bu haftam full boş geçti ama haftaya bomba gibi dönerimSenin sporlarin da guzel deme oyle
Deadline ikimizi de cig cog yiyecek kaptaaaaan
ApriL_2007 kalmaz kalmaz o dondurmalar merak etme çok yürümüşsün benim gibi az hareket edenlerin kaçamağı çok minimumda tutması lazım zaten sen eritmişsindir
Ben daha yeni yiyecegim. Nedeen. Gece 1.30 da uyanip su saate kadar beni deli ettigi icin baba ogul
kaptanım sen de sarkma olmadı değil miHiiiiç bişey yapamaz acaba o neler yaptı bak hiççç sesi de çıkmıyor. Pastaya kafayı gömmediyse iyidir
Ayyy canım İnşaAllah kalmasınsende kendine haksızlık etmeee lütfen spor yapan birisin
O zaman ye hemen bakim geç oldu afiyet olsun. Niye deli ettiler kiboşver takma erkekleri anlayamazsın. Kendilerine benzetmeye çalışıyorlar seniii
ne yaptılar yineay çok zor iki erkeği yetiştirmek
Hiiiiç bişey yapamaz acaba o neler yaptı bak hiççç sesi de çıkmıyor. Pastaya kafayı gömmediyse iyidir
Ayyy canım İnşaAllah kalmasınsende kendine haksızlık etmeee lütfen spor yapan birisin
O zaman ye hemen bakim geç oldu afiyet olsun. Niye deli ettiler kiboşver takma erkekleri anlayamazsın. Kendilerine benzetmeye çalışıyorlar seniii
kaptanım sen de sarkma olmadı değil mibenim kollarım şimdiden yumuşacık
ya ben nedense evde videolara bakara spor yapamıyorumSpor hemen! Fitnessblender videolarina baksana kol icin olanlari calis
kaptanım sen de sarkma olmadı değil mibenim kollarım şimdiden yumuşacık
Biri uyudu birk uyumadi. Uyumasi gereken uyanik , uyumamasi gereken horladi
ya ben nedense evde videolara bakara spor yapamıyorumyanlış yapıyormuşum gibi geliyor hep. bu yüzden salona yazılıp biraz sıkılaşıp ondan sonra eve geçiş yapayım diyorum
Hoşgeldinben de aranıza katılıyorum
Güzel bir güne başlamak olmuş Çokkk iyi yapmışsınız ohhhh süper. Ev işi benimde var ama daha kayda değer bişey yapmadım sende olduğu kadar yap boşverHerkese merhaba sabah ik saate yakın yürüyüş yaptım eşim oğlum balık tuttu orda kahvaltı yapip eve geldim duş aldım bir ağırlık çöktü sormayın uyumuşuz maaile şimdi yine yemek yendi ben ev işlerine girisecem dünkü tembelliğimin cezasi
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım benim biraz kendinden bahsedermisin?ben de aranıza katılıyorum
hep kilolu biriydim sadece bi ara 54e kadar düşmüştüm yıllar önce sonra yine kilo aldım evlilik gebelik emzirme vs derken 77oldum 3 hafta önce diyetisyene gittim şimdi 73,5e indim hedefim 50 vermem gereken 24 kilo var yavaş olsun kalıcı olsun diye düşünüyorum yasim23 boy 156...sizinle beraber daha çok hırs yaparim daha eğlenceli olur kilo vermek... Haydi kızlar incelmeye ;-)Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım benim biraz kendinden bahsedermisin?
kazandibini hiç sevmem ben yersem künefe profiterol hmm waffle ya da baklava yerim diyetimi bozacaksam bol kalori almaya karar verirsem battı balık yan gider derim öyle hafif tatlılarla işim olmaz black
hoşgeldin canım takıma hep berabe rbaşaracağımızı düşünüyorum kararlı ve azşmlki olmak ve kilo veremesekte sbretmemiz gerekn bir süreç bu süreç o nedenle şimdiden söyleyim ne olursa olsun moral bozmadan yola devam edeceğiz tamam mıhep kilolu biriydim sadece bi ara 54e kadar düşmüştüm yıllar önce sonra yine kilo aldım evlilik gebelik emzirme vs derken 77oldum 3 hafta önce diyetisyene gittim şimdi 73,5e indim hedefim 50 vermem gereken 24 kilo var yavaş olsun kalıcı olsun diye düşünüyorum yasim23 boy 156...sizinle beraber daha çok hırs yaparim daha eğlenceli olur kilo vermek... Haydi kızlar incelmeye ;-)
aynen kaptanımOlmadı canım ama benim etim sertbelkide ondan olmamıştır. Yumuşak isen bence yüklen kollara biraz. Ama sakın ağır spor yapma zamanla geçer merak etme sonuca hemen ulaşamazsın sabretmek gerek.Ama çatlaklar var hoş o kilolar aldığım zaman oldu vermekle ilgisi yok onuda dert etmiyorum amaannnnnn
Tipik erkeknasıl bu kadar gamsız olabiliyorlar bende şaşıyorum. Benim eşimde ne olursa olsun uyur uykusu çok önemli bazen heyecanlı heyecanlı bişey anlatırım heves kursakta kalır uyuzzzz
Profesyonel yardım şart canım en iyisi o oluyor zaten dediğin gibi zamanla öğrenirsin
kolay gelsin canım olsun sporunu yapmışsınHerkese merhaba sabah ik saate yakın yürüyüş yaptım eşim oğlum balık tuttu orda kahvaltı yapip eve geldim duş aldım bir ağırlık çöktü sormayın uyumuşuz maaile şimdi yine yemek yendi ben ev işlerine girisecem dünkü tembelliğimin cezasi
hoş geldinhep kilolu biriydim sadece bi ara 54e kadar düşmüştüm yıllar önce sonra yine kilo aldım evlilik gebelik emzirme vs derken 77oldum 3 hafta önce diyetisyene gittim şimdi 73,5e indim hedefim 50 vermem gereken 24 kilo var yavaş olsun kalıcı olsun diye düşünüyorum yasim23 boy 156...sizinle beraber daha çok hırs yaparim daha eğlenceli olur kilo vermek... Haydi kızlar incelmeye ;-)
sabırlı ve azimliyım bi de kendimi şartlandırdim fit bi anne olacam diye... inşallah önümüzdeki yaza fıt bir sekilde girecem.... hep beraber birbirimize destek olursak çok güzel olur...hoşgeldin canım takıma hep berabe rbaşaracağımızı düşünüyorum kararlı ve azşmlki olmak ve kilo veremesekte sbretmemiz gerekn bir süreç bu süreç o nedenle şimdiden söyleyim ne olursa olsun moral bozmadan yola devam edeceğiz tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?