hangisini yapacağız canım at bir bakayım yapabilecek gibiysem yapalımhaftada 3 gün olur mu? dead zaten yapıyor ona biz katılacağız
bende ya dayanamıyoum bugün yine tartıldım tartılmaz olaydım +800 çıktımBence de sakla canım kesinlikle bağımlı olmuşuz
andelib piknikte kaldı galibaAaa @zehragrbzdrn @andelib nerelerdesiniz siz yahuu ?
@andelib en son pikniğe gitmiş gidiş o gidiş :))))
@zehragrbzdrn gerçekten vazmıgeçtin?? Gelmiyorsun cumadan beri
adın hayırlı olsun blavk valla ismi görür görmez dedim black ismini değişmiş artist black dedim-bugünkü menüm- (pazartesi)
09.00: 1 muz
10.30: 4 orta boy fırında baharatlı patates,salata
14.00: 2 tabak ayşe kadın fasulye
18.00: yarım salkım üzüm,2 kayısı,1 erik
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: koşu bandında 45 dk yürüyüş (akşama yapacağım)
Nick.bagiriyor bas bas ben black diyeher gelene kendisi vegan demekten kirtuldum bir gorev sorumluluguyla black vegan bir adanali diye diye
aslında nick adanalı vegan olsa hakikaten süper olurmuşNick.bagiriyor bas bas ben black diyeher gelene kendisi vegan demekten kirtuldum bir gorev sorumluluguyla black vegan bir adanali diye diye
3,5 anca icerim canm zetencanım suyu 4 litreye kadar içebilirsin zaten bayağı terliyoruz,ama 5 lt olmasın sakın3-4 lt arasında kal
bu da benim bu günkü menum(pzt)
08;00 1haşlanmış yumurta,1küçük domates,3 tane zeytin
10;30 bitane incir
12;30 yarim kase patatesli sulu kofte yarım su bardagi yoğurt
15;30 orta boy şeftali ve bir bardak ayran
18;00 yarım kase corba 4 yemek kaşığı bol sebzeli bulgur pilavı ve bir kase de salata
21;30 bi meyve ve bir bardak ayran
40 dakika hafif tempolu yürüyüş
3,5 litre su 3içtim şimdilik ama durduramiyorum kendimi yarım litre daha icerim en az
bende ya dayanamıyoum bugün yine tartıldım tartılmaz olaydım +800 çıktımben spor yapınca kilo alıyorum galiba yada psikopata bağladım tartılmasam iyi olacak hergün tartılıyorum manyak gibi
andelib piknikte kaldı galiba
adın hayırlı olsun blavk valla ismi görür görmez dedim black ismini değişmiş artist black dedim
Bende deli gibi her odaya girdiğimde tartının yerine bakıyorum resmen yoksunluk çekiyorumbende ya dayanamıyoum bugün yine tartıldım tartılmaz olaydım +800 çıktımben spor yapınca kilo alıyorum galiba yada psikopata bağladım tartılmasam iyi olacak hergün tartılıyorum manyak gibi
andelib piknikte kaldı galiba
adın hayırlı olsun blavk valla ismi görür görmez dedim black ismini değişmiş artist black dedim
sağol canım öneriler için muzuda hiç sevmem ya evdede olmaz hiç ama alayım bencede hem potasyum falan var muzda yiyim birazdeadline spordan sonra muz yiyebilirsiniz ağrılarına iyi gelir spor sonrası arti çıkmanın sebebi hamladin muhtemelen ondn canim esneme hareketlerini mutlaka yap htta rahatlatan kadar esne canım
bende bağımlı gibyim az önce bile tartılsam mı acaba falan diye aklımdan geçmedi değilBende deli gibi her odaya girdiğimde tartının yerine bakıyorum resmen yoksunluk çıkıyorum
Rica ederim canım evet muzda gereklisağol canım öneriler için muzuda hiç sevmem ya evdede olmaz hiç ama alayım bencede hem potasyum falan var muzda yiyim biraz
bende bağımlı gibyim az önce bile tartılsam mı acaba falan diye aklımdan geçmedi değil
bende bağımlı gibyim az önce bile tartılsam mı acaba falan diye aklımdan geçmedi değil
Pazartesi menüm
7.30 iki haşlanmış yumurta semizotu salatalık domates biber zeytin peynir bir avuç çiğ fındık
9.30 bir avuç leblebi
11.00 2 adet yulaflı bisküvi
12.30 semiz otlu kırmızı biberli siyah mercimek salatası salatalık rendelenmiş yoğurt
14.30 sade Türk kahvesi bir kare bitter çikolata
17.00 2 yulaflı bisküvi
19.00 fırında sebze kızartması cacık 3 kaşık bulgur pilavı
3 lt fazla su içtim spor yok yorgunum baş ağrısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?