yulaftan çok sıkıldım,bazen domatesli zeytinli kahvaltı yapıyorum ama ona bile üşeniyorum.
ekmeği de sadece tahin+pekmez yerken tüketiyorum,midemi sen bulandırdındagatesi senin suçun
evde yapmam lazım ama yine tembellik.neyse haftaya yapamam da sonraki hafta kek kalıbında ekmek yapmaya çalışacağım.
zaten utanan maymun olsa şurada cuk olacak da o eksik işte
bize de uzaktı kolej tarafında oturuyorduk,kızılay'a 5 dk falandı ama.o yüzden sıkılınca oraya uçardım,gerçi şimdi karışıktır belki hala gitme
hala gençsin a aaaBen de bobdan severim. One more cup of coffee for rhe roaaad
one more cup of coffee fore i go to the valleyyy before
ay genclik zamanlarim dustu aklima ne dinlerdiiim
kek kalıbında yapacağım tamam ama haftaya yapamam,sonraki hafta söz.yulaf kepeği ile deneyeceğim hem deGuvendigin bi firin bul ya da usenme otur yap. Bisey yok iki yogur mayala at firina. Borcam da bile oluyor.
ay şaka yapıyorsunSen merkezi yerdeymissin. Kolejde bizim dugun fotocusunun yeri var 2 sene oldu hala gidio dugun foto almadik. Ay bi gun gidelim bari
canın çekirdek istediğinde kabak yesene hem faydalı çokSabah 3 gun kurusu
1 tumurta 1 orta boy salkim uzum salatalik yemis miydim hatirlayamadim uzumleri tek tk saymaya da usendim
ogleden sonra 2 avuc kuru uzum badem kaju
aksam 1.5 dilim lazanya salata 1 abuc da cekirdek yedim
spor yok. Su 3 litre olmak uzere
canın çekirdek istediğinde kabak yesene hem faydalı çok
ben de öyle severim her şeyi çiğ severim,sebzeleri de her şeyi yaniKabak yiyordum da esim aycekirdegi almis. Kavrulmamisgillerdenim ben :)
Ben de eti yanmaya yakin severimben de öyle severim her şeyi çiğ severim,sebzeleri de her şeyi yaniet hariç,onu da yemiyorum zaten^^
evet kimsecikler yok,neredesiniz kızlaaarBen de eti yanmaya yakin severim
ay yine biz bize konusur olduk
Hahahah deme öyle yazdın bir kez yakalandın artık :)))))) sıcaklar malesef Ağustos bitmeden bitmez sanmıyorum. Dayanmalıyız ama nasıl işte onu bende bilmiyorum sabırr kuzumselam bugünde ben üşeniyorum yazmaya dağatesi ödestik sıcaktan kolumu kıpırdatacak halim yok valla
oh ne güzel gezmişsin april ben sabahtan akşama evdeyim haftasonları evden çıkmıyorum çıkamıyorum tek başıma napıyım sıkıntıdan patlıyorum e birde sıcak bu aralar çok daraldim benim ortam değiştirmem lazım bir araMerhaba İyi akşamlar kızlar ben geldim
Çokkk gezdik, yorulduk. Şimdi duş aldım keyfini çıkarmak istiyorum. Acayip sıcak hadi o neyse de nem vardı berbattt ona rağmen pes etmedim ama bittim. 1000 calori yakmışımdır su su su içmekten şiştim bugün
yok ya isşte böyle yazayım diyorum kalıyor o an yazdım yazdımHahahah deme öyle yazdın bir kez yakalandın artık :)))))) sıcaklar malesef Ağustos bitmeden bitmez sanmıyorum. Dayanmalıyız ama nasıl işte onu bende bilmiyorum sabırr kuzum
oh ne güzel gezmişsin april ben sabahtan akşama evdeyim haftasonları evden çıkmıyorum çıkamıyorum tek başıma napıyım sıkıntıdan patlıyorum e birde sıcak bu aralar çok daraldim benim ortam değiştirmem lazım bir ara
hoş geldinMerhaba İyi akşamlar kızlar ben geldim
Çokkk gezdik, yorulduk. Şimdi duş aldım keyfini çıkarmak istiyorum. Acayip sıcak hadi o neyse de nem vardı berbattt ona rağmen pes etmedim ama bittim. 1000 calori yakmışımdır su su su içmekten şiştim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?