- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
dagatesi canım alışkanlık yapıyor tartı gidip gelip yerine bakıyorum boş bulunca geri dönüyorum
bugün kü menüm şöyle olcak
sabah 1 dilim dil peyniri 9,00
öğle 13,00 bir tabak fasülye yağsız,1 büyük tabak salata
ara 15,00 bir avuç leblebi
akşam spordan önce 17,30 3 yk yulaf,1 rendelenmiş yeşil elma,süt laktozsuz
spor 1,5 saat ağırlık ve kardiyo
su 2 lt
Maşallah <3 ben bu kadar ağır diyet yapınca mutlaka bozuyorum tebrik ederim valla sizi ben diyetisyenin verdigi programa gore yapıyorum başka turlu tutamıyorum kendimi çok sıkıya gelemiyorum... böyle diyet listelerini görünce imreniyorum ama benimki kisa süreli oluyor maalesef.... tebrikler @Merops..
sevgili ablalarim canlarım daha dün geldim buraya ama valla iyikide gelmişim dedim insani çok güzel motive ediyonuz... normalde de de suyu çok severek içen biriydim ama simdi daha bi hevesli iciyorum öğlen olmadan 2litre ictim artk aksama kadar Allah ne verdiyse içerim
canım biliyorum herşeyin fazlasi zarar ama bugün su konusunda kendimi tutamıyorum... yeterli ve dengeli bi diyet programım var o yüzden de daha kolay adapte olabiliyorum.... tabii burası da ayrıca bi gaz veriyorCok asiri su da iyi degildengeli beslenmek onemli
sevgili ablalarim canlarım daha dün geldim buraya ama valla iyikide gelmişim dedim insani çok güzel motive ediyonuz... normalde de de suyu çok severek içen biriydim ama simdi daha bi hevesli iciyorum öğlen olmadan 2litre ictim artk aksama kadar Allah ne verdiyse içerim
Ay evet gelip gidip dayanamayjp tartiliyorum ben de esime saklatayim en azindan cumaya kadar
Teşekkür ederiz ne mutlu bizeama ben heppp derim biz bağımlılık yaparız
:-* bagimlilik olsun da böyle güzel ve incelmeye giden bagimlilik olsun
Bence de sakla canım kesinlikle bağımlı olmuşuzAy evet gelip gidip dayanamayjp tartiliyorum ben de esime saklatayim en azindan cumaya kadar
hangisini yapacağız canım at bir bakayım yapabilecek gibiysem yapalımKuzum oyle haftada 2 ile cok uzun surer. Gel bu hafta yapalim beraber @deadline dedim ana beni ciddiye almadisenle basen popo ben bir de ayrica karin calisayim
ama porsiyonların çok azdı ondandırH.sonunun korkunc menulerine ragmen kilom ucmamis cok mutluyum
canım suyu 4 litreye kadar içebilirsin zaten bayağı terliyoruz,ama 5 lt olmasın sakıncanım biliyorum herşeyin fazlasi zarar ama bugün su konusunda kendimi tutamıyorum... yeterli ve dengeli bi diyet programım var o yüzden de daha kolay adapte olabiliyorum.... tabii burası da ayrıca bi gaz veriyor
Ayyy diyorum bu da kim ?-bugünkü menüm- (pazartesi)
09.00: 1 muz
10.30: 4 orta boy fırında baharatlı patates,salata
14.00: 2 tabak ayşe kadın fasulye
18.00: yarım salkım üzüm,2 kayısı,1 erik
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüyüş (akşama yapacağım)
Z zehragurbuz canım nerdesiiinnn
artık kızmaya başladım umarım sadece yazmaya vaktin yoktur,sağlıklı beslenmeye devamdır
kızlar bu arada ben adımı ve fotoğrafımı değiştirdim
blackswan ben,sonra kim bu demeyin
hemen geçmişi okuyayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?