terk ettiler bizi deadmerdanemi alıp teftişe çıkacağım yarın haberiniz olsun
@zehragrbzdrn nerdesin bakayım ya bak sana bu kadar dinlenme yeter geri gel diyet sabır işidir her hafta aynı rakamları görmememiz çok normal sabredersen meyvesini de alırsın mesajımı görünce gelmeni umuyorum
@andelib takım arkadaşım bitanem canım sen neden yoksun bak getirtme oraya yarın menünü ve sporunu göreceğim farketmiyorum yokluğunu sanma
amsterdam12 sen nerdesin bak yine kayboldun en kısa zamanda gelmeni umuyorum yarın menünle beraber
günaydın benden aynı valla tokatta yanıyor uyku yok gibi hic ise de gitmek istemiyorum sevmiyorum şu pazartesileri ya :'(Günaydınnnnn
Haftamız çok güzel geçsin İnşaAllah
Dün dışarı çıktık alışverişe akşam üzeri uğrayamadım . Yine yorgun pestil gibi geldik evegece de sağa dön sola dön kalitesiz uykuyla sabahı ettim uyandığımda ev hamam gibiydi. Sıcaklık ve nem fena yine bu sabah İstanbul'da neysee pazartesi sendromuma hoşgeldiimmmm öyleee işte sizden naber ??
Al benden de o kadar sevmiyorum ama sonra kendimi evden çıkmış servis beklerken buluyorumgünaydın benden aynı valla tokatta yanıyor uyku yok gibi hic ise de gitmek istemiyorum sevmiyorum şu pazartesileri ya :'(
ne yapacan ekmek parası mecbuuurAl benden de o kadar sevmiyorum ama sonra kendimi evden çıkmış servis beklerken buluyorum
Günaydınnnnn
Dün dışarı çıktık alışverişe akşam üzeri uğrayamadım . Yine yorgun pestil gibi geldik evegece de sağa dön sola dön kalitesiz uykuyla sabahı ettim uyandığımda ev hamam gibiydi. Sıcaklık ve nem fena yine bu sabah İstanbul'da neysee pazartesi sendromuma hoşgeldiimmmm öyleee işte sizden naber ??
anladım sen de çok haklısın ama evde sana yardımcı olacak başka kimsecikler yok mu
tek başına çok zor olur,annen falan gelse kalsa bir süre? sen de rahat edersin
tamam ağırlığa başlayayım haftasonları da onu yapayım şu basenler acil erimeli göbek kalmadı bir şey kalmadı 44 giyiyorum
o zaman yarın evdekileri bir terziye vereyim.eskiden bu kadar fark olmuyordu altım 38 ise üstüm 36 oluyordu ama şimdi fark dağlar kadar açıldı terzilik oldu
basenden nefret ediyorumama eriteceğiz
Izinlet gelse geri de hep beraber tatile ciksak. Ben de dort gozle bekliyorum tatili. Hos esim ozel sektorde ama tatile cikamadik
Hahah bende onu düşündüm herkes izin bekliyor kurumlarda kimse kalmıyacakzensim izinleri bekleyen çok insan var ya açılsa ortada devlet memuru kalmaz herhalde herkes izin bekliyor gerçi ben beklemiyorum bayramdan sonraki hafta biraz izin kullanıp bayramla birleştirdim sıradaki parça izin planım ekim sonu gibi olacaktı zaten allah izin verirse tabi ne zaman ne olacağı belli olmuyor malum
Günaydınnnnn
Maşallah <3 ben bu kadar ağır diyet yapınca mutlaka bozuyorum tebrik ederim valla sizi ben diyetisyenin verdigi programa gore yapıyorum başka turlu tutamıyorum kendimi çok sıkıya gelemiyorum... böyle diyet listelerini görünce imreniyorum ama benimki kisa süreli oluyor maalesef.... tebriklerbugün kü menüm şöyle olcak
sabah 1 dilim dil peyniri 9,00
öğle 13,00 bir tabak fasülye yağsız,1 büyük tabak salata
ara 15,00 bir avuç leblebi
akşam spordan önce 17,30 3 yk yulaf,1 rendelenmiş yeşil elma,süt laktozsuz
spor 1,5 saat ağırlık ve kardiyo
su 2 lt
ne yapacan ekmek parası mecbuuur
Gunaydiin ben de sabaha usudum nasil basardiysamm . Sendromsuz olsuuun ptesiler apriliiim
Merops kuzummm çok dikkat edelim yine speedykilos olarak birinci olalımgünaydın kızlar nasılsınız?herkese iyi haftalar..malum yine haftasonu kaçağı ben
ama dün çok spor yaptım cezamı çektim peşinen söylemek istedim
Güzel canım menün ama yoğurt et süt de ye önemse ok?bugün kü menüm şöyle olcak
su 2 lt
Afiyet olsun canım ben sabah çok sıkı yapıyorum kahvaltımı bir dilim peynirle kahvaltı zor bana sporunda yoğun protein ağırlıklı beslenmek önemli yoğun sporda vücut yakıt almalı yoksa yakmak istemiyorbugün kü menüm şöyle olcak
su 2 lt
Kesinlikle bende aynenAfiyet olsun canım ben sabah çok sıkı yapıyorum kahvaltımı bir dilim peynirle kahvaltı zor bana sporunda yoğun protein ağırlıklı beslenmek önemli yoğun sporda vücut yakıt almalı yoksa yakmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?