Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sevgili ablalarim canlarım daha dün geldim buraya ama valla iyikide gelmişim dedim insani çok güzel motive ediyonuz... normalde de de suyu çok severek içen biriydim ama simdi daha bi hevesli iciyorum öğlen olmadan 2litre ictim artk aksama kadar Allah ne verdiyse içerim

Yahu kizlar yapmayin bu nedir. 1 dilim peynirle kahvalti mi olur. Boyle cok dusuk kalorili bir menuyle kilo verirseniz kastan gider. Onu gectim biraktiginiz an geri alirsiniz. Dogru olan dengeli ve duzgun beklesnmek. Karbonhidratsiz kalsiyumsuz meyvesiz proteinsiz olmaz. 1.5 saat spor yapacagim diyorsun. Su menuyle cok yanlis. Cok.

Cok asiri su da iyi degil dengeli beslenmek onemli

Cok asiri su da iyi degil dengeli beslenmek onemli
canım biliyorum herşeyin fazlasi zarar ama bugün su konusunda kendimi tutamıyorum... yeterli ve dengeli bi diyet programım var o yüzden de daha kolay adapte olabiliyorum.... tabii burası da ayrıca bi gaz veriyor

Teşekkür ederiz ne mutlu bize ama ben heppp derim biz bağımlılık yaparız

Ay evet gelip gidip dayanamayjp tartiliyorum ben de esime saklatayim en azindan cumaya kadar

Dagatesiiiii

-bugünkü menüm- (pazartesi)
09.00: 1 muz
10.30: 4 orta boy fırında baharatlı patates,salata
14.00: 2 tabak ayşe kadın fasulye
18.00: yarım salkım üzüm,2 kayısı,1 erik
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüyüş (akşama yapacağım)

Kuzum oyle haftada 2 ile cok uzun surer. Gel bu hafta yapalim beraber @deadline dedim ana beni ciddiye almadi senle basen popo ben bir de ayrica karin calisayim
hangisini yapacağız canım at bir bakayım yapabilecek gibiysem yapalım haftada 3 gün olur mu? dead zaten yapıyor ona biz katılacağız

canım biliyorum herşeyin fazlasi zarar ama bugün su konusunda kendimi tutamıyorum... yeterli ve dengeli bi diyet programım var o yüzden de daha kolay adapte olabiliyorum.... tabii burası da ayrıca bi gaz veriyor
canım suyu 4 litreye kadar içebilirsin zaten bayağı terliyoruz,ama 5 lt olmasın sakın 3-4 lt arasında kal

Ayyy diyorum bu da kim ? meğerse bizim tatlımı tatlı blackswaninamızmış.

Çokkk güzel menün akşamın hafifliğine gellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…