Bende katılayim size spor farklı olabilir ama yaparım sizinle yapmayinca ceza yiyeyim bende
Sonradan mı vegan oldun :)ahaha
aslında ilk açtığımda bu tarz bir isim koymak vardı aklımda ama dur şimdi beceremem falan diyordum,baktım hiç zorlanmıyorum veganlığımı ilan edeyim dedim
Oh uykuda beslenme şekli vücudunun ihtiyaçlarına cevap vermek lazım. Yoksa isyan edip sisiyorP.tesi menum
sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek
Sabah kahvalti oglen ve aksam 6 tane salatalik yedim. Annem koy salataligi almis..citir citir. Dayanamadim. Ince ince. Epeydir boyle lezzetli yememistim
oglen yok kac.gundur uyumadigim icin uyudum.
Ogleden sonra 12 15 tane uzum. Ve salatalik
aksam 1.tabak taze fasulye. 1 kase kabakli ve koz patlicanli yogurt.
Su 3 litre oldu sanirim olmadiysa da olacak
spor yarim saat fitnessblender
Menün çok güzel canim hızlı basladin umarım devamı gelirdiyetisyenimin önerdiği saatler canım ona dikkat edersem güzel kilo veriyorum hem yürüyüş saatime de zaman kalıyor bu sekilde
ama eşim nobetten gelince bazen akşam 8de yiyoruz mecburen o gelmeden yemek istemiyorum..
tamamdır git gide büyüyoruzBende katılayim size spor farklı olabilir ama yaparım sizinle yapmayinca ceza yiyeyim bende
tabii ki keşke doğuştan olsaydımSonradan mı vegan oldun :)
inşallah canm ben yaklaşık 4 haftadır bu sekilde diyetteyim dikkat ediyorum inşallah bunu yaşam tarzı haline de getirebirim..Menün çok güzel canim hızlı basladin umarım devamı gelir
Spora mi basliyorsunuz arkadaslar bende varim..aynen
ya da şey yapabiliriz haftanın 3 günü deriz mesela
herkes kendine uygun günleri seçer
öyle mi yapsak ki?
canım seninle konuşmuştuk değil mi,bdv'de açılan bir konuda.Spora mi basliyorsunuz arkadaslar bende varim..
Bende katılayim size spor farklı olabilir ama yaparım sizinle yapmayinca ceza yiyeyim bende
inşallah canm ben yaklaşık 4 haftadır bu sekilde diyetteyim dikkat ediyorum inşallah bunu yaşam tarzı haline de getirebirim..
HosgeldinSpora mi basliyorsunuz arkadaslar bende varim..
Uykusuzlukla kilo gitmiyor kesinlikle cok dogrusuun.Oh uykuda beslenme şekli vücudunun ihtiyaçlarına cevap vermek lazım. Yoksa isyan edip sisiyor
Sen tartiyi saklatamazsin da. Bence totem yapalim. Kacamaksiz sporlu bir 3 gun ve cuma kac cikacagiz acaba heyecani
P.tesi menum
sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek
Sabah kahvalti oglen ve aksam 6 tane salatalik yedim. Annem koy salataligi almis..citir citir. Dayanamadim. Ince ince. Epeydir boyle lezzetli yememistim
oglen yok kac.gundur uyumadigim icin uyudum.
Ogleden sonra 12 15 tane uzum. Ve salatalik
aksam 1.tabak taze fasulye. 1 kase kabakli ve koz patlicanli yogurt.
Su 3 litre oldu sanirim olmadiysa da olacak
spor yarim saat fitnessblender
Simdi de gidip keskul yiyecegim
tabi ki hayir :))
yalnız mı kaldım yaniterk edildim. çok da güzel ve planlı başlamıştı aslında ben hala ümidimi kesmedim
tabii ki keşke doğuştan olsaydım
3 aydır veganım ama öncesinde 2.5 yıl vejetaryen olduğum için hiiiç zorlanmadım
Getirirsin insallah uzun donemli yaparsan. Menun cidden cok duzgun saglikli. Esin doktor mu ( dedikoducu teyze cikti icimdeki) ben de burada takilmasam.alirim emzirirken habjre canim tatli cekiyor. Belki de almam bilemedim benim duzenim 3 4 senedir ayni aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?