Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Deadline ikimizi de cig cog yiyecek kaptaaaaan

Hiiiiç bişey yapamaz acaba o neler yaptı bak hiççç sesi de çıkmıyor. Pastaya kafayı gömmediyse iyidir

ApriL_2007 kalmaz kalmaz o dondurmalar merak etme çok yürümüşsün benim gibi az hareket edenlerin kaçamağı çok minimumda tutması lazım zaten sen eritmişsindir

Ayyy canım İnşaAllah kalmasın sende kendine haksızlık etmeee lütfen spor yapan birisin

Ben daha yeni yiyecegim. Nedeen. Gece 1.30 da uyanip su saate kadar beni deli ettigi icin baba ogul

O zaman ye hemen bakim geç oldu afiyet olsun. Niye deli ettiler ki boşver takma erkekleri anlayamazsın. Kendilerine benzetmeye çalışıyorlar seniii

kaptanım sen de sarkma olmadı değil mi benim kollarım şimdiden yumuşacık

ne yaptılar yine ay çok zor iki erkeği yetiştirmek

Biri uyudu birk uyumadi. Uyumasi gereken uyanik , uyumamasi gereken horladi

Spor hemen! Fitnessblender videolarina baksana kol icin olanlari calis
ya ben nedense evde videolara bakara spor yapamıyorum yanlış yapıyormuşum gibi geliyor hep. bu yüzden salona yazılıp biraz sıkılaşıp ondan sonra eve geçiş yapayım diyorum

kaptanım sen de sarkma olmadı değil mi benim kollarım şimdiden yumuşacık

Olmadı canım ama benim etim sert belkide ondan olmamıştır. Yumuşak isen bence yüklen kollara biraz. Ama sakın ağır spor yapma zamanla geçer merak etme sonuca hemen ulaşamazsın sabretmek gerek.Ama çatlaklar var hoş o kilolar aldığım zaman oldu vermekle ilgisi yok onuda dert etmiyorum amaannnnnn

Biri uyudu birk uyumadi. Uyumasi gereken uyanik , uyumamasi gereken horladi

Tipik erkek nasıl bu kadar gamsız olabiliyorlar bende şaşıyorum. Benim eşimde ne olursa olsun uyur uykusu çok önemli bazen heyecanlı heyecanlı bişey anlatırım heves kursakta kalır uyuzzzz

ya ben nedense evde videolara bakara spor yapamıyorum yanlış yapıyormuşum gibi geliyor hep. bu yüzden salona yazılıp biraz sıkılaşıp ondan sonra eve geçiş yapayım diyorum

Profesyonel yardım şart canım en iyisi o oluyor zaten dediğin gibi zamanla öğrenirsin

Herkese merhaba sabah ik saate yakın yürüyüş yaptım eşim oğlum balık tuttu orda kahvaltı yapip eve geldim duş aldım bir ağırlık çöktü sormayın uyumuşuz maaile şimdi yine yemek yendi ben ev işlerine girisecem dünkü tembelliğimin cezasi

Güzel bir güne başlamak olmuş Çokkk iyi yapmışsınız ohhhh süper. Ev işi benimde var ama daha kayda değer bişey yapmadım sende olduğu kadar yap boşver keyifçi olalım dimi ama biraz?
Nasıl balık varmıydı??

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima canım benim biraz kendinden bahsedermisin?
hep kilolu biriydim sadece bi ara 54e kadar düşmüştüm yıllar önce sonra yine kilo aldım evlilik gebelik emzirme vs derken 77oldum 3 hafta önce diyetisyene gittim şimdi 73,5e indim hedefim 50 vermem gereken 24 kilo var yavaş olsun kalıcı olsun diye düşünüyorum yasim23 boy 156...sizinle beraber daha çok hırs yaparim daha eğlenceli olur kilo vermek... Haydi kızlar incelmeye ;-)

valla onun da sesi çıkmıyor ben ondan da bekliyorum bir kazandibi falan mesela deadline
kazandibini hiç sevmem ben yersem künefe profiterol hmm waffle ya da baklava yerim diyetimi bozacaksam bol kalori almaya karar verirsem battı balık yan gider derim öyle hafif tatlılarla işim olmaz black bu arad nasıl künefe istedim bak beni yoldan çıkarma geçmişi okumadım sıkıntı ne kim yemiş pasta börek profiterol bir dakika

hoşgeldin canım takıma hep berabe rbaşaracağımızı düşünüyorum kararlı ve azşmlki olmak ve kilo veremesekte sbretmemiz gerekn bir süreç bu süreç o nedenle şimdiden söyleyim ne olursa olsun moral bozmadan yola devam edeceğiz tamam mı

aynen kaptanım zaten hiç acele etme niyetim yok ama 69'a kadar biraz hızlı düşeyim dedim benim okul+iş başlayınca maalesef çok zor olacak her şey çok yoğun oluyorum,özel ders veriyorum bir de online satış.artı okul derken öyle aldım bu kiloları da ama artık inat ettim sağlıklı besleneceğim ne kadar yoğun olsam da spor yapacağım.
çatlaklar bende de var ama ben dert ediyorum,birkaç tedavi yöntemi araştırdım bakalım çözüm bulursam sana da yazarım
evli erkeklerin hepsi aynı mübarek

kolay gelsin canım olsun sporunu yapmışsın

hoş geldin
umarım pes etmeden aramızdan ayrılmadan devam edersin
yaşımız aynıymış,kilomuz da aynı neredeyse ikimiz de minyonuzzz
2 hafta deneme süren var takımda,her gün menümüzü,yaptığımız sporu,içtiğimiz suyu,bitki çaylarını vs her şeyi yazıyoruz kısaca(gün sonunda toplu ya da ertesi gün) cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz,geçen haftaki ve bu haftaki kilomuzu yazıyoruz.
2 hafta sonra listeye girip takımlar arası sen de yarışabileceksin

sabırlı ve azimliyım bi de kendimi şartlandırdim fit bi anne olacam diye... inşallah önümüzdeki yaza fıt bir sekilde girecem.... hep beraber birbirimize destek olursak çok güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…