Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

uzun çok uzun tamam ciddi olarak en az 40 dk ama eğerönce sinirlerini alacaksa 10 dk falan 1, seans sürer ikinci sefer yine bir yarım saat sürer o da en az uzayabilirde
evet benim bildiğim de öyle,2.kere kanal oldum ama bu doktor biraz sorunluydu maalesef,5 dakikada kanalımı yaptı ve tek seans.hala acıdan ölüyorum,normal değilse başka doktora daha mı gitsem?

bugünkü menüm(cuma) yok gibi bir şey kızlar çok ağrım olduğu için doğru düzgün bir şey yiyemedim.sabahı iyi yaptım biraz: 2 tatlı kaşığı tahin+pekmez,1 dilim tam buğday ekmek,4 zeytin,2 salatalık,2 domates
dişten gelince de sadece fırında sebzeleri közleyip onu yedim yumuşak yumuşak
spor yok,su ve çayı içer tamamlarım

evet benim bildiğim de öyle,2.kere kanal oldum ama bu doktor biraz sorunluydu maalesef,5 dakikada kanalımı yaptı ve tek seans.hala acıdan ölüyorum,normal değilse başka doktora daha mı gitsem?
özelmiydi istersen başka biyere daha git bilemedim bitirdi mi peki kanalı bekli sadece başlamıştır yada tam kanal yapmamıştır kanala benzeyen başka bir tedavi daha var ondan mı yaptı ki

özelmiydi istersen başka biyere daha git bilemedim bitirdi mi peki kanalı bekli sadece başlamıştır yada tam kanal yapmamıştır kanala benzeyen başka bir tedavi daha var ondan mı yaptı ki
yok kanal
özel değil devlet,normalde diş doktorum ankara'da kaldı.ben de devlete gideyim burada dedim ama 5 dakikada yaptı bitirdi,çok hızlı yaptı zaten kan yutup durdum vampir gibi hissediyorum kendimi
röntgene gönderdi tamam olmuş gidebilirsin dedi

5 dakika da kanal mı olurmuş? Neden kan yuttun ki toplayıcı bişey konuluyor ağza koymadı mi?

5 dakika da kanal mı olurmuş? Neden kan yuttun ki toplayıcı bişey konuluyor ağza koymadı mi?
koydu koydu ona rağmen yuttum,valla 5 dakikada yaptı.ama bana özel değil,bütün hastaları çat çat bitirip yolluyor,benden sonra bir kadın kavga etti zaten olay çıktı ben de koşarak uzaklaştım

şimdi kişiden kişiye değişiyor ama bazı hekimler hızlı yapıyor tabi 5 dk fazla hızlı olmuş yinede arkadaşım çok hızlı yapıyor o bile 15 20 dk en az sürüyor ben yapsam 40 dk sürer çok inceleyerek yaptığımdan uzun sürüyor içim rahat etmiyor ama ilk gün ağrı olması normal black birde ilk seferde yapıp dolgusunu hemen yapınca ilk gün ağrı oluyor gitttikçe azalıyıor sonuçta sinirlerini aldığı için iyileşme süreci lazım bu da bir yöntem tek seanslı tedavi birde döner aletler var onunla yaptıysa ondan da hızlı olmuş olabilir kanal boyunu falan ölçüyor alet onunla baya hızlı oluyor bekle bakalım geçmezse gidip tekrar gösterirsin burda olsan bakardım

hesaba gerek yok sonuçta bu hafta birincimiz keten prenses @keten prenses sessizce 1. oldu ya takım olarakta tabiki speedykilos oldu yabni doğal olarak tebrik ediyoruz
Aaa nasıl hesaba gerek yokmuş hiç yakışmıyor sana deadım. Ayyy yoğunluktan ben kilomu yazmamışım açık ara şampiyonluğumuz böyleeee şaşasız olur mu hiççç

Ben birazdan hazırlayacağım hııhhh

canım çok sağ ol içimi rahatlattın şu an
evet döner aletle yaptı daha çok,ağrısı da normalse sorun yok.diğer kanalım böyle ağrımamıştı çünkü hızlı da olunca acaba dedim

canım çok sağ ol içimi rahatlattın şu an
evet döner aletle yaptı daha çok,ağrısı da normalse sorun yok.diğer kanalım böyle ağrımamıştı çünkü hızlı da olunca acaba dedim
birde dişten dişe de değişiyor canım ağrı olayı dişin çürüğünün derinliğine bağlı birkaç gün o tarafla da yeme üstüne basınca da ağrı olması normal gittikçe azalıp geçmesi lazım merak etme birde ilk gün ağrı kesici öneriyoruz zaten sevmiyorsun biliyorum ama çok rahatsız ederse iç

oh tamam
iyi yapılmışsın olsun da ağrısına katlanırım,ağrı kesici almıyorum malum
teşekkür ederim canım

Selam kizlaaar. Bugun hic tadim tuzum yoktu okudum okudum ama yazasim gelmedi. Yaa ben de 400 gram verdim niye oyle diyosunuz. Aprilim sen kac vermistin.

neyse bugunku menum de sacma sapan oldu

Sabah 5 taze hurna. Black senin icin foto cektim ama yukleyemedim. 2 tane peynirli avucicj buyuklugunde ekmek

oglen 2 avuc kaju kuru uzum leblebi. Takimca lenlebici olduk modaya ben de uydum. Yemek yiyemedim cunku bugun dellendirdi beni !

aksam 1 kase corba / 1.5 dilim lazanya / 1.5 bardak ayran. / 4 5 sarma saymayu unuttum / ceyrek kase puding ve sonrasinda 3 top dondurma.

su 3 litrwyi gecti. Simdi madensuyu icip biraz daha icecegim.

Spor 1.30 saat yurudum.

Ya bazen bende öyle oluyorum. Okuyorum bir hevesle neler neler yazacağım ama olmuyor aksilik yazamıyorum ya elim kalkmıyor ya ruhum yorgun :)))) ama tabi gönlüm hep birlikte sizle.

Kuzum kim görmemiş seni ben farkındayım süpper gidiyorsun bence eksiler hep mutluluk. Bende çok uğraştım 600 gr gitmiş ben beğendim :)))))) dediğim gibi eksi olsunda kaç olursa olsun!

Menüsü iyi anneciğin, çünkü minnak yormuş. Ama spora bittim ohhhh Maşallah bir buçuk saat

Ooo hizli ve organige fark atmissiniz

sakin sakin bir basima kalamadigimdan ya da bu aralar cok alinganim. Esime de kustum ama tavssn dag misali.

Sen neden uyumadin bu saatte

Ooo hizli ve organige fark atmissiniz

sakin sakin bir basima kalamadigimdan ya da bu aralar cok alinganim. Esime de kustum ama tavssn dag misali.

Sen neden uyumadin bu saatte

Çok çay içtim sonuç bu !

Fark atarız tabiii ben demiştimmm dellendirmeyin beniii , he heeee bide deadteam de vardı dimi vurucu yıkıcı tim hahahahahh sadece gülüyorum 200 grlarıyla herkes mutluuuuu.

Bende eşime küsüm ama sabah 6:30 da kalkıp gezmeye gideceğiz napimmm önce verilmiş bir söz...

deadline ayrıca ben birinciyim hıhhhh yafrimmmmmm....

Arkadaşlar herkesi kutluyorum , daha güzel eksiler göreceğiz inanın sakın pes etmeyin. Bol hareket , dikkatli beslenme sonrası gitmeyecek kilo yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…