Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Şimdi markete gidecem sonra ev temizliği beni bekler üfff Zensim tatile çıksın artikkj
kolay gelsin canım ben de bugün gardolapları düzenleyeceğim.kıyafetleri ayarlayacağım falan,1 beden küçüldüm inatla bol bol şeyleri giyiyorum rahatsız etti artık,onları atacağım üşenmezsem bugün

Benim demir eksikligi ve uyku demir ilacı kullandım üç ay önce aslında ao zaman kilo aldım acayip aciktirkyor haplar
ben doktora gitsem kan tahlilleri yaptırsam allah bilir neler çıkacak neler.
şu an sadece b12 takviyesi alıyorum,ama kesin bir şeyler eksik çıkar dikkat edemiyorum ya neyse artık zaten destek almak iyi bir şey değil,doğal sebze meyvelerden almalıyız ama bazen yetmiyor işte

deadline canım dişle ilgili bir şey daha sorabilir miyim
diş hekimi buldum hazır,benim için bir nimetsin sen şu an bıktırırsam söyle
ben öndeki 6 dişime lamine yaptırmıştım.(tel takmakla uğraşmamak için,salaklığım)
diş etime gelmeyecek şekilde çok az alttan yaptı doktor,ama o üst kısmında çok azıcık bir çürük var ve şok oldum.dişçim de ankara'da kaldı,devlette de yapmıyorlarmış. lamine olan bir diş çürür mü? çok dikkat ederim çünkü benim dişlerim çocukluğumdan beri sorunlu,birbirine çok yapışık ve çürüyorlar.lamine olan dişlerime diş ipi kullanamadım aralarında boşluk yok gibi bir şeydi,bir kere zorla sokup kanatınca bir daha yapmayayım dedim ondan mı çürüdü acaba ya
ve istanbul'da iyi bir yer arıyorum özel lamineler için ankara'ya gitme şansım yok,devlet de yapmıyor.sanki lamine yaptıracağım çürüğü temizleteceğim ama yapmıyoruz dedi kadın

Marketden geldim sade bir kahve içtim şimdi hemen temizlik halledip yürüyüşe çıkıcam hava bulutlu yağmaz umarım
ben de deneyeceğim birazdan yürümeyi,ama ağrım olursa bırakacağım umarım yürürüz spor yapmayınca kendimi çok rahatsız hissediyorum,zaten evdeki aktivitem sıfır

aynen
ona bile üşeniyorum ama düşün tembellik kadar kötü bir şey yok,bütün gün saz çalıp oynayayım
Ay bende aynisi evi toparladim silip süpürmeye üseniyorum spor yapmayıncad dedigin gibi huzursuz oluyorum yurusem azcik iyi gelir belki
ben de deneyeceğim birazdan yürümeyi,ama ağrım olursa bırakacağım umarım yürürüz spor yapmayınca kendimi çok rahatsız hissediyorum,zaten evdeki aktivitem sıfır

Ay bende aynisi evi toparladim silip süpürmeye üseniyorum spor yapmayıncad dedigin gibi huzursuz oluyorum yurusem azcik iyi gelir belki
aynen sporda şöyle güzel bir ter atıp duş almak,eline kahveni ve kitabını almak mükemmel bir his.iyileşeyim de bir an önce of,bıktım kendimden.
beni yapamamışlar,olmamışım ben

Selam kizlar.

Buralardayim ama hiiic yazmak gelmiyor icimden oyle bir huysuzluk var ustumde.

black cayda pek etkili olmaz.diye dusunuyorum. Uykunu acar iyice :)
çayıma kattım psikolojik galiba iyi geldi
akşama ağrım artar çiğnerim o zaman da n'apalım:)

şimdi istiridye mantarlı mercimek yemeği yapacağım akşam için
mantarı baklagillere çok yakıştırıyorum sizlere tavsiyem olsun kızlar,mutlaka deneyin

destek güzel değil ama herşeyin eksikliği de zararlı sonuçta zamnında düzgün beslenmemkten kaynaklanan eksiklik oluşursa sonrdan gıdalar yeterli olmuyor baştan düzgün tutsaydık iş öyle olmazdı bende de b12 eksikliği ve ciddi demir eksikliğ var mesela gıdalarla alarak tekrar düzelemeyecek kadar ciddiydi mecbur kullnadım ama nasıl makine bir kere bpzulursa eskisi gibi olmaz ya vucutta o modda belli aralıklarla kontrol olup destek almam gerekiyor işte yani anlayacağın napalım artık kendş kendşmz yapmışız zamanında

yapmaması normal ama black lamina malzemesi devlette olmayan bişey çürük temizledikten sonra dolgusunu yapması sıkıntı lamina da atabilir atrasa tekrar tamir edecek yada yapılacak malzeme devlet karşılamıyor çünkü pahalı ve özel malzemeler özelde de her yerde yapmıyorlar o nedenle laminalı dişlere malzeme yokken dokunmak çok riskli çok hassas bir protez çünkü keşke druna gitme şansın olsa lamina konusunda çünkü ne yaptığını hangi malzeme kullandığını en iyi o bilir renk ton falan tutturmakta zor oluyor onlarda genelde ama işte yada yapan bir özel klinik bulman lazım

Selam kizlar.

Buralardayim ama hiiic yazmak gelmiyor icimden oyle bir huysuzluk var ustumde.

black cayda pek etkili olmaz.diye dusunuyorum. Uykunu acar iyice :)
ya neden nöyle oldun sen dagatesi sıcaklardandır bence benimde bişey yapasım gelmiyor ya

Evde cok kaldim diyecegim oyle de degil ama yoruldum sanirim. Hala is yerinin isleri ev isleri bebis. Hepsi yordu.

Barisirsiniz gexmelerde aprilim. Ay ne guzel hep geziyorsun bu ara. Nerelere gittin bize de anlat kaptaaan. :)

tartının bana garezi var dün 73.800 çıktım,bugün 72.700!! neyse canımız sağ olsun sonuncu olduk @zehragrbzdrn canım sana da bana olduğu gibi olmuş olabilir,bir daha tartıl bakalım

Wooaw bosuna kaptirdik bironciligi :)) sindirilmedi miydi ki. Neyse bence bu hafta cumaya kadar tartilmayalim. Boyle bi oyle bi boyle olmadi.

A afrodit26 canim kolayliklaar. Cabucak don aramiza. Takimda guzel seyler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…