Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

terk ettiler bizi dead

Günaydınnnnn
Haftamız çok güzel geçsin İnşaAllah

Dün dışarı çıktık alışverişe akşam üzeri uğrayamadım . Yine yorgun pestil gibi geldik eve gece de sağa dön sola dön kalitesiz uykuyla sabahı ettim uyandığımda ev hamam gibiydi. Sıcaklık ve nem fena yine bu sabah İstanbul'da neysee pazartesi sendromuma hoşgeldiimmmm öyleee işte sizden naber ??

günaydın benden aynı valla tokatta yanıyor uyku yok gibi hic ise de gitmek istemiyorum sevmiyorum şu pazartesileri ya :'(

Gunaydiin ben de sabaha usudum nasil basardiysamm . Sendromsuz olsuuun ptesiler apriliiim

Kuzum oyle haftada 2 ile cok uzun surer. Gel bu hafta yapalim beraber deadline dedim ana beni ciddiye almadi senle basen popo ben bir de ayrica karin calisayim

tamam ağırlığa başlayayım haftasonları da onu yapayım şu basenler acil erimeli göbek kalmadı bir şey kalmadı 44 giyiyorum

o zaman yarın evdekileri bir terziye vereyim.eskiden bu kadar fark olmuyordu altım 38 ise üstüm 36 oluyordu ama şimdi fark dağlar kadar açıldı terzilik oldu

basenden nefret ediyorum ama eriteceğiz

Izinlet gelse geri de hep beraber tatile ciksak. Ben de dort gozle bekliyorum tatili. Hos esim ozel sektorde ama tatile cikamadik

Hahah bende onu düşündüm herkes izin bekliyor kurumlarda kimse kalmıyacak

günaydın kuzum..ya dün gece ben de hiç uyuyamadım klimayı açtım yine de uyuyamadım..sonbahar gelsin artık çok sıcak ve sıkıntılı bir hava var gerçekten.sendrom tavan bende de bu sabah :) inş haftamız güzel başlar..

Maşallah <3 ben bu kadar ağır diyet yapınca mutlaka bozuyorum tebrik ederim valla sizi ben diyetisyenin verdigi programa gore yapıyorum başka turlu tutamıyorum kendimi çok sıkıya gelemiyorum... böyle diyet listelerini görünce imreniyorum ama benimki kisa süreli oluyor maalesef.... tebrikler amsterdam12 ..

ne yapacan ekmek parası mecbuuur

He heee evvet

Gunaydiin ben de sabaha usudum nasil basardiysamm . Sendromsuz olsuuun ptesiler apriliiim

Üşümek mi şuan bana çok uzak öyle şeyler. Umarım öyle olur geçsin gitsin bitsin. Hatta küçük bir umut doğdu nasip olursa tabiii caymazlarsa aysonu evimdeyim bırakıyorum işi

günaydın kızlar nasılsınız?herkese iyi haftalar..malum yine haftasonu kaçağı ben
ama dün çok spor yaptım cezamı çektim peşinen söylemek istedim
Merops kuzummm çok dikkat edelim yine speedykilos olarak birinci olalım bilirsin şampiyonluk bizim öteki adımız

Güzel canım menün ama yoğurt et süt de ye önemse ok?

Afiyet olsun canım ben sabah çok sıkı yapıyorum kahvaltımı bir dilim peynirle kahvaltı zor bana sporunda yoğun protein ağırlıklı beslenmek önemli yoğun sporda vücut yakıt almalı yoksa yakmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…