bence de haftanın 3 günü şeklinde olması daha iyi.
ceza olsun bence ya,yapmayan diğer hafta haftanın 6 günü yapsın mesela.ağır olsun biraz cezalar,caydırıcı olur
vejetaryen; et ve et ürünlerini tüketmeyen demek
vegan; et ve et ürünleri dahil hiçbir hayvansal gıdayı tüketmeyen,yumurta,peynir,süt,yoğurt vs vs bal bile yemiyoruz
onun dışındadagatesi 'nin dediği gibi kıyafetten kozmetiğe dikkat etmek gerekiyor,ben şu an sadece beslenme aşamasındayım:)
bu hafat biraz sizi takip etmekte zorlanıyorum klima çarptı ve biraz grip gibiyim evde de sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim iki gündür takip edemiyorum listeyi şimdiden özür dilerim liiste için
Canim beni birinci takima alir misiniz?ah ondan ağrıyor dizin tamam
off sıkıntıları bitmiyor işte,spor yaparken de dikkat et
Canim gelorim gelm3sine de menuyu nerden bulacaz?menülerimizi yazıyoruz,birbirimizi motive ediyoruzzz
beraber spor yapıyoruz,sen de gelsene takım çok güzel
Canim beni birinci takima alir misiniz?
Canim gelorim gelm3sine de menuyu nerden bulacaz?
Ins guzel uyum saglarim size peki zayifliyor muyiz hep beraber
ay valla bende herşey yaparım ama vegan olamam bi kere süt yoğurt peynir benim yaşam kaynağım sonra yumurta sonra bal bunları yemzsem geri kalanlarla yaşayamamHahahhyyy kişi yapmamış birgün verecekler 6 günahh o tembel zaten yapsa 3 günü her halukarda yapar
Vayyy be ne zormuşhadi diğerleri neysee de ben peynirden vazgeçemem...
Aynıyım canım bende bir tuhafım sıcaklardan hepp başım ağrıyorsabrediyorum valla geçecek diyee.
Listeyi ben şimdi hazırlayayım tatlimmmfitblack da sözde yardımcı şu listeye bir yardım edeyim yapayım diyen yok
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | - | - |
deadline | - | - | - | - | - | - | - |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | - |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | - |
Merops | - | - | - | - | - | - | - |
keten prenses | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
ispanyol | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
andelib | - | - | - | - | - | - | - |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | - |
zensim | - | - | - | - | - | - | - |
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
Hahahhyyy kişi yapmamış birgün verecekler 6 günahh o tembel zaten yapsa 3 günü her halukarda yapar
Vayyy be ne zormuşhadi diğerleri neysee de ben peynirden vazgeçemem...
Aynıyım canım bende bir tuhafım sıcaklardan hepp başım ağrıyorsabrediyorum valla geçecek diyee.
Listeyi ben şimdi hazırlayayım tatlimmmfitblack da sözde yardımcı şu listeye bir yardım edeyim yapayım diyen yok
ay valla bende herşey yaparım ama vegan olamam bi kere süt yoğurt peynir benim yaşam kaynağım sonra yumurta sonra bal bunları yemzsem geri kalanlarla yaşayamamkaçak yardımcı
sen o denemeleri tartı günlerine sakla uyanıkk yemezlerBu arada benim kilom bi boyle bi soyle cikmasiyla ilgili bir teorim var. Eger emzirmemis gogsum dolu olursa daha agir cikiyorumtarti grevi yapmasam bi deneyecektim test edecektim
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | ||
deadline | - | - | - | - | - | - | - |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | - | |
dagatesi | - | - | - | - | - | - | |
Merops | - | - | - | - | - | ||
keten prenses | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
ispanyol | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
andelib | - | - | - | - | - | - | - |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | - |
zensim | - | - | - | - | - | ||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
çokkkk güzelllHerkese iyi akşamlar
Salı menüm
7.00 sade Türk kahvesi
7.30 lor peynirli yumurta salatalık domates zeytin bir dilim kepek ekmeği 4 minik karpuz
9.30 4 yulaflı bisküvi
12.30 bir minik karnıyarık. 4 kaşık bulgur pilavı
14.30 2 yulaflı bisküvi
19.00 fırında sebze kızartması yoğurt
3 lt su icildi
Spor : bir saat yürüyüş
olur olur ekleyelim hepimizinki aynı olsun,onu da bana atar mısın? ve ne zaman başlıyoruz tam? bu cumadan sonra olsun mu,senin dizin geçer hem ben de diğer işleri hallederimAyni videolari yapacagiz evet. Dun paylastim ya legs ve arms ben ayrica karin da abs de yapacagim. Istersen onu da ekleyelim
ayy aynen ya böyle uyumakla uyumamak arasındayım günlerdir,bu hafta benim de berbat geçti.neyse cumartesinden itibaren kesin başlıyoruz artık tam,sen de iyileşbu hafat biraz sizi takip etmekte zorlanıyorum klima çarptı ve biraz grip gibiyim evde de sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim iki gündür takip edemiyorum listeyi şimdiden özür dilerim liiste için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?