Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

P.tesi menum

sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek

Sabah kahvalti oglen ve aksam 6 tane salatalik yedim. Annem koy salataligi almis..citir citir. Dayanamadim. Ince ince. Epeydir boyle lezzetli yememistim

oglen yok kac.gundur uyumadigim icin uyudum.

Ogleden sonra 12 15 tane uzum. Ve salatalik

aksam 1.tabak taze fasulye. 1 kase kabakli ve koz patlicanli yogurt.

Su 3 litre oldu sanirim olmadiysa da olacak

spor yarim saat fitnessblender

Nick.bagiriyor bas bas ben black diye her gelene kendisi vegan demekten kirtuldum bir gorev sorumluluguyla black vegan bir adanali diye diye
ahaha
aslında ilk açtığımda bu tarz bir isim koymak vardı aklımda ama dur şimdi beceremem falan diyordum,baktım hiç zorlanmıyorum veganlığımı ilan edeyim dedim

hahaha artist olduk bir de
yahu her gün tartılmayın tamam artık bitti! ben haftada 2'ye düşürdüm,siz 1 yapın en güzeli

iç iç,menün süper ayrıca bayıldım
sadece akşam yemeğini azıcık daha erken bir saate çekebilir misin,akşam 8 gibi mesela?
daha iyi olur senin için

iç iç,menün süper ayrıca bayıldım
sadece akşam yemeğini azıcık daha erken bir saate çekebilir misin,akşam 8 gibi mesela?
daha iyi olur senin için
diyetisyenimin önerdiği saatler canım ona dikkat edersem güzel kilo veriyorum hem yürüyüş saatime de zaman kalıyor bu sekilde
ama eşim nobetten gelince bazen akşam 8de yiyoruz mecburen o gelmeden yemek istemiyorum..

diyetisyenimin önerdiği saatler canım ona dikkat edersem güzel kilo veriyorum hem yürüyüş saatime de zaman kalıyor bu sekilde
ama eşim nobetten gelince bazen akşam 8de yiyoruz mecburen o gelmeden yemek istemiyorum..
diyetisyenin önerdiyse tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…