Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Guvendigin bi firin bul ya da usenme otur yap. Bisey yok iki yogur mayala at firina. Borcam da bile oluyor.

Sen merkezi yerdeymissin. Kolejde bizim dugun fotocusunun yeri var 2 sene oldu hala gidio dugun foto almadik. Ay bi gun gidelim bari

Ben de bobdan severim. One more cup of coffee for rhe roaaad

one more cup of coffee fore i go to the valleyyy before

ay genclik zamanlarim dustu aklima ne dinlerdiiim
hala gençsin a aaa
Guvendigin bi firin bul ya da usenme otur yap. Bisey yok iki yogur mayala at firina. Borcam da bile oluyor.
kek kalıbında yapacağım tamam ama haftaya yapamam,sonraki hafta söz.yulaf kepeği ile deneyeceğim hem de

Sabah 3 gun kurusu

1 tumurta 1 orta boy salkim uzum salatalik yemis miydim hatirlayamadim uzumleri tek tk saymaya da usendim

ogleden sonra 2 avuc kuru uzum badem kaju

aksam 1.5 dilim lazanya salata 1 abuc da cekirdek yedim

spor yok. Su 3 litre olmak uzere

canın çekirdek istediğinde kabak yesene hem faydalı çok

Merhaba İyi akşamlar kızlar ben geldim

Çokkk gezdik, yorulduk. Şimdi duş aldım keyfini çıkarmak istiyorum. Acayip sıcak hadi o neyse de nem vardı berbattt ona rağmen pes etmedim ama bittim. 1000 calori yakmışımdır su su su içmekten şiştim bugün

selam bugünde ben üşeniyorum yazmaya dağatesi ödestik sıcaktan kolumu kıpırdatacak halim yok valla
Hahahah deme öyle yazdın bir kez yakalandın artık :)))))) sıcaklar malesef Ağustos bitmeden bitmez sanmıyorum. Dayanmalıyız ama nasıl işte onu bende bilmiyorum sabırr kuzum

oh ne güzel gezmişsin april ben sabahtan akşama evdeyim haftasonları evden çıkmıyorum çıkamıyorum tek başıma napıyım sıkıntıdan patlıyorum e birde sıcak bu aralar çok daraldim benim ortam değiştirmem lazım bir ara

Evet napim benimde canım sıkkın aslında biseyyy yok hergün aynı şeyleri yapmak sıktı biraz. Bende bu ara atıyorum kendimi gezmelere kafam dağılsın diye oysaki normalde sıcağı sevmem kimse çıkaramaz benide yazları napimmm eşimde sağolsun geliyor haklısın o olmasa bende gidemem heeee bir de annemler var onlarla da nereye kadar.

İnşaAllah hareket gelir bebeğime değişiklikler olur hayatın da en kısa zamanda ennnnnn

hoş geldin
cidden çok sıcak,nem zaten bitirdi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…