Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu hafat biraz sizi takip etmekte zorlanıyorum klima çarptı ve biraz grip gibiyim evde de sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim iki gündür takip edemiyorum listeyi şimdiden özür dilerim liiste için

bence de haftanın 3 günü şeklinde olması daha iyi.
ceza olsun bence ya,yapmayan diğer hafta haftanın 6 günü yapsın mesela.ağır olsun biraz cezalar,caydırıcı olur

Hahahhyyy kişi yapmamış birgün verecekler 6 gün ahh o tembel zaten yapsa 3 günü her halukarda yapar

Vayyy be ne zormuş hadi diğerleri neysee de ben peynirden vazgeçemem...
bu hafat biraz sizi takip etmekte zorlanıyorum klima çarptı ve biraz grip gibiyim evde de sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim iki gündür takip edemiyorum listeyi şimdiden özür dilerim liiste için

Aynıyım canım bende bir tuhafım sıcaklardan hepp başım ağrıyor sabrediyorum valla geçecek diyee.

Listeyi ben şimdi hazırlayayım tatlimmm fitblack da sözde yardımcı şu listeye bir yardım edeyim yapayım diyen yok

Canim beni birinci takima alir misiniz?

Canim gelorim gelm3sine de menuyu nerden bulacaz?
Ins guzel uyum saglarim size peki zayifliyor muyiz hep beraber

Canımmm tabiki gel , hoşgeldin

Menüyü sen kendin yazıyorsun canım, hergün yediklerin neyse o artı su ve spor miktarını da ekleyerek bu kadar. Zaten bizler paylaştığımız zaman görürsün bebemmm. Tabiki zayıflıyoruz azimliysen sende ol gitsin kilolar :))))

ay valla bende herşey yaparım ama vegan olamam bi kere süt yoğurt peynir benim yaşam kaynağım sonra yumurta sonra bal bunları yemzsem geri kalanlarla yaşayamam kaçak yardımcı

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007-------
deadline-------
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prensesmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
ispanyolmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
_Simurg_-------

[TR]

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/td][/td][/td][/TR][/TR]
[TR][TR][TD][TD][TD][TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

DEADTEAM ===>> @andelib-- deadline [/USER] zensim [/td][/td][/td][/tr][/tr]

Son düzenleme:
Kaptan dogru diyosun ha. Baska bi ceza ne olabilir ki . Bilmiyorum.

ay valla bende herşey yaparım ama vegan olamam bi kere süt yoğurt peynir benim yaşam kaynağım sonra yumurta sonra bal bunları yemzsem geri kalanlarla yaşayamam kaçak yardımcı

Ben de yasayamam veganla galiba ama kozmetik giyim vs de dikkat ediyorum hayvansal almamaya. Yogurtsuuz krepsiz sutsuz yumurtasiiz. Acim ben ac. Gidiyim de aksam.yemegi yiyeyim

Herkese iyi akşamlar
Salı menüm
7.00 sade Türk kahvesi
7.30 lor peynirli yumurta salatalık domates zeytin bir dilim kepek ekmeği 4 minik karpuz
9.30 4 yulaflı bisküvi
12.30 bir minik karnıyarık. 4 kaşık bulgur pilavı
14.30 2 yulaflı bisküvi
19.00 fırında sebze kızartması yoğurt
3 lt su icildi
Spor : bir saat yürüyüş

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007-------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prensesmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
ispanyolmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

DEADTEAM ===>> @andelib-- deadline [/USER] zensim

Son düzenleme:
pazartesi menüm

sabah 07
iki dilim ekmek
iki dilim peynir
bir domates

ara 10
bir sade nescafe
4 kuru kayısı

öğle 12
bir kase çorba
3 köfte
karpuz azcık

ara 15
1 ayran
1 salatalık
2 kepekli galeta

akşam 19
4 kasık kuru meyveli musli
4 kasık yogurt

2.5 lt su
spor yok

salı menüm

sabah 07
3 kepekli galeta
1 dilim peynir
1 salatalık

ara 10
sade nescafe
3 kuru kayısı

öğle 12
1 kase corba
bir kasık kıyma patlıcanın içindekini yedim
1 kase yogurt
2 kaşık sebze sote

ara 15
1 ayran
1 salatalık
2 galeta

aksam 20
4 kasık kuru meyveli müsli
4 kasık yoğurt

2,5 lt su
45 dk yürüyüş

çokkkk güzelll

salı menüm
kahvaltı 8.00:1 bardak sütlü kahve
ara 10.00: 6 çiğ badem 1 bardak fanta aslında hiç sevmem ya ama sıcakta bana ikram edilince içiverdim soğuk soğuk tabi onu içnce iyice susadım o ayrı çok mutsuuzm bu konuda
öğle12.00: 1 kase yoğurtlu yarma çorbası 3 yk bulgur pilavı salata 5 yk nohut yemeği
14.00: 3 yulaflı kurabiye
akşam 18.30: 2 yumurta çok az peynir 5 zeytin domates salatalık
21,30 1 çay bardağı tarçınlı süt

bu arada su çok az içtim su götürmeyi unutmuşum işyerine 2 lt yapmaya çalışıyorum 1 oldu ama
sporda toplamda 25 dk videolar 16 dk ısınma soğuma olsa işte yuvarlak 40 dk

Ayni videolari yapacagiz evet. Dun paylastim ya legs ve arms ben ayrica karin da abs de yapacagim. Istersen onu da ekleyelim
olur olur ekleyelim hepimizinki aynı olsun,onu da bana atar mısın? ve ne zaman başlıyoruz tam? bu cumadan sonra olsun mu,senin dizin geçer hem ben de diğer işleri hallederim

ayy aynen ya böyle uyumakla uyumamak arasındayım günlerdir,bu hafta benim de berbat geçti.neyse cumartesinden itibaren kesin başlıyoruz artık tam,sen de iyileş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…