Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merdanemi alıp teftişe çıkacağım yarın haberiniz olsun
Z zehragurbuz nerdesin bakayım ya bak sana bu kadar dinlenme yeter geri gel diyet sabır işidir her hafta aynı rakamları görmememiz çok normal sabredersen meyvesini de alırsın mesajımı görünce gelmeni umuyorum
andelib takım arkadaşım bitanem canım sen neden yoksun bak getirtme oraya yarın menünü ve sporunu göreceğim farketmiyorum yokluğunu sanma
@Merops sen nerdesin bak yine kayboldun en kısa zamanda gelmeni umuyorum yarın menünle beraber

listede olmayabilirsin ama takım içi listede ve tabloda varsın beni oraya getiretme dagatesi ne yani listede değilsin diye kilo vermek istemmyorsan sen bilirsin bugünde gestepo oldum başınıza iyi mi

Sana beraber spor yapalim dedim sen firca hep firca. Olmazz biliyosun beni. Boyle beslenen biri degilim normalde anormal sartlar oldu.

Sana beraber spor yapalim dedim sen firca hep firca. Olmazz biliyosun beni. Boyle beslenen biri degilim normalde anormal sartlar oldu.
tamam ben zaten iyiliğin için söyledim sıkıntı yok seni zaten biliyorum eminim yıllardır yememişsindir bu yediklerini de e bunlarda sana bir kaç yıl yeter zaten

tamam ben zaten iyiliğin için söyledim sıkıntı yok seni zaten biliyorum eminim yıllardır yememişsindir bu yediklerini de e bunlarda sana bir kaç yıl yeter zaten

Iyi oldu dedigin deadim agzina saglik. Saka bi yana cidden bi durdum kendime geldim ben bu degilim diye. 2 gundur bi kayiplarda. Yarin ustun caba gosterecegiiim canim arkadasim ( kalp kalp kalp )

İlk fitness blender videomdu bende ilk zamanlar bu ne be demiştim ama bağımllik yapmıştı gerçekten çok güzel kii verdiriyor ve sıkılaştırıyor ben bunun ardında bkk egzersizleri yapıyordum tavsiye ederim

Pazar günü menüm
Saat 8.00 kepek ekmekli tost
13.00 az menemen bir tabak kuru fasulye
15.00 bir avuç leblebi u kayısı
18.00 yarım paket çubuk kraker
19.00 iki dilim kepek ekmeği ile kahvaltilik atistirdim
Spor 100 dk yürüyüş
Bol suya ve çay içtim

güzel ama bende kickboxx workout videosu var bunların onu yapıyordum bir ara bunu geç keşfettim

süpersin canımm çubuk krakeri saymazsak

tamam ağırlığa başlayayım haftasonları da onu yapayım şu basenler acil erimeli göbek kalmadı bir şey kalmadı 44 giyiyorum

o zaman yarın evdekileri bir terziye vereyim.eskiden bu kadar fark olmuyordu altım 38 ise üstüm 36 oluyordu ama şimdi fark dağlar kadar açıldı terzilik oldu

o zaman yarın evdekileri bir terziye vereyim.eskiden bu kadar fark olmuyordu altım 38 ise üstüm 36 oluyordu ama şimdi fark dağlar kadar açıldı terzilik oldu
bende öyleyim ya şu anda alt 40 üst 38 kalçayı geçen kıyafetlerde altı olmuyor yada gmlek falan olursa kapanmıyor sinir oluyorum armut tip hiç hoş değil

anladım sen de çok haklısın ama evde sana yardımcı olacak başka kimsecikler yok mu
tek başına çok zor olur,annen falan gelse kalsa bir süre? sen de rahat edersin

tamamdır
ben mesajı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…