bende aynen ya 1 kilo + çıktım yuh bana dedimYarin tarti gunu. Bir heves tartildim arti ciktim. Nasil olur ya. Gece su mu ictiydim acabaaa. P.tesi cokguzel bir rakam gormustum yarin yine o rakami gorurum insallah.
Günaydın herkese
Sabah 08:00
limonlu su
Kahvaltı 09:30
İki dilim kepek ekmeğine tost
Domates salatalık
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 13:30
Piliç Sote
Salata
Ara 16:00
yeşilçay
Akşam 19:00
Yulaflı yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik
bana sabah daha etkili aslında ama sabah yapamıyorumckızlar
size danışmak istediğim bir konu var.
sabah aç karna yapılan spor mu,yoksa günün istenilen saatinde yapılan yarı tok (yedikten 2-3 saat sonra) yapılan spor mu?
biz bu konuyudagatesi ile konuşmuştuk sanki ama yine kafam karıştı bugün
Perşembe günü menüm
Sabah 07
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 tk labne
Ara 10
1 süt
2 kuru kayısı
Çeyrek muz
Yarım şeftali
Öğle 12
Bir kase ezogelin
4 kaşık nohut
Cacık
Yarım dilim kavun
Ara 15
1 ayran
1 salatalık
İki eti form
Akşam 19
4 kaşık kuru meyveli yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt
Ara 21
1 bardak kefir
3 lt su
50 dk yürüyüş
Perşembe menü
8.00 bir simit geç kaldım işe
11.30 bir meyveli soda bir çok prens
12.00 uç dört kayısı
15.00 5 yulaflı bisküvi
19.00 İKİ dilim kepek ekmeği peynir zeytin yeşil biber soğan kavurması çok azcik
Ne biçim menü sanki çocuk yemiş bakkali boşaltmış gibi
Suya devam 3 lt olur
Spor: şimdilik yok
haşhaşla buğday kaşık kaşık kafam almadı nasıl bişey oluyor onlarPerşembe menüm
08:30-İki küçük köfte kadar etle omlet, yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, peynir, çeyrek mayalı ekmek
10:30-Yarım bardak süt
12:40-Birer avuç leblebi ve yer fıstığı
18:00-İki ince dilim karpuz, 5 kaşık türlü, 5 kaşık yoğurt, yarım kaşık haşhaşla 6-7 kaşık buğday, domates4
Suyu 3 litreye tamamlayacağım
150 tane yanlara eğilme yapacağım bi de bugün hep dışarıdaydım yürüdüm baya
menü süper yalnızBugunku menum menu demeye bin sahit
Aabah 5 yaze hurma yarim kase puding
oglen 1 dilim lazanya 6 firinda kasarli mantar
aksam uzeri 2 ince borek ( yuzuk parmahi uzunlugunda 2 parmak genisligi yok) yarim kase puding
aksam 1.5 parmak uzunlugunda adana / yarim kofte / 1 yemek kasigi sac kavurma 1 ayran salata 1 lokma ekmek ( aci biber geldi de)
su 2.5 oldu ama 3 yaparim. Spor yok misafirim bardi tum gun ve aksam
buraya yazınca hafif gibi duruyor ama değil aslında,5 tane hamburger kıvamında köfteyi yiyince akşam 6'ya kadar acıkmıyorum zaten ama 8'den sonra kurt gibi oluyorum,erken yattığım için pek anlamıyorum açlık şeysini deSonrasında acıkmıyormusun? Akşam yok
Tartı öncesi hafif beslenmek tabiki de benim işime gelir ama neysee
kendi menünü çok güzel yorumladığın için diyecek bir şey bulamadımPerşembe menü
8.00 bir simit geç kaldım işe
11.30 bir meyveli soda bir çok prens
12.00 uç dört kayısı
15.00 5 yulaflı bisküvi
19.00 İKİ dilim kepek ekmeği peynir zeytin yeşil biber soğan kavurması çok azcik
Ne biçim menü sanki çocuk yemiş bakkali boşaltmış gibi
Suya devam 3 lt olur
Spor: şimdilik yok
gayet güzelPerşembe menüm
08:30-İki küçük köfte kadar etle omlet, yarım domates, yarım salatalık, 5 zeytin, peynir, çeyrek mayalı ekmek
10:30-Yarım bardak süt
12:40-Birer avuç leblebi ve yer fıstığı
18:00-İki ince dilim karpuz, 5 kaşık türlü, 5 kaşık yoğurt, yarım kaşık haşhaşla 6-7 kaşık buğday, domates4
Suyu 3 litreye tamamlayacağım
150 tane yanlara eğilme yapacağım bi de bugün hep dışarıdaydım yürüdüm baya
tamam o zaman bir süre sabah yapmaya çalışayım,ama sol ayağımda bir ağrı var yürüyemiyorum şu ara,geçsin sabah deneyeyim dediğin mantıklıbende aynen ya 1 kilo + çıktım yuh bana dedimbence sıcaklardan ya ödem falan oluyor daha dün sabittim 1 günde 1 kilo nasıl alabilir bir insan
bana sabah daha etkili aslında ama sabah yapamıyorumcbu arada epğer akşam daha kolay geliyorsa bence etkili olan senin için sabahtır çünkü tam tersi oluyor akşama alışkın olduğundan vucut zorlanıyor bence
çok ilginç bir menü olmuş ama fena değil yarın torparlarsın yine dengelemişsin
haşhaşla buğday kaşık kaşık kafam almadı nasıl bişey oluyor onlarhani haşhaşlı börek çörek falan tamam da
ben cm olarak incelmişim ama çok az vermişim,şiştim de şiştim yarabbi neden hakikaten acabaSağolun kızlar moral oldu benim için yazdiklariniz
Yalnız herkeste artı olması beni sasirtti neden acaba havalardan mi gerçekten
ahaha menü harikaBugunku menum menu demeye bin sahit
Aabah 5 yaze hurma yarim kase puding
oglen 1 dilim lazanya 6 firinda kasarli mantar
aksam uzeri 2 ince borek ( yuzuk parmahi uzunlugunda 2 parmak genisligi yok) yarim kase puding
aksam 1.5 parmak uzunlugunda adana / yarim kofte / 1 yemek kasigi sac kavurma 1 ayran salata 1 lokma ekmek ( aci biber geldi de)
su 2.5 oldu ama 3 yaparim. Spor yok misafirim bardi tum gun ve aksam
Diş bulguru olur ya ondandıbende aynen ya 1 kilo + çıktım yuh bana dedimbence sıcaklardan ya ödem falan oluyor daha dün sabittim 1 günde 1 kilo nasıl alabilir bir insan
bana sabah daha etkili aslında ama sabah yapamıyorumcbu arada epğer akşam daha kolay geliyorsa bence etkili olan senin için sabahtır çünkü tam tersi oluyor akşama alışkın olduğundan vucut zorlanıyor bence
çok ilginç bir menü olmuş ama fena değil yarın torparlarsın yine dengelemişsin
haşhaşla buğday kaşık kaşık kafam almadı nasıl bişey oluyor onlarhani haşhaşlı börek çörek falan tamam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?