Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yarin tarti gunu. Bir heves tartildim arti ciktim. Nasil olur ya. Gece su mu ictiydim acabaaa. P.tesi cokguzel bir rakam gormustum yarin yine o rakami gorurum insallah.
Herkese günaydın dagatesi bu artı hepimizde neden acaba sıcaklardan mı şiştik dolunay mı var yoksa
ben de düne göre +500 gr çıktım neden böyle oldu cidden,menülerimiz de öyle artıda çıkılacak gibi değil

ben de düne göre +500 gr çıktım neden böyle oldu cidden,menülerimiz de öyle artıda çıkılacak gibi değil

Ya benim sindirilmiyor mu nedir bilmiyorum bu oglen yemek yedim su ictim sonra bi daha bi tartilayim dedim sabahdan 500 gram eksik cikti. Tartilma meselesi bi garip oldu..neyse belki daha gece su ictiysem diye avutuyorum kendimi

Ya benim sindirilmiyor mu nedir bilmiyorum bu oglen yemek yedim su ictim sonra bi daha bi tartilayim dedim sabahdan 500 gram eksik cikti. Tartilma meselesi bi garip oldu..neyse belki daha gece su ictiysem diye avutuyorum kendimi
yemeğin üstüne -500 çıktıysan sen tamamsın
ben çok şüpheliyim şu an kendimden,ahh ah

kızlar
size danışmak istediğim bir konu var.
sabah aç karna yapılan spor mu,yoksa günün istenilen saatinde yapılan yarı tok (yedikten 2-3 saat sonra) yapılan spor mu?
biz bu konuyu dagatesi ile konuşmuştuk sanki ama yine kafam karıştı bugün

Bence her bunye daha farkli. Biyolijik saat meselesi. Hangisi sana uyuyorsa o

-bugünkü menüm-(perşembe)
09.30: 1 büyük mısır
12.00: 5 tane büyük vegan köfte(hamburger köftesi gibi),biber,4 salatalık,2 tabak çeri domates
18.00: 4 tane incir
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüme (yapacağım)
bugün menüm saçmasapan oldu farkındayım ama nedense aşırı şişkinim,+500 çıktım hatta

Sonrasında acıkmıyormusun? Akşam yok

Tartı öncesi hafif beslenmek tabiki de benim işime gelir ama neysee

Perşembe günü menüm

Sabah 07
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 tk labne

Ara 10
1 süt
2 kuru kayısı
Çeyrek muz
Yarım şeftali

Öğle 12
Bir kase ezogelin
4 kaşık nohut
Cacık
Yarım dilim kavun

Ara 15
1 ayran
1 salatalık
İki eti form

Akşam 19
4 kaşık kuru meyveli yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt

Ara 21
1 bardak kefir

3 lt su
50 dk yürüyüş

Perşembe menü
8.00 bir simit geç kaldım işe
11.30 bir meyveli soda bir çok prens
12.00 uç dört kayısı
15.00 5 yulaflı bisküvi
19.00 İKİ dilim kepek ekmeği peynir zeytin yeşil biber soğan kavurması çok azcik
Ne biçim menü sanki çocuk yemiş bakkali boşaltmış gibi
Suya devam 3 lt olur
Spor: şimdilik yok

Canım Kızılay gelmişti ona verdik

Ne iyi yapmışsın süpersin

Hahahhyyy çok güldüm hakketten gün fena olmuş neyseki bugünlük bir şeydi. Yarın toparlarsın kuzummm

Perşembe menüm
08:30-İki küçük köfte kadar etle omlet, yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, peynir, çeyrek mayalı ekmek
10:30-Yarım bardak süt
12:40-Birer avuç leblebi ve yer fıstığı
18:00-İki ince dilim karpuz, 5 kaşık türlü, 5 kaşık yoğurt, yarım kaşık haşhaşla 6-7 kaşık buğday, domates4
Suyu 3 litreye tamamlayacağım
150 tane yanlara eğilme yapacağım bi de bugün hep dışarıdaydım yürüdüm baya

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007 -------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prensesmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
ispanyolmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
andelib---- ---
Zehragrbzdrn----- --
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

DEADTEAM ===>> andelib -- deadline [/USER] zensim [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…