Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende katılayim size spor farklı olabilir ama yaparım sizinle yapmayinca ceza yiyeyim bende

Oh uykuda beslenme şekli vücudunun ihtiyaçlarına cevap vermek lazım. Yoksa isyan edip sisiyor

diyetisyenimin önerdiği saatler canım ona dikkat edersem güzel kilo veriyorum hem yürüyüş saatime de zaman kalıyor bu sekilde
ama eşim nobetten gelince bazen akşam 8de yiyoruz mecburen o gelmeden yemek istemiyorum..
Menün çok güzel canim hızlı basladin umarım devamı gelir

fitblack black bende varım dagatesi ne de tamam yazmistim ama yollamamisim mesaji gün belirleyelim önce derim mesela bişey oldu misafir falan geldi o kişi haber verir bir sonraki gün yapar
aynen
ya da şey yapabiliriz haftanın 3 günü deriz mesela
herkes kendine uygun günleri seçer
öyle mi yapsak ki?

Bende katılayim size spor farklı olabilir ama yaparım sizinle yapmayinca ceza yiyeyim bende

fitblack black bende varım dagatesi ne de tamam yazmistim ama yollamamisim mesaji gün belirleyelim önce derim mesela bişey oldu misafir falan geldi o kişi haber verir bir sonraki gün yapar

Bana gun degil de 3 gun yapmak daha iyi. Yani hangi gunum nasil bilemedigim icin. Ama cogunluk gun secelim derse ona da uyarim. Ceza akljmda yok sizin var mi

inşallah canm ben yaklaşık 4 haftadır bu sekilde diyetteyim dikkat ediyorum inşallah bunu yaşam tarzı haline de getirebirim..

Getirirsin insallah uzun donemli yaparsan. Menun cidden cok duzgun saglikli. Esin doktor mu ( dedikoducu teyze cikti icimdeki ) ben de burada takilmasam.alirim emzirirken habjre canim tatli cekiyor. Belki de almam bilemedim benim duzenim 3 4 senedir ayni aslinda

Canim baska videolari da secebilirsiniz belki ama bunlar benim en aklima yatan. Karin kasi da calismak istersen hep yaptigim bi tane var onu gondereyim. Bu arada isinma soguma da yapmak lazim onu da unutmayalim. Daha tempolulari su aralar yapamiyorum. Dizin felaket agriyor doktora hmsonu gidebilecegim. Gidince duruma gire cardio da yapabilirim belki sonra. Hem hamligimiz da gecer biraz o zamana

Sen tartiyi saklatamazsin da. Bence totem yapalim. Kacamaksiz sporlu bir 3 gun ve cuma kac cikacagiz acaba heyecani

Sevdim bunu

Güzel bebemm menün salatalık istediğin kadar ye hiç bişey yapmaz. Bizde ctesi günü Çengelköy den aldık çok leziz.

Simdi de gidip keskul yiyecegim

tabi ki hayir :))

Şakacı seniii

yalnız mı kaldım yani terk edildim. çok da güzel ve planlı başlamıştı aslında ben hala ümidimi kesmedim

Doğru yinede birazcık umut var ama bakalım. Evvt çok da güzel başladı ama diyorum ya istikrar önemli

tabii ki keşke doğuştan olsaydım
3 aydır veganım ama öncesinde 2.5 yıl vejetaryen olduğum için hiiiç zorlanmadım

Aralarındaki fark nedir??

yok canm değil bi eve iki saglikci fazla ben bu diyeti yasam şekli yapmak istiyorum.....
emzirme döneminde benim de canm sürekli tatlı istiyordu normalde de pek tatlı yemezdim ama emzirirken kan şekeri düşüyor....
yaklaşık 1,5 yaşına gelince bayağı veriyor insan hem kosturma hem emzirme derken inceliyorsun ama emzirmeyi bırakınca vücut ne yapacağını sasiriyor dikkat edilmezse (benim gibi) hemen vücut depo yapıyor....
ben emzirmeyi 4 ay önce biraktim bir ay sonrasında ameliyat oldum bacagimdan iki ay da evde yattım hoooop gelsin kilolar lop lop yağlar etler :-( =-O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…