Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

her gün takip ederim artk listeye de girerim diye düşünüyorum ;-)

ahaha
ben de eskiden öyleydim diyeti bozacaksam adam gibi bozmalıyım diye
şimdi en büyük kaçamağım ya 2 tane kocaman mısır ya da yarım kavun falan oluyor

Vardi canım ama maalesef çok tutamadilar oltanın kurşunlarini denize yaptırdılar akşam bir daha gideceklermis yenilen pehlivan güreşe doymaz misali
Evet azda keyif yapayım hiç izin kullanamadim bu sene ondan bıkkınlık var ustumde

ay şu videoyu yaptımda şu an bayılmakla meşgulum tüm hücrelerime kadar terledim diyebilirm spor yaotığım yer o kadar ıslandıki yüzüden kollarımdan damlayan terlerle hayır sanki üstümden bir kova su boşaltmış gibi ıslanmış kıyafetlerimde bu video süpermiş yalnız plank hareketleri beni çok zorladı tam saniyesinde yapmaya çalıştım yaptımda ama sağ elimin bileği biraz ağrıyor kollarım güçsüz olunca fazla geldi sanırım

sen bugün deli gibi kalori yakmışsındır

-bugünkü menüm-(pazar)
09.20: 3 tane siyah incir,3 tane ceviz
12.10: 2 kocamaaan tabak istiridye mantarlı mercimek yemeği,1 dilim tam buğday ekmek,sumak ekşili soğan salatası,1 kaşık bamya yemeği,1 maden suyu
18.15: 5 kepçe salata,3 ceviz
3 lt su (tamamlarım)
3 bardak bitki çayı (tamamlarım)
spor : koşu bandında 45 dk yürüme
belki sahile de çıkarım birazdan

kızlar derdim büyük
pantolon bulamıyorum kendime.
armut tiplilerin şahıyım malum,belim ince kalçalar/basenler maşallah.
belim 38 beden pantolon kadar ama basenlerim 44 ve 44 beden pantolon giyince bel/göbek kısmında sorun yaşıyorum inanılmazzz bol oluyor.çengelli iğne ile kat kat yapıyorum ancak.
ben bunu terziye versem belini daralttırsam bu seferde giyerken kalçadan geçmeyecek.
ne yapmam lazım bunun için

normalde 7;30-8 kahvalti 10;30 ara 13 öğle 15;30 ara 18 akşam 21;30ara ama maalesef bu gün biraz karisti eşim nobet çıkışı oldugu için güne biraz karisti geç başladım... 10,30 domates peynir zeytin 1dilim çavdar ekmeği
12,30 bir kase yoğurt
15,30 küçük salkım üzüm yarım şeftali
18;30 bi kase kofteli patates çorbası yarım dilim çavdar ekmeği ve salata
21;30 karpuz ve ayran
2litre şu ictim artk yatana kadar icebildigim kadar daha içerim...
yarim saat hafif tempolu bebek arabasıyla birlikte yürüyüş... arti pazar temizliği ;-) perdeleri de yikadim biraz da merdiven çalışması yapmış oldum paşam uyiyuncaya kadar da kosturmaya devam bi de çiş öğreniyoruz daha çok koşuyoruz :-D

afiyet olsun

Canim bol bol kalca basen. Ben de demis miydim bi ara 88 flndim sonra incelirken daha fazla popo basen calistim. Simdi yapamiyorum diyeceksin ama fitnessblendirin bi videosu var bununla ilgili super harika. Bi dene derim. Yuruyusten gelince hemen yer egzersizi yapiyordum. Suan 38 beden popom basen. Ustelik hamilelikte resmen genisledim. Gozle gorulur olcude :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…