- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım benim teşekkür ederim.
Napiyim çok sinirlerim bozuldu.
Haftaya müdürüm yok ben doktora gidemem büyük ihtimal. Bir sonraki hafta giderim.
Başlangıç 91 kg du, geçen hafta 1,250 kg verdim. 89,750 idim. +0,250 gr
Kızlar yapıyorsunuz ben hala sabitim anladım kilo az kaldı onumuz hafta sonu tasiniyorum nihayet sonra burdayım
tamam yapayım ama çok acıKaranfil. Ay kendimi kocakari gibi hissediyorum. Habire ot cop soyleyip. 5 6 karanfili oraya at disinle ara ara ez dilin bile uyusur. Agrisina birebir.
spor çok güzel olmuşSelam kizlaaar. Bugun hic tadim tuzum yoktu okudum okudum ama yazasim gelmedi. Yaa ben de 400 gram verdim niye oyle diyosunuz. Aprilim sen kac vermistin.
neyse bugunku menum de sacma sapan oldu
Sabah 5 taze hurna. Black senin icin foto cektim ama yukleyemedim. 2 tane peynirli avucicj buyuklugunde ekmek
oglen 2 avuc kaju kuru uzum leblebi. Takimca lenlebici oldukmodaya ben de uydum. Yemek yiyemedim cunku bugun dellendirdi beni !
aksam 1 kase corba / 1.5 dilim lazanya / 1.5 bardak ayran. / 4 5 sarma saymayu unuttum / ceyrek kase puding ve sonrasinda 3 top dondurma.
su 3 litrwyi gecti. Simdi madensuyu icip biraz daha icecegim.
Spor 1.30 saat yurudum.
tartının bana garezi varOoo hizli ve organige fark atmissiniz
sakin sakin bir basima kalamadigimdan ya da bu aralar cok alinganim. Esime de kustum ama tavssn dag misali.
Sen neden uyumadin bu saatte
eşine neden küstün bu arada? tavşan dağ olayı mı oldu bir de bence belli et,insan şişer öyleOoo hizli ve organige fark atmissiniz
sakin sakin bir basima kalamadigimdan ya da bu aralar cok alinganim. Esime de kustum ama tavssn dag misali.
Sen neden uyumadin bu saatte
Z zehragurbuz bize dil çıkarmışlarHIZLI VE ORGANİK===>>fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz %0.15 ÜÇÜNCÜ
SPEEDYKİLOS===>>@Merops ---ApriL_2007 --- _Simurg_ %0.46 BİRİNCİ :)))))))
DEADTEAM ===>> @andelib--deadline [/USER] zensim
süpersin kaptanımGeçen haftaki kilom :60.9
Bu haftaki kilom : 60.3
unutmuşum yazmayı aslında yoğunluk diyelim,nasılsa listeede değilim şimdide yazarımm banane ama siz siz olun böyle yapmayın oyarım
Benimki de tuz ve yeterli uyku olmaması bence çünkü bugün uykumu aldım 100 gr eksik çıktıönemli kızlarEki Görüntüle 1866874
ben de pazar alışverişimi yaptım evi tıka basa doldurdum.
aynen benim de uyku sorunum çok,ama biraz daha düzene gireceğim bu haftaBenimki de tuz ve yeterli uyku olmaması bence çünkü bugün uykumu aldım 100 gr eksik çıktı
Benim demir eksikligi ve uykuönemli kızlarEki Görüntüle 1866874
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?