Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Cok sukurm cok cok gecmis olsun. Ben de dizimden ameliyat oldum 3 aya yakin ben de yattim zor oluyor. Benimki trafik kazasi gecirdigimden oldu. Hala tam duzelmedi bu h.sonu doktora gidecegim insallah
sana da geçmiş olsun canm Allahm daha kötülerinden korusun cumlemizi dikkat et sen de kendine... nerende bi sıkıntı varsa canın orda oluyor....

Şimdi baktım da diskalifiye listesinde çıkıyor adım :) Nasıl tekrardan başlayacağım peki?

Merhaba hoşgeldin daha önceki kaptan seni diskalifiye etmiş sanırım. Şimdi şöyle oluyor , deneme süresi var 3 cuma sonra takım listesine giriliyor. Bu süre zarfında eğer takım seni listesine dahil etmek isterse paylaşım alanına senin durumunu yazıyor. Diğer takımlardan itiraz gelmezse diskalifiye kaldırılıyor ki genelde itiraz gelmiyor.

Karar senin canım, ister bu takımdan başlarsın istersen katılmak istiyorum kısmından taliplerini beklersin :))))

Canımmm çok geçmiş olsun bidaha tekrarlanmasın İnşaAllah...

Canımmm sanada çok geçmiş olsun, tabiki gell gel tekrar yeniden başlarız sağlıklı olanından...

Niye keyfin yok canım? Bence süper gidiyorsun sadece iyiliğin için takılıyoruz bizzyoksa menüler güzell :))))

Seni biraz hatirladim.
Olur katilirim.
Neler yapiyorsunuz..

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bu kadar. Hergün menü yazıyoruz zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım :))))

bugün kü menüm

sabah 2 yumurta,1 dilim peynir,zeytin,domates

öğle 13,30 3 tavuk baget,1 dilim göğüs,yağsız sebze fırında ve salata

ara 1 avuç ceviz,1 laktozsuz latte

spordan önce 1 yeşil elme

spor 1,5 saat ağırlık ve kardiyo

su 2 lt

spordan sonra salatalık ve yoğurt yerim sanırım

Spordan öncede 2 galeta 1ayran gibi yesen de iyi olur. Yada 1 süt kuru meyveler gibi...

Akşam yemeği güme gidiyor böyle sen kacta spor yapıyorsun canim?

Bana gun degil de 3 gun yapmak daha iyi. Yani hangi gunum nasil bilemedigim icin. Ama cogunluk gun secelim derse ona da uyarim. Ceza akljmda yok sizin var mi
bence de haftanın 3 günü şeklinde olması daha iyi.
ceza olsun bence ya,yapmayan diğer hafta haftanın 6 günü yapsın mesela.ağır olsun biraz cezalar,caydırıcı olur

ısınma için yürürüm ama soğuma hareketleri yapmadım daha önce hiç.onun için video falan var mıdır
bir de aynı videoları mı yapacağız şimdi kafamıza göre mi yoksa?

dagatesi dizine ne oldu bu arada,burkulma falan mı? majezik'in ağrı kesici spreyleri varmış çok duramıyorsan ve bebeğe zararlı olmazsa sıkabilirsin

vejetaryen; et ve et ürünlerini tüketmeyen demek
vegan; et ve et ürünleri dahil hiçbir hayvansal gıdayı tüketmeyen,yumurta,peynir,süt,yoğurt vs vs bal bile yemiyoruz
onun dışında dagatesi 'nin dediği gibi kıyafetten kozmetiğe dikkat etmek gerekiyor,ben şu an sadece beslenme aşamasındayım:)

çok daha iyi yapmışsın:) bir daha lütfen sıvı diyeti vs gibi şeyler uygulama,çok zararlı çok

Cok sukurm cok cok gecmis olsun. Ben de dizimden ameliyat oldum 3 aya yakin ben de yattim zor oluyor. Benimki trafik kazasi gecirdigimden oldu. Hala tam duzelmedi bu h.sonu doktora gidecegim insallah
ah ondan ağrıyor dizin tamam
off sıkıntıları bitmiyor işte,spor yaparken de dikkat et

Soguma icin esneme hareketleri vs var. Videolari var..isinma icin de warm.up videosu var fitness in. 6 gun ceza olabilir. Ceza olsun tabi ama ne cezasi olacak onu bilmiyorum.

ısınma için yürürüm ama soğuma hareketleri yapmadım daha önce hiç.onun için video falan var mıdır
bir de aynı videoları mı yapacağız şimdi kafamıza göre mi yoksa?

dagatesi dizine ne oldu bu arada,burkulma falan mı? majezik'in ağrı kesici spreyleri varmış çok duramıyorsan ve bebeğe zararlı olmazsa sıkabilirsin

Sicaklardan sanirim.bu ara herkes sirayla bi keyifsiz oluyor.

canim senin icin diyoruz saglik kas kaybi olmamasi onemli. Dengeli beslenmeden verilen kilolar ya geri aliniyor ya da vucut cokuyor sarkiyor

Soguma icin esneme hareketleri vs var. Videolari var..isinma icin de warm.up videosu var fitness in. 6 gun ceza olabilir. Ceza olsun tabi ama ne cezasi olacak onu bilmiyorum.
işte ceza 6 gün yapmak olsun.
normalde haftanın 3 günü yaptığımız videoları ceza alan kişi diğer hafta 6 yapacak.ne dersiniz? deadline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…