eşine neden küstün bu arada? tavşan dağ olayı mı oldu bir de bence belli et,insan şişer öyle
Benim demir eksikligi ve uykudemir ilacı kullandım üç ay önce aslında ao zaman kilo aldım acayip aciktirkyor haplar
Benimki de tuz ve yeterli uyku olmaması bence çünkü bugün uykumu aldım 100 gr eksik çıktı
ben doktora gitsem kan tahlilleri yaptırsam allah bilir neler çıkacak neler.
şu an sadece b12 takviyesi alıyorum,ama kesin bir şeyler eksik çıkar dikkat edemiyorum yaneyse artık zaten destek almak iyi bir şey değil,doğal sebze meyvelerden almalıyız ama bazen yetmiyor işte
Marketden geldim sade bir kahve içtim şimdi hemen temizlik halledip yürüyüşe çıkıcam hava bulutlu yağmaz umarım
Ay evet unuttum oğlum gelsin saklatayim ona bu arada yürüyüş yaptım çok nemli bir hava var burdaTartiyi saklamiyor muydun senben de gaza gelip tartilmama karari almistim bu yuzden
Ay evet unuttum oğlum gelsin saklatayim ona bu arada yürüyüş yaptım çok nemli bir hava var burda
Evet canım ama gülü seven dikenine katlanır misali deniz olsunda nemine raziyimDeniz kenari yasamanjn dezavantaji
tamam canım çok teşekkürlerdestek güzel değil ama herşeyin eksikliği de zararlı sonuçta zamnında düzgün beslenmemkten kaynaklanan eksiklik oluşursa sonrdan gıdalar yeterli olmuyor baştan düzgün tutsaydık iş öyle olmazdı bende de b12 eksikliği ve ciddi demir eksikliğ var mesela gıdalarla alarak tekrar düzelemeyecek kadar ciddiydi mecbur kullnadım ama nasıl makine bir kere bpzulursa eskisi gibi olmaz ya vucutta o moddabelli aralıklarla kontrol olup destek almam gerekiyor işte yani anlayacağın napalım artık kendş kendşmz yapmışız zamanında
yapmaması normal ama black lamina malzemesi devlette olmayan bişey çürük temizledikten sonra dolgusunu yapması sıkıntı lamina da atabilir atrasa tekrar tamir edecek yada yapılacak malzeme devlet karşılamıyor çünkü pahalı ve özel malzemeler özelde de her yerde yapmıyorlar o nedenle laminalı dişlere malzeme yokken dokunmak çok riskli çok hassas bir protez çünkükeşke druna gitme şansın olsa lamina konusunda çünkü ne yaptığını hangi malzeme kullandığını en iyi o bilir renk ton falan tutturmakta zor oluyor onlarda genelde ama işte yada yapan bir özel klinik bulman lazım
ya neden nöyle oldun sen dagatesi sıcaklardandır bence benimde bişey yapasım gelmiyor ya
bence de benim tartı sonucum da seninkine benzediWooaw bosuna kaptirdik bironciligi :)) sindirilmedi miydi ki. Neyse bence bu hafta cumaya kadar tartilmayalim. Boyle bi oyle bi boyle olmadi.
@afrodit26 canim kolayliklaar. Cabucak don aramiza. Takimda guzel seyler oluyor
neyse ki huysuzluğunu kabul ediyorsunHuysuzlugumdan kustum :))ciddiye almadi huysuzlugum tavan oldugu icin. Bugun de sehir disinda. Telefondan da trip zevkli degil
haftaya yaptırmayan maymun olsun e miGit ve yaptir. Yoksa bir sure sonra hem kilo vermen durur hem de sagligin kotu olurm once sagliiiiik!!!
ankara'da güzel özledim:)Yahmur hafif olunca da yurumek guzel. Ay sahil deniz nasil ozledim. Guzel sehirde yasamak da baskakuru ankaradayim ben de
-bugünkü menüm-(cumartesi)
10.00: 1 dikenli incir,1 nektarin
12.15: 3 kepçe bamya yemeği,8 yemek kaşığı köz salatası,söğüş,1 maden suyu
18.00: 2 tabak(15 yemek kaşığı) istiridye mantarlı mercimek yemeği
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: şu an belli değil,yapabilirsem yazarım dead :)deadline
haftaya yaptırmayan maymun olsun e mi
yulaftan çok sıkıldım,bazen domatesli zeytinli kahvaltı yapıyorum ama ona bile üşeniyorum.Kahvalti yapsana kuzum yaa. Oglene boyle acikmazsin. Ayrica ekmek ye ekmek bir kac dilim.
zaten utanan maymun olsa şurada cuk olacak da o eksik işteHahahaj utanan maymun surati yaparsin sonraaaa :))
kuzum ben yenimahalledeyim oyle golbasi uzak bana. Her haftasonu bir kargasayla geciyor yoksa odtu ormani eymir fln yapmayi istiyorum aslinda
Ben de bobdan severim. One more cup of coffee for rhe roaaadbu arada çok güzel bir cover buldum.loop'a aldım,deli gibi dinliyorum sizinle de paylaşayım dedim bob dylan çok severim ama bu kadın bambaşka söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?