listede olmayabilirsin ama takım içi listede ve tabloda varsınbeni oraya getiretme dagatesi ne yani listede değilsin diye kilo vermek istemmyorsan sen bilirsin bugünde gestepo oldum başınıza iyi mi
Sana beraber spor yapalim dedim sen firca hep firca. Olmazz biliyosun beni. Boyle beslenen biri degilim normaldeanormal sartlar oldu.
tamam ben zaten iyiliğin için söyledim sıkıntı yok seni zaten biliyorum eminim yıllardır yememişsindir bu yediklerini de e bunlarda sana bir kaç yıl yeter zaten
İlk fitness blender videomdu bende ilk zamanlar bu ne be demiştim ama bağımllik yapmıştı gerçekten çok güzel kii verdiriyor ve sıkılaştırıyor ben bunun ardında bkk egzersizleri yapıyordum tavsiye ederimay şu videoyu yaptımda şu an bayılmakla meşgulum tüm hücrelerime kadar terledim diyebilirm spor yaotığım yer o kadar ıslandıki yüzüden kollarımdan damlayan terlerle hayır sanki üstümden bir kova su boşaltmış gibi ıslanmış kıyafetlerimde bu video süpermişyalnız plank hareketleri beni çok zorladı tam saniyesinde yapmaya çalıştım yaptımda ama sağ elimin bileği biraz ağrıyor kollarım güçsüz olunca fazla geldi sanırım
güzel ama bende kickboxx workout videosu var bunların onu yapıyordum bir ara bunu geç keşfettimİlk fitness blender videomdu bende ilk zamanlar bu ne be demiştim ama bağımllik yapmıştı gerçekten çok güzel kii verdiriyor ve sıkılaştırıyor ben bunun ardında bkk egzersizleri yapıyordum tavsiye ederim
süpersin canımmPazar günü menüm
Saat 8.00 kepek ekmekli tost
13.00 az menemen bir tabak kuru fasulye
15.00 bir avuç leblebi u kayısı
18.00 yarım paket çubuk kraker
19.00 iki dilim kepek ekmeği ile kahvaltilik atistirdim
Spor 100 dk yürüyüş
Bol suya ve çay içtim
büyüdü ama benim gözümde hala bebek teyzesi <3 seninki de pek küçükmüş pek tatlıdır şimdi oBebisi olan bnenim. 2.5 aylik
Kick box videoları takip edemiyorum i zamanda sinir oluyorum ondan devam etmedimgüzel ama bende kickboxx workout videosu var bunların onu yapıyordum bir ara bunu geç keşfettim
Iyi oldu dedigin deadim agzina saglik. Saka bi yana cidden bi durdum kendime geldim ben bu degilim diye. 2 gundur bi kayiplarda. Yarin ustun caba gosterecegiiim canim arkadasim ( kalp kalp kalp )
görüşürüz canımmHerkese iyi geceler yarın gorusuruz
evet biraz hızlı geçiyor zamanla alışıyorsun amaKick box videoları takip edemiyorum i zamanda sinir oluyorum ondan devam etmedim
yok canım ne bebişi27 aylık ama çok hareketli akşam beni pertük ediyor...
senin de vardı demi bebis seninki ne kadar lik
tamam ağırlığa başlayayım haftasonları da onu yapayım şu basenler acil erimeli göbek kalmadı bir şey kalmadı 44 giyiyorumCanim bol bol kalca basen. Ben de demis miydim bi ara 88 flndim sonra incelirken daha fazla popo basen calistim. Simdi yapamiyorum diyeceksin ama fitnessblendirin bi videosu var bununla ilgili super harika. Bi dene derim. Yuruyusten gelince hemen yer egzersizi yapiyordum. Suan 38 beden popom basen. Ustelik hamilelikte resmen genisledim. Gozle gorulur olcude :))
o zaman yarın evdekileri bir terziye vereyim.eskiden bu kadar fark olmuyordu altım 38 ise üstüm 36 oluyordu ama şimdi fark dağlar kadar açıldı terzilik oldubenimde öyle black ben daralttırıyorum geçiyor kalçadan merak etme pens atıyorlar tabi üstüne kısa giyince pens çizgileri belli oluyor kot pantolonda kalın kotsa ama mecbur napayımkalçadan geçmesi sıkıntı değil fermuar ve düğmeden dolayı sıkıntı olmuyor yani
bende öyleyim ya şu anda alt 40 üst 38 kalçayı geçen kıyafetlerde altı olmuyor yada gmlek falan olursa kapanmıyor sinir oluyorum armut tip hiç hoş değilo zaman yarın evdekileri bir terziye vereyim.eskiden bu kadar fark olmuyordu altım 38 ise üstüm 36 oluyordu ama şimdi fark dağlar kadar açıldı terzilik oldu
anladım sen de çok haklısın ama evde sana yardımcı olacak başka kimsecikler yok muBiraz gecmise gideyim bakayim dedim ama cok karisti. Ay gecmisten kime yazacaktim hatirlayamadim .
fitblack evet esim bu aralar hep yorgun geliyor ama ben de yorgunum. Kendi kendime kalmayi ozledim. Bu h.sonu soz vermisti biraz bebise bakacakti ben de kendimi dinleyecektim. Yapmadi demeyeyim de yapamadi planda olmadik isler cikti dun evde yoktu fln. Ama bu deli olmama engel olmadi. Zaten dun ruhum daralip duruyordu
basenden nefret ediyorumbende öyleyim ya şu anda alt 40 üst 38 kalçayı geçen kıyafetlerde altı olmuyor yada gmlek falan olursa kapanmıyor sinir oluyorum armut tip hiç hoş değil
tamamdırsevgili 1. takımın dikkatine bir dk olarak dikkatinizi mesajıma vermenizi istiyorum
şimdi kaptanımız aprilin geçen bahsettiği üzere bu hafta takım yüzdemiz 0,32 nin altında olduğumuz için ikinci notayı almış olup 1 sarı kartımız oldu bilmeyenler için söylüyorum bir sarı kart daha yersek takım olarak ceza yiyeceğiz tekrar ki hali hazırda cezadan yeni çıktı sizin haberiniz olmasadaneyse işte ceza iyi bişey değil birde bu dercelerle belli dönemlerde takımların karne notu belirleniyor yani iyi bir notumuzda yok şimdilik anlayacağınız üzere sarı kart varken zaten sıkıntı o nedenle bu hafta ilk üçe girmemiz lazım bilmiyorsunuzdur diye anlatıyorum ilk üçe her girdiğimizde 1 sarı kartımız siliniyor kurallara göre bu cuma ilk üçe girmeyi denemeliyiz haberiniz olsun herkesten bu hafta çok çok dikkatli olmasını rica ediyorum bu arada cuma cumartesi ve pazarı tabloya eklemediğimi farketmişsinizdir biraz kafanızın rahatlaması gerek bu hafta diye düşündüm ama yarından itibaren eklemeye devam edeceğim bu da bilginize bu da size son kıyağım hadi bakalım hepinizden güzel şeyler bekliyorum hem takım için hem kendiniz için tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?