Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Saolll kuzumm . Kaçmış evet bakalım ne yedi ?

Sen nasılsın?napıyorsun?
ben de tıkındım geldim birazdan spor yapacağım günlerdir yapamadım.
bir de hakikaten ödem tutmuş benim vücut 2 günde tamamen attı,cuma 73.800 iken bugün 72.200 geldim boşuna takımlar arasında geride kaldık

Kacmadim ya oglum sagolsun gece 1.30da uyaninca sersem gibiyim.

1.5 top dondurma ve ysrim kase profitorol.yedim. caniniz cekmesin diye yazmamistim

1.5 top dondurma ve ysrim kase profitorol.yedim. caniniz cekmesin diye yazmamistim
dondurma neyse de profiterol olmamış,olsun çekse de sen yaz. kaptanlarımız ne verecek ceza ben de merak ediyorum

2 günde 1 kilo 600 gr gidince korktum bu öğlen yedim de yedim oy nasıl şiştim
kilo verdiğine mi üzülüyorsun demeyin muhtemelen kastan gidecek yemezsem ve hızlı kilo verirsem
dagatesi dediğini yaptım ve ekmek de yedim bu öğlen

Olsun canım bu hafta güzel olur ortalama sen zayıfla da mutlu ol da gerisi mühim değil. Süperr az gözükmüş umarım kalıcı olur...

Ayyy dagatesi bende dün 3 top dondurma yedim. Şimdi ben böyleyken sana ceza vermek ayıp olur. Ayyy bide sütlaç vardıama eminim erimiştir. Valla çok yürüdüm Çokkk 3 saati geçmiştir kalmaz dimi onlar??

Hahahha vermiş korkmuş canımmmm alınca kork bişey olmaz:))))) bakkk mide küçülmüş iken büyümesin
ve yine kimse yok kendi kendime konuşuyorum

Ben varım yalnız değilsin bebeğim

pek kalıcı olacağını sanmıyorum bu öğlenden sonra
zaten 72.800 olsam kafi cumaya kadar fazladan 400 gr eksik onu tamamlayayım.hızlı hilo vermeyelim kızlar,sarkarım diye ödüm kopuyor.zaten haftaya da salona yazılıp ağırlık çalışacağım sırf bu yüzden sadece kardiyo yeterli değil onu anladım

Deadline ikimizi de cig cog yiyecek kaptaaaaan

Ekmek tarifini verecegim ama bi firsat bulup tam olcuye bakamadim

Hahahha vermiş korkmuş canımmmm alınca kork bişey olmaz:))))) bakkk mide küçülmüş iken büyümesin

Ben varım yalnız değilsin bebeğim
oley
ya şimdi vegan olunca her şeyin kalorisi az kalıyor sanki onu dengelemek için de tabak tabak yiyorum,tabii mide küçülünce pek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…