Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam olabilir böyle şeyler , hemen canını sıkacaksan baştan sonunu nasıl göreceksin canım? İstikrarlı olursan gitmeyecek kiloooo yok ! Lütfen karamsarlık yok ok?

Kızlar yapıyorsunuz ben hala sabitim anladım kilo az kaldı onumuz hafta sonu tasiniyorum nihayet sonra burdayım

Oooo canımmm hoşgeldin , bizler iyiyiz aynen devam işteee herşeye bi değişiklik yok.

İyi az kalmışş süpper görüşürüz o zaman Ilgazın o minik ellerinden öp benim yerime kolaylıklar diliyorum...

spor çok güzel olmuş menün de bir anneye göre normal leblebi akımını da ben başlattım şu dişim geçse de yesem katır kutur

Ooo hizli ve organige fark atmissiniz

sakin sakin bir basima kalamadigimdan ya da bu aralar cok alinganim. Esime de kustum ama tavssn dag misali.

Sen neden uyumadin bu saatte
tartının bana garezi var dün 73.800 çıktım,bugün 72.700!! neyse canımız sağ olsun sonuncu olduk Z zehragurbuz canım sana da bana olduğu gibi olmuş olabilir,bir daha tartıl bakalım

Ooo hizli ve organige fark atmissiniz

sakin sakin bir basima kalamadigimdan ya da bu aralar cok alinganim. Esime de kustum ama tavssn dag misali.

Sen neden uyumadin bu saatte
eşine neden küstün bu arada? tavşan dağ olayı mı oldu bir de bence belli et,insan şişer öyle

Geçen haftaki kilom :60.9
Bu haftaki kilom : 60.3

unutmuşum yazmayı aslında yoğunluk diyelim,nasılsa listeede değilim şimdide yazarımm banane ama siz siz olun böyle yapmayın oyarım
süpersin kaptanım
bu aralar hiç yürüyemiyorum yaralı ceylan gibiyim resmen,ama vicdan azabı da oluyor

ben de pazar alışverişimi yaptım evi tıka basa doldurdum.
sağlıklı meyve ve sebzelerimle yeni bir haftaya başlıyorum
leblebi tok tutuyor ya benim gibi üşengeçler için özellikle süper bir alternatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…