Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aa gecmis olsun ne ameliyati oldun. Benim hormonlardan sanirim regl oncesi gibi cekiyor:)
Hayat bicimi yapmayi planliyorsan olur zaten masallah guzel emzirmissin

Black daha uzun aciklar ama veganlar hayvansal hic bisey kullanmiyor. Kozmetik ilac ayakkabi bs vs. Digeri sadece hayvansal gids tuketmiyor

Dün gece 8/8:30 arası uyuyakalmışım artık nasıl bir uykuya özlem ise. Gece 4de uyandım 5de tekrar uyudum. Öyleee işte şimdi de işteyim! Çok güzel sohbetler etmişsiniz kaçırdım neysee bugünümüzun de çok iyi geçmesi dileğiyle öpüyorum siziiiii kızlar

Aa gecmis olsun ne ameliyati oldun. Benim hormonlardan sanirim regl oncesi gibi cekiyor:)
Hayat bicimi yapmayi planliyorsan olur zaten masallah guzel emzirmissin
sol bacagimda kemik tümöru çıktı da çok şükür korktuğumuz gibi olmadı geçti gitti diye düşünüyorum artk
çevrenin baskısı oluyor ya o yuzden de yeme istegi durtuyo...
iki yaşına bir ay kala mecburen bıraktım yoksa versem hala emiyor ... sen de emzirmye çalış canm çok şükür su ana kadar öyle büyük bi hastalığımız olmadı hep ufak tefek belirtilerle atlattık... darısı senin bebisin emmesine

selam arkadaslar, hepinize tesekkur ediyorum gecmis olsun dilekleriniz icin. 1 Haftadir iyiyim, sorunlarimin hepsini geride biraktim sayilir ama genede korkuyorum gene agrillar bslarsa diye... Bir daha yasamam umarim...
Iki haftalik deneme surecimde yasadiklarimdan oturu takima alinmadigimin farkindayim ama genede sizlerloe motive olma amaciyla yazmak ve haberdar etmek istedim kendimden ...
Aldigim kortizonlarla baya bir sisti vucudum ve canimda sikilmadi degil... Ama sonucta agrillarim gecti ,ona seeviniyorum...
Hastane cikisinda gene 80.3 lere vurmustu kilom ama suan biraz da olsa toparladim 75.9 um...
Sivi diyetini biraktim... Gunluk kalori alimimima dikkat ediyorum ve elimden geldigince sporla yuruyusle devam ettiriyorum diyeti...

selam kızlar nasılsınız?benim hiiiiiç keyfim yok..dün diyete ve spora uydum ama..herkes çok az yedin demiş.genelde sürekli protein tükettiğim için ara vermek istedim..bu sabah 2 yumurta,1 dilim peynir,domates,zeytin yedim mesela.
spor yaptığım günler daha çok yemem lazım ama haklısınız.

selamlar, aylaar önce sizle birlikte zayıflamaya çalışıyordum. sonra izin alarak ayrılmıştım. tekrar bu grupla mı devam etmem gerekiyor, yoksa başka bir gruba mı gitmeliyim?

Cok gecmis olsun. Daha dengeki beslenerek daha uzun surede vermek daha saglikli zaten. ApriL_2007 deadline @eclecticvegan gelsin ne der bilmiyorum ama bence deneme sureni yeniden baslatip yeniden deneyebiliriz ne dersin

Hosgeldin. Diskalifihe de cikjnca ne oluyor bilmiyorum. Ne zaman birakmistin. Takim kaptanlarimiz ilgilenir gelince

selamlar, aylaar önce sizle birlikte zayıflamaya çalışıyordum. sonra izin alarak ayrılmıştım. tekrar bu grupla mı devam etmem gerekiyor, yoksa başka bir gruba mı gitmeliyim?

Şimdi baktım da diskalifiye listesinde çıkıyor adım :) Nasıl tekrardan başlayacağım peki?

Cok sukurm cok cok gecmis olsun. Ben de dizimden ameliyat oldum 3 aya yakin ben de yattim zor oluyor. Benimki trafik kazasi gecirdigimden oldu. Hala tam duzelmedi bu h.sonu doktora gidecegim insallah

Spora mi basliyorsunuz arkadaslar bende varim..
Arkadslar bugunden itibaren .
Spora baslicam oyle cok uzun olmasada en azindan ginde 100 kere ip atlayacam.
Bugununu tarihini atalim 9 agustos.
Bugun tartildim tartimi yanlis benim gozlerim mi bozuk anlayamadim ya.
68 ama gecende tartildim 71 di..
Yani kafam almadi ama benim hedefim kizlar 65 ya da 64.
Daha asagiya inemiyorum kemikliyim.
Cirkin oluyorum cok zayiflayincaa..haydin kizlarr spora

Cok sukurm cok cok gecmis olsun. Ben de dizimden ameliyat oldum 3 aya yakin ben de yattim zor oluyor. Benimki trafik kazasi gecirdigimden oldu. Hala tam duzelmedi bu h.sonu doktora gidecegim insallah
sana da geçmiş olsun canm Allahm daha kötülerinden korusun cumlemizi dikkat et sen de kendine... nerende bi sıkıntı varsa canın orda oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…