Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yarin tarti gunu. Bir heves tartildim arti ciktim. Nasil olur ya. Gece su mu ictiydim acabaaa. P.tesi cokguzel bir rakam gormustum yarin yine o rakami gorurum insallah.
bende aynen ya 1 kilo + çıktım yuh bana dedim bence sıcaklardan ya ödem falan oluyor daha dün sabittim 1 günde 1 kilo nasıl alabilir bir insan

bana sabah daha etkili aslında ama sabah yapamıyorumc bu arada epğer akşam daha kolay geliyorsa bence etkili olan senin için sabahtır çünkü tam tersi oluyor akşama alışkın olduğundan vucut zorlanıyor bence

çok ilginç bir menü olmuş ama fena değil yarın torparlarsın yine dengelemişsin

haşhaşla buğday kaşık kaşık kafam almadı nasıl bişey oluyor onlar hani haşhaşlı börek çörek falan tamam da

Sağolun kızlar moral oldu benim için yazdiklariniz
Yalnız herkeste artı olması beni sasirtti neden acaba havalardan mi gerçekten

Bugunku menum menu demeye bin sahit

Aabah 5 yaze hurma yarim kase puding

oglen 1 dilim lazanya 6 firinda kasarli mantar

aksam uzeri 2 ince borek ( yuzuk parmahi uzunlugunda 2 parmak genisligi yok) yarim kase puding

aksam 1.5 parmak uzunlugunda adana / yarim kofte / 1 yemek kasigi sac kavurma 1 ayran salata 1 lokma ekmek ( aci biber geldi de )

su 2.5 oldu ama 3 yaparim. Spor yok misafirim bardi tum gun ve aksam

menü süper yalnız ne desem bilemedim

Sonrasında acıkmıyormusun? Akşam yok

Tartı öncesi hafif beslenmek tabiki de benim işime gelir ama neysee
buraya yazınca hafif gibi duruyor ama değil aslında,5 tane hamburger kıvamında köfteyi yiyince akşam 6'ya kadar acıkmıyorum zaten ama 8'den sonra kurt gibi oluyorum,erken yattığım için pek anlamıyorum açlık şeysini de
ayrıca keşkem hafif olsaydı da eksiyi görebilseydim adam gibi birazdan yazacağım tartı sonucumu

kendi menünü çok güzel yorumladığın için diyecek bir şey bulamadım
ama az ve sık olmuş bu da bir şey

gayet güzel

tamam o zaman bir süre sabah yapmaya çalışayım,ama sol ayağımda bir ağrı var yürüyemiyorum şu ara,geçsin sabah deneyeyim dediğin mantıklı

ahaha menü harika

yine sabahın köründe kalktım ilk bildirimi ben yapacağım sanırım
bugün de doktor,hep cumalara denk geliyor nedense
deadline canım bu arada dünkü ip atlayan adamımı kaldırabilir misin benim
dün 45 dk yaparım diye yazdım ama yapamadim,ayağımda inanılmaz bir ağrı vardı 15 dk sonra bıraktım.n'oluyorsa bana nazar mı değdi n'oldu

Diş bulguru olur ya ondandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…