ben de tıkındım geldimSaolll kuzumm . Kaçmış evet bakalım ne yedi ?
Sen nasılsın?napıyorsun?
dondurma neyse de profiterol olmamışKacmadim ya oglum sagolsun gece 1.30da uyaninca sersem gibiyim.
1.5 top dondurma ve ysrim kase profitorol.yedim. caniniz cekmesin diye yazmamistim
dondurma neyse de profiterol olmamış,olsun çekse de sen yaz. kaptanlarımız ne verecek ceza ben de merak ediyorum
ben de tıkındım geldimbirazdan spor yapacağım günlerdir yapamadım.
bir de hakikaten ödem tutmuş benim vücut 2 günde tamamen attı,cuma 73.800 iken bugün 72.200 geldimboşuna takımlar arasında geride kaldık
Kacmadim ya oglum sagolsun gece 1.30da uyaninca sersem gibiyim.
1.5 top dondurma ve ysrim kase profitorol.yedim. caniniz cekmesin diye yazmamistim
2 günde 1 kilo 600 gr gidince korktum bu öğlen yedim de yedim oy nasıl şiştim
kilo verdiğine mi üzülüyorsun demeyin muhtemelen kastan gidecek yemezsem ve hızlı kilo verirsem
dagatesi dediğini yaptım ve ekmek de yedim bu öğlen
ve yine kimse yok kendi kendime konuşuyorum
pek kalıcı olacağını sanmıyorum bu öğlenden sonraOlsun canım bu hafta güzel olur ortalamasen zayıfla da mutlu ol da gerisi mühim değil. Süperr az gözükmüş umarım kalıcı olur...
Ayyy dagatesi bende dün 3 top dondurma yedim. Şimdi ben böyleyken sana ceza vermek ayıp olur. Ayyy bide sütlaç vardıama eminim erimiştir. Valla çok yürüdüm Çokkk 3 saati geçmiştir kalmaz dimi onlar??
Olsun canım bu hafta güzel olur ortalamasen zayıfla da mutlu ol da gerisi mühim değil. Süperr az gözükmüş umarım kalıcı olur...
Ayyy dagatesi bende dün 3 top dondurma yedim. Şimdi ben böyleyken sana ceza vermek ayıp olur. Ayyy bide sütlaç vardıama eminim erimiştir. Valla çok yürüdüm Çokkk 3 saati geçmiştir kalmaz dimi onlar??
yalnız benim cidden midem küçülmüş.çok mutluyum ya
gerçi bayağı şey yedim ama eskiden olsa doymazdım,şimdi nefes alamıyorum
2 günde 1 kilo 600 gr gidince korktum bu öğlen yedim de yedim oy nasıl şiştim
kilo verdiğine mi üzülüyorsun demeyin muhtemelen kastan gidecek yemezsem ve hızlı kilo verirsem
dagatesi dediğini yaptım ve ekmek de yedim bu öğlen
ApriL_2007 kalmaz kalmaz o dondurmalar merak etme çok yürümüşsün benim gibi az hareket edenlerin kaçamağı çok minimumda tutması lazım zaten sen eritmişsindir
oleyHahahha vermiş korkmuş canımmmm alınca kork bişey olmaz:))))) bakkk mide küçülmüş iken büyümesin
Ben varım yalnız değilsin bebeğim
valla onun da sesi çıkmıyor ben ondan da bekliyorum bir kazandibi falan meselaDeadline ikimizi de cig cog yiyecek kaptaaaaan
ne zaman müsait olursan şimdilik uno tam buğday ile idare ediyorum artıkEkmek tarifini verecegim ama bi firsat bulup tam olcuye bakamadim
ne yaptılar yineBen daha yeni yiyecegim. Nedeen. Gece 1.30 da uyanip su saate kadar beni deli ettigi icin baba ogul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?