- 7 Ağustos 2016
- 5.155
- 20.551
- 348
sana da geçmiş olsun canm Allahm daha kötülerinden korusun cumlemizi dikkat et sen de kendine... nerende bi sıkıntı varsa canın orda oluyor....Cok sukurm cok cok gecmis olsun. Ben de dizimden ameliyat oldum 3 aya yakin ben de yattim zor oluyor. Benimki trafik kazasi gecirdigimden oldu. Hala tam duzelmedi bu h.sonu doktora gidecegim insallah
Şimdi baktım da diskalifiye listesinde çıkıyor adım :) Nasıl tekrardan başlayacağım peki?
sol bacagimda kemik tümöru çıktı da çok şükür korktuğumuz gibi olmadı geçti gitti diye düşünüyorum artk
çevrenin baskısı oluyor ya o yuzden de yeme istegi durtuyo...
iki yaşına bir ay kala mecburen bıraktım yoksa versem hala emiyor ... sen de emzirmye çalış canm çok şükür su ana kadar öyle büyük bi hastalığımız olmadı hep ufak tefek belirtilerle atlattık... darısı senin bebisin emmesine
selam arkadaslar, hepinize tesekkur ediyorum gecmis olsun dilekleriniz icin. 1 Haftadir iyiyim, sorunlarimin hepsini geride biraktim sayilir ama genede korkuyorum gene agrillar bslarsa diye... Bir daha yasamam umarim...
Iki haftalik deneme surecimde yasadiklarimdan oturu takima alinmadigimin farkindayim ama genede sizlerloe motive olma amaciyla yazmak ve haberdar etmek istedim kendimden ...
Aldigim kortizonlarla baya bir sisti vucudum ve canimda sikilmadi degil... Ama sonucta agrillarim gecti ,ona seeviniyorum...
Hastane cikisinda gene 80.3 lere vurmustu kilom ama suan biraz da olsa toparladim 75.9 um...
Sivi diyetini biraktim... Gunluk kalori alimimima dikkat ediyorum ve elimden geldigince sporla yuruyusle devam ettiriyorum diyeti...
selam kızlar nasılsınız?benim hiiiiiç keyfim yok..dün diyete ve spora uydum ama..herkes çok az yedin demiş.genelde sürekli protein tükettiğim için ara vermek istedim..bu sabah 2 yumurta,1 dilim peynir,domates,zeytin yedim mesela.
spor yaptığım günler daha çok yemem lazım ama haklısınız.
Seni biraz hatirladim.
Olur katilirim.
Neler yapiyorsunuz..
Spordan öncede 2 galeta 1ayran gibi yesen de iyi olur. Yada 1 süt kuru meyveler gibi...bugün kü menüm
sabah 2 yumurta,1 dilim peynir,zeytin,domates
öğle 13,30 3 tavuk baget,1 dilim göğüs,yağsız sebze fırında ve salata
ara 1 avuç ceviz,1 laktozsuz latte
spordan önce 1 yeşil elme
spor 1,5 saat ağırlık ve kardiyo
su 2 lt
spordan sonra salatalık ve yoğurt yerim sanırım
bence de haftanın 3 günü şeklinde olması daha iyi.Bana gun degil de 3 gun yapmak daha iyi. Yani hangi gunum nasil bilemedigim icin. Ama cogunluk gun secelim derse ona da uyarim. Ceza akljmda yok sizin var mi
ısınma için yürürüm ama soğuma hareketleri yapmadım daha önce hiç.onun için video falan var mıdırCanim baska videolari da secebilirsiniz belki ama bunlar benim en aklima yatan. Karin kasi da calismak istersen hep yaptigim bi tane var onu gondereyim. Bu arada isinma soguma da yapmak lazim onu da unutmayalim. Daha tempolulari su aralar yapamiyorum. Dizin felaket agriyor doktora hmsonu gidebilecegim. Gidince duruma gire cardio da yapabilirim belki sonra. Hem hamligimiz da gecer biraz o zamana
vejetaryen; et ve et ürünlerini tüketmeyen demekSevdim bunu
Güzel bebemm menünsalatalık istediğin kadar ye hiç bişey yapmaz. Bizde ctesi günü Çengelköy den aldık çok leziz.
Şakacı seniii
Doğru yinede birazcık umut var ama bakalım. Evvt çok da güzel başladı ama diyorum ya istikrar önemli
Aralarındaki fark nedir??
çok daha iyi yapmışsın:) bir daha lütfen sıvı diyeti vs gibi şeyler uygulama,çok zararlı çokselam arkadaslar, hepinize tesekkur ediyorum gecmis olsun dilekleriniz icin. 1 Haftadir iyiyim, sorunlarimin hepsini geride biraktim sayilir ama genede korkuyorum gene agrillar bslarsa diye... Bir daha yasamam umarim...
Iki haftalik deneme surecimde yasadiklarimdan oturu takima alinmadigimin farkindayim ama genede sizlerloe motive olma amaciyla yazmak ve haberdar etmek istedim kendimden ...
Aldigim kortizonlarla baya bir sisti vucudum ve canimda sikilmadi degil... Ama sonucta agrillarim gecti ,ona seeviniyorum...
Hastane cikisinda gene 80.3 lere vurmustu kilom ama suan biraz da olsa toparladim 75.9 um...
Sivi diyetini biraktim... Gunluk kalori alimimima dikkat ediyorum ve elimden geldigince sporla yuruyusle devam ettiriyorum diyeti...
ah ondan ağrıyor dizin tamamCok sukurm cok cok gecmis olsun. Ben de dizimden ameliyat oldum 3 aya yakin ben de yattim zor oluyor. Benimki trafik kazasi gecirdigimden oldu. Hala tam duzelmedi bu h.sonu doktora gidecegim insallah
menülerimizi yazıyoruz,birbirimizi motive ediyoruzzzSeni biraz hatirladim.
Olur katilirim.
Neler yapiyorsunuz..
ısınma için yürürüm ama soğuma hareketleri yapmadım daha önce hiç.onun için video falan var mıdır
bir de aynı videoları mı yapacağız şimdi kafamıza göre mi yoksa?
dagatesi dizine ne oldu bu arada,burkulma falan mı? majezik'in ağrı kesici spreyleri varmış çok duramıyorsan ve bebeğe zararlı olmazsa sıkabilirsin
selam kızlar nasılsınız?benim hiiiiiç keyfim yok..dün diyete ve spora uydum ama..herkes çok az yedin demiş.genelde sürekli protein tükettiğim için ara vermek istedim..bu sabah 2 yumurta,1 dilim peynir,domates,zeytin yedim mesela.
spor yaptığım günler daha çok yemem lazım ama haklısınız.
işte ceza 6 gün yapmak olsun.Soguma icin esneme hareketleri vs var. Videolari var..isinma icin de warm.up videosu var fitness in. 6 gun ceza olabilir. Ceza olsun tabi ama ne cezasi olacak onu bilmiyorum.
Ayni videolari yapacagiz evet. Dun paylastim ya legs ve arms ben ayrica karin da abs de yapacagim. Istersen onu da ekleyelim
tamam olurişte ceza 6 gün yapmak olsun.
normalde haftanın 3 günü yaptığımız videoları ceza alan kişi diğer hafta 6 yapacak.ne dersiniz?deadline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?