Ya daa artıyı görüp üzülüyorsun :)))
şu kuru olanını severim ben zaten,o zaman onu yiyebilirmişimonlar 2 tip canim. Biri sutlu yumusak digeri sutsuz kuru. Maya vegan mi bilemiyorum. Maya ikisinde de vardir
Yarin tarti gunu. Bir heves tartildim arti ciktim. Nasil olur ya. Gece su mu ictiydim acabaaa. P.tesi cokguzel bir rakam gormustum yarin yine o rakami gorurum insallah.
ben de düne göre +500 gr çıktım
Kan bağışı sırasındayim
canım tebrik ederimYa kızlar kan bağışından sonra meyveli soda ve çok prens ikram ettiler yedim bende öğle yemeğini yiyesim yok şimdi psikolojik galiba
muhteşem menüGünaydın herkese
Sabah 08:00
limonlu su
Kahvaltı 09:30
İki dilim kepek ekmeğine tost
Domates salatalık
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 13:30
Piliç Sote
Salata
Ara 16:00
yeşilçay
Akşam 19:00
Yulaflı yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik
ben de düne göre +500 gr çıktımneden böyle oldu cidden,menülerimiz de öyle artıda çıkılacak gibi değil
yemeğin üstüne -500 çıktıysan sen tamamsınYa benim sindirilmiyor mu nedir bilmiyorum bu oglen yemek yedim su ictim sonra bi daha bi tartilayim dedim sabahdan 500 gram eksik cikti. Tartilma meselesi bi garip oldu..neyse belki daha gece su ictiysem diye avutuyorum kendimi
yemeğin üstüne -500 çıktıysan sen tamamsın
ben çok şüpheliyim şu an kendimden,ahh ah
senin gecen gündüze karıştığı için tabii su etkiliyor seni,neyse sen bol bol su içmeye devam et,vücudundan anlarsın zaten inceldiğiniBi cins bu aralar tarti. Sureklj su ictigim icin bazen wcye ciksam da daha yuksek cikiyor sanirim
kızlar
size danışmak istediğim bir konu var.
sabah aç karna yapılan spor mu,yoksa günün istenilen saatinde yapılan yarı tok (yedikten 2-3 saat sonra) yapılan spor mu?
biz bu konuyudagatesi ile konuşmuştuk sanki ama yine kafam karıştı bugün
ben her şeyimi akşam-gece yapmayı severim,öyle devam edeyim mademBence her bunye daha farkli. Biyolijik saat meselesi. Hangisi sana uyuyorsa o
Sonrasında acıkmıyormusun? Akşam yok-bugünkü menüm-(perşembe)
09.30: 1 büyük mısır
12.00: 5 tane büyük vegan köfte(hamburger köftesi gibi),biber,4 salatalık,2 tabak çeri domates
18.00: 4 tane incir
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüme (yapacağım)
bugün menüm saçmasapan oldu farkındayımama nedense aşırı şişkinim,+500 çıktım hatta
Canım Kızılay gelmişti ona verdikCanımmm öylesine içinden mi geldi ? Yoksa bir tanıdığa mı lazım?
Canım Kızılay gelmişti ona verdik
Perşembe menü
8.00 bir simit geç kaldım işe
11.30 bir meyveli soda bir çok prens
12.00 uç dört kayısı
15.00 5 yulaflı bisküvi
19.00 İKİ dilim kepek ekmeği peynir zeytin yeşil biber soğan kavurması çok azcik
Ne biçim menü sanki çocuk yemiş bakkali boşaltmış gibi
Suya devam 3 lt olur
Spor: şimdilik yok
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | |||||||
deadline | - | ||||||
blackswannina94 | - | ||||||
dagatesi | - | ||||||
Merops | - | - | - | - | - | - | |
keten prenses | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
ispanyol | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
andelib | |||||||
Zehragrbzdrn | - | ||||||
zensim | |||||||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?