- 7 Ağustos 2016
- 5.155
- 20.550
- 348
her gün takip ederim artk listeye de girerim diye düşünüyorumhoş geldin
umarım pes etmeden aramızdan ayrılmadan devam edersin
yaşımız aynıymış,kilomuz da aynı neredeyseikimiz de minyonuzzz
2 hafta deneme süren var takımda,her gün menümüzü,yaptığımız sporu,içtiğimiz suyu,bitki çaylarını vs her şeyi yazıyoruz kısaca(gün sonunda toplu ya da ertesi gün) cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz,geçen haftaki ve bu haftaki kilomuzu yazıyoruz.
2 hafta sonra listeye girip takımlar arası sen de yarışabileceksin
ahahakazandibini hiç sevmem ben yersem künefe profiterol hmm waffle ya da baklava yerim diyetimi bozacaksam bol kalori almaya karar verirsem battı balık yan gider derim öyle hafif tatlılarla işim olmaz blackbu arad nasıl künefe istedim bak beni yoldan çıkarma geçmişi okumadım sıkıntı ne kim yemiş pasta börek profiterol bir dakika
girersin tabii ki zaten formalite gibi bir şey şimdiden bizimlesinher gün takip ederim artk listeye de girerim diye düşünüyorum;-)
neyse akşam ben yazarim yine simdi oglusum uyurken işleri yapim uyanınca yürüyüşe giderizgirersin tabii ki zaten formalite gibi bir şey şimdiden bizimlesin
burada oğluşlu biri daha var bu aradaneyse akşam ben yazarim yine simdi oglusum uyurken işleri yapim uyanınca yürüyüşe gideriz
neyse akşam ben yazarim yine simdi oglusum uyurken işleri yapim uyanınca yürüyüşe gideriz
Vardi canım ama maalesef çok tutamadilar oltanın kurşunlarini denize yaptırdılar akşam bir daha gideceklermis yenilen pehlivan güreşe doymaz misaliGüzel bir güne başlamak olmuş Çokkk iyi yapmışsınız ohhhh süper. Ev işi benimde var ama daha kayda değer bişey yapmadım sende olduğu kadar yap boşverkeyifçi olalım dimi ama biraz?
Nasıl balık varmıydı??
Sağol canım evet sporu aradan çıkarmış oldum içim rahatkolay gelsin canım olsun sporunu yapmışsın
sen bugün deli gibi kalori yakmışsındıray şu videoyu yaptımda şu an bayılmakla meşgulum tüm hücrelerime kadar terledim diyebilirm spor yaotığım yer o kadar ıslandıki yüzüden kollarımdan damlayan terlerle hayır sanki üstümden bir kova su boşaltmış gibi ıslanmış kıyafetlerimde bu video süpermişyalnız plank hareketleri beni çok zorladı tam saniyesinde yapmaya çalıştım yaptımda ama sağ elimin bileği biraz ağrıyor kollarım güçsüz olunca fazla geldi sanırım
afiyet olsunnormalde 7;30-8 kahvalti 10;30 ara 13 öğle 15;30 ara 18 akşam 21;30ara ama maalesef bu gün biraz karisti eşim nobet çıkışı oldugu için güne biraz karisti geç başladım... 10,30 domates peynir zeytin 1dilim çavdar ekmeği
12,30 bir kase yoğurt
15,30 küçük salkım üzüm yarım şeftali
18;30 bi kase kofteli patates çorbası yarım dilim çavdar ekmeği ve salata
21;30 karpuz ve ayran
2litre şu ictim artk yatana kadar icebildigim kadar daha içerim...
yarim saat hafif tempolu bebek arabasıyla birlikte yürüyüş... arti pazar temizliği ;-) perdeleri de yikadim biraz da merdiven çalışması yapmış oldumpaşam uyiyuncaya kadar da kosturmaya devam bi de çiş öğreniyoruz daha çok koşuyoruz :-D
27 aylık ama çok hareketli akşam beni pertük ediyor...bebiş kaç yaşındabluegreeneyes
kızlar derdim büyük
pantolon bulamıyorum kendime.
armut tiplilerin şahıyım malum,belim ince kalçalar/basenler maşallah.
belim 38 beden pantolon kadar ama basenlerim 44 ve 44 beden pantolon giyince bel/göbek kısmında sorun yaşıyorum inanılmazzz bol oluyor.çengelli iğne ile kat kat yapıyorum ancak.
ben bunu terziye versem belini daralttırsam bu seferde giyerken kalçadan geçmeyecek.
ne yapmam lazım bunun için
Bebisi olan bnenim. 2.5 aylik27 aylık ama çok hareketli akşam beni pertük ediyor...
senin de vardı demi bebis seninki ne kadar lik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?