bende bağımlı gibyim az önce bile tartılsam mı acaba falan diye aklımdan geçmedi değil
Simdi de gidip keskul yiyecegim
tabi ki hayir :))
dagatesi senin mi vardı bebisin ben yeniyim ya isimleri tutamıyorum yeni yeni tanimaya çalışıyorum ekibi
Ben de bir kac kisi ayni anda gelince ayni sekilde karistiriyorum normal yanidagatesi senin mi vardı bebisin ben yeniyim ya isimleri tutamıyorum yeni yeni tanimaya çalışıyorum ekibi
Ayyy diyorum bu da kim ?meğerse bizim tatlımı tatlı blackswaninamızmış.
Çokkk güzel menünakşamın hafifliğine gellllll
Ben de bir kac kisi ayni anda gelince ayni sekilde karistiriyorum normal yani
yalnız mı kaldım yaniGitti gitti gelmez ovazgeçti kilo vermekten
bebeği emziriyor musun ben de hemsireyim de emzirme döneminde diyet önermiyoruz o yüzden merak ettim
anladim canim merak etme verirsin emzirme döneminde gidiyor zaten sonra dikkat etmeyince alınıyor benim gibiBen diyet yapmiyorum canim ya. Emziriyoru. Oyle takiliyorum burada. Tatli kacamagi yapmiyorum yoksa yiyorum
ahahaNick.bagiriyor bas bas ben black diyeher gelene kendisi vegan demekten kirtuldum bir gorev sorumluluguyla black vegan bir adanali diye diye
hahaha artist olduk bir debende ya dayanamıyoum bugün yine tartıldım tartılmaz olaydım +800 çıktımben spor yapınca kilo alıyorum galiba yada psikopata bağladım tartılmasam iyi olacak hergün tartılıyorum manyak gibi
andelib piknikte kaldı galiba
adın hayırlı olsun blavk valla ismi görür görmez dedim black ismini değişmiş artist black dedim
adanalılardan korktumaslında nick adanalı vegan olsa hakikaten süper olurmuş
iç iç,menün süper ayrıca bayıldımbu da benim bu günkü menum(pzt)
08;00 1haşlanmış yumurta,1küçük domates,3 tane zeytin
10;30 bitane incir
12;30 yarim kase patatesli sulu kofte yarım su bardagi yoğurt
15;30 orta boy şeftali ve bir bardak ayran
18;00 yarım kase corba 4 yemek kaşığı bol sebzeli bulgur pilavı ve bir kase de salata
21;30 bi meyve ve bir bardak ayran
40 dakika hafif tempolu yürüyüş
3,5 litre su 3içtim şimdilik ama durduramiyorum kendimi yarım litre daha icerim en az
diyetisyenimin önerdiği saatler canım ona dikkat edersem güzel kilo veriyorum hem yürüyüş saatime de zaman kalıyor bu sekildeiç iç,menün süper ayrıca bayıldım
sadece akşam yemeğini azıcık daha erken bir saate çekebilir misin,akşam 8 gibi mesela?
daha iyi olur senin için
diyetisyenin önerdiyse tamamdırdiyetisyenimin önerdiği saatler canım ona dikkat edersem güzel kilo veriyorum hem yürüyüş saatime de zaman kalıyor bu sekilde
ama eşim nobetten gelince bazen akşam 8de yiyoruz mecburen o gelmeden yemek istemiyorum..
Teşekkürler tatlımDengeli saglikli olmus
tabii senin de önerilerini kulakardi etmem canım :-D XDdiyetisyenin önerdiyse tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?