Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benimde öyle black ben daralttırıyorum geçiyor kalçadan merak etme pens atıyorlar tabi üstüne kısa giyince pens çizgileri belli oluyor kot pantolonda kalın kotsa ama mecbur napayım kalçadan geçmesi sıkıntı değil fermuar ve düğmeden dolayı sıkıntı olmuyor yani

Izinlet gelse geri de hep beraber tatile ciksak. Ben de dort gozle bekliyorum tatili. Hos esim ozel sektorde ama tatile cikamadik

o konuda haklsıın dagatesi belli bir kiloya kadar orantısız oluyor ama veridkçe ve spor yaptıkça o arada fark azalıyor spor çok etkili ama ilk kilo vermeye başlayınca belden kalçaya göre daha hızlı izncelme olduğundan belli bedene kadar arada fark oluyor yani

Videoyu bi acamadim dead ya. Hangisi adi ney. Ben de yoayim firsat bulunca. Cok maymun istahliyim cooook.

zensim izinleri bekleyen çok insan var ya açılsa ortada devlet memuru kalmaz herhalde herkes izin bekliyor gerçi ben beklemiyorum bayramdan sonraki hafta biraz izin kullanıp bayramla birleştirdim sıradaki parça izin planım ekim sonu gibi olacaktı zaten allah izin verirse tabi ne zaman ne olacağı belli olmuyor malum

Ben de hic olmadi o yuzden :) ama hep yer egzersizi yaptim hic aksatmadim kac sene. Bi 3 4 sene yapmisimdir. Son senesinde kilo verdim ama

Fat Burning Cardio Workout - 37 Minute Fitness Blender Cardio Workout at Home
dagatesi ismi bu spora olsun canım o başka şeylere olmasında bende öyleyim biliyorsun aynı şeyi uzun süre yapamıyorum napalım böyle idare etmeliyiz bizde

ay varya şu video bitti duş aldım falan aradan kaç saat geçtii hala vucudum terleme halinde böyle hala spor yapıyormuşum gibiyim zaten kalp atışlarım baya hızlı kaldı bir süre hamlamışım galiba ama çok iyi geldi ya

Biraz gecmise gideyim bakayim dedim ama cok karisti. Ay gecmisten kime yazacaktim hatirlayamadim .

@blackswannina94 evet esim bu aralar hep yorgun geliyor ama ben de yorgunum. Kendi kendime kalmayi ozledim. Bu h.sonu soz vermisti biraz bebise bakacakti ben de kendimi dinleyecektim. Yapmadi demeyeyim de yapamadi planda olmadik isler cikti dun evde yoktu fln. Ama bu deli olmama engel olmadi. Zaten dun ruhum daralip duruyordu

Bu videodaki jumpingg jackler beni bitiriyo. Acayip zor geliyor baska bisey degil jj ler hep zor geliyor ama dizimden dolayi sanirim.

Hamlamissin. Ay cok fena gaza geldim. Ben de yarin yapayim

Bugunku menumu yazmazdim ama kirmizi karti almayayim. Bence yazsam da alirim ama olsun

sabah yok. Neden yok..gece 11 de yatip 1.30 da geri kalkip sabaha kadar toplasan yarim saat bile uyuyamayip neden oldugunu bilmedigimiz surekli aglayan bir oglus yuzunden. Sabah ha uyudu ha uyuyacak derken 12 oldu. O arada ben cildirdigim icin yeteeer deyip disari ciktik.

Oglen 1 kase corba / 3 4 kasik pirinc pilavi / 3 4 kasik dober salata ( maalesef baska secenegim yoktu secebilecegim ac olmasam yemezdim ama mecbur yedim. Hem doneri hem pilavi sanirim 3 sene olacak neredeyse disarida hic yememjstim) cok uzuldum kotu beslenip durmama dunden beri.

aksam melemen / 3 dilim ekmek. Salatalik

aksam sonrasi yarim elma yarim erik yarim armut yarim kayisi

aa sabah ara ara uzum yedim ama toplasaniz 15 tane etmemistir. Ancak o kadar firsat buldum.

spor yarim saat yuruyus

su 3 litreyi gecti

sevgili 1. takımın dikkatine bir dk olarak dikkatinizi mesajıma vermenizi istiyorum
şimdi kaptanımız aprilin geçen bahsettiği üzere bu hafta takım yüzdemiz 0,32 nin altında olduğumuz için ikinci notayı almış olup 1 sarı kartımız oldu bilmeyenler için söylüyorum bir sarı kart daha yersek takım olarak ceza yiyeceğiz tekrar ki hali hazırda cezadan yeni çıktı sizin haberiniz olmasada neyse işte ceza iyi bişey değil birde bu dercelerle belli dönemlerde takımların karne notu belirleniyor yani iyi bir notumuzda yok şimdilik anlayacağınız üzere sarı kart varken zaten sıkıntı o nedenle bu hafta ilk üçe girmemiz lazım bilmiyorsunuzdur diye anlatıyorum ilk üçe her girdiğimizde 1 sarı kartımız siliniyor kurallara göre bu cuma ilk üçe girmeyi denemeliyiz haberiniz olsun herkesten bu hafta çok çok dikkatli olmasını rica ediyorum bu arada cuma cumartesi ve pazarı tabloya eklemediğimi farketmişsinizdir biraz kafanızın rahatlaması gerek bu hafta diye düşündüm ama yarından itibaren eklemeye devam edeceğim bu da bilginize bu da size son kıyağım hadi bakalım hepinizden güzel şeyler bekliyorum hem takım için hem kendiniz için tabiki

biraz önceki yazdığım notu okursan dagatesi gerçiç yüzde falan seni bağlamıyor ama farkettim ki haftasonu burda çok sıkıntılı geçmiş çoğukişide şimdi bu iki gün yediklerin unut ve yarın yeniden başlamaya bak arada olur böyle şeyler yemişsin artık ama önemli olan bunu devam ettirmemen biliyorsun ş,mdilik kırmızı kart yok yalnız yarın ki menün güzel olsa iyi olur

Canim herkesi etiketleseydi

Ben listede diiiiilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…