Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Git ve yaptir. Yoksa bir sure sonra hem kilo vermen durur hem de sagligin kotu olurm once sagliiiiik!!!

tamam canım çok teşekkürler sırf bunun için günübirlik ankara'ya gideceğim artık ne yapayım başka şansım yok gibi

Wooaw bosuna kaptirdik bironciligi :)) sindirilmedi miydi ki. Neyse bence bu hafta cumaya kadar tartilmayalim. Boyle bi oyle bi boyle olmadi.

@afrodit26 canim kolayliklaar. Cabucak don aramiza. Takimda guzel seyler oluyor
bence de benim tartı sonucum da seninkine benzedi yarın da birden 75 falan çıkarsam şaşırmam artık haftada 2 kere tartılırım o kadar

Huysuzlugumdan kustum :))ciddiye almadi huysuzlugum tavan oldugu icin. Bugun de sehir disinda. Telefondan da trip zevkli degil
neyse ki huysuzluğunu kabul ediyorsun ben huysuz olunca öyle bir huysuz oluyorum ki her konuda ben haklıymışım gibi geliyor

-bugünkü menüm-(cumartesi)
10.00: 1 dikenli incir,1 nektarin
12.15: 3 kepçe bamya yemeği,8 yemek kaşığı köz salatası,söğüş,1 maden suyu
18.00: 2 tabak(15 yemek kaşığı) istiridye mantarlı mercimek yemeği
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: şu an belli değil,yapabilirsem yazarım dead :) deadline

Kahvalti yapsana kuzum yaa. Oglene boyle acikmazsin. Ayrica ekmek ye ekmek bir kac dilim.

bu arada çok güzel bir cover buldum.loop'a aldım,deli gibi dinliyorum sizinle de paylaşayım dedim bob dylan çok severim ama bu kadın bambaşka söylemiş

Kahvalti yapsana kuzum yaa. Oglene boyle acikmazsin. Ayrica ekmek ye ekmek bir kac dilim.
yulaftan çok sıkıldım,bazen domatesli zeytinli kahvaltı yapıyorum ama ona bile üşeniyorum.
ekmeği de sadece tahin+pekmez yerken tüketiyorum,midemi sen bulandırdın dagatesi senin suçun
evde yapmam lazım ama yine tembellik.neyse haftaya yapamam da sonraki hafta kek kalıbında ekmek yapmaya çalışacağım.

Hahahaj utanan maymun surati yaparsin sonraaaa :))

kuzum ben yenimahalledeyim oyle golbasi uzak bana. Her haftasonu bir kargasayla geciyor yoksa odtu ormani eymir fln yapmayi istiyorum aslinda
zaten utanan maymun olsa şurada cuk olacak da o eksik işte
bize de uzaktı kolej tarafında oturuyorduk,kızılay'a 5 dk falandı ama.o yüzden sıkılınca oraya uçardım,gerçi şimdi karışıktır belki hala gitme

bu arada çok güzel bir cover buldum.loop'a aldım,deli gibi dinliyorum sizinle de paylaşayım dedim bob dylan çok severim ama bu kadın bambaşka söylemiş
Ben de bobdan severim. One more cup of coffee for rhe roaaad

one more cup of coffee fore i go to the valleyyy before

ay genclik zamanlarim dustu aklima ne dinlerdiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…