Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ahahaha
dedim beni yardımcı yapmayın diye benden hayır gelmez diye,hem ben fahri yardımcıyım
zaten yakında okul artı iş güç başlayınca iyice göçeceğim ah
çok zor değil aslında ama seni anlıyorum vejetaryenken asla vegan olamam hepsi manyak diyordum
ayrıca bir gün tembellik yapan 6 gün yapacak evet çok mu ütopik olmuş

semizotu yemenin huzurunu yaşıyorum yakında nirvanaya ulaşırım
semizotunu bende severim ama yoğurtlayınca daha güzel oluyor ha limon sıkıp yemesi de güzel mesela ama olsun ben yeşillikciyim aslında bakma mesela oturur marul yerim boş boş yada maydaonoz ama yinede zor ya süt ürünlerine veda etmek o nedenle sana hayretle bakıyorum ve acayip tebrik ediyorum

teşekkür ederim
işin komik yanı şu,adanalıyım deyip duruyorum ya ben vejetaryen olmadan önce eti severdim,annem sebzeciydi hatta çok yapmazdı ben dışardan falan yerdim bir şekilde.en sevdiğim tatlılar da hep sütlü tatlılardır baklava falan aramam ama sütlü tatlılara bayılırdım. etik sebepler ağır basınca canım da çekmemeye başladı,damak tadımı eğittim sanırım

olabilir balck ben merak ediyorum neden vegan oldun seni iten sebep ne böyle birgün uayndım ben vegan mı olayım dedin ne oldu ya valla çok meraka ediyorum

her şeye maydanoz olmasam ama yulaflı bisküvi yerine kuru meyve yesen ya da ceviz,fındık,fıstık ooo

olabilir balck ben merak ediyorum neden vegan oldun seni iten sebep ne böyle birgün uayndım ben vegan mı olayım dedin ne oldu ya valla çok meraka ediyorum
ay dead aynen öyle resmen ahaha
ama öyle vegan olmadım vejetaryen oldum
çok sevdiğim birinin röportajını izliyordum,işte orada şey dedi kadın hayvanları çok seviyorum ve onları yemiyorum.
benim de en sevdiğim hayvan kuzudur biliyor musun bulduğumda öperim,mıncırırım.eve alıp getirdiğim bile oldu keçi bile getirmiştim hatta adana'dayken keçileri kaçırmıştım iyice
öyle birden yemeyi kestim ama vejetaryenim demedim kimseye,sonra araştırdım ettim 2.5 yıl sonra da vegan oldum.

ya gerçekten değişik olmuş ama ya adamların keçileri kaçır sen oldu mu şimdi geri götürseydin annesine sürüsüne falan keçiyi tek başına yazık e hayırlı olsun ne diyim

-bugünkü menüm- (salı)
12.00: 2 küçük muz
15.00: 2 tabak istiridye mantarlı mercimek yemeği,3 tabak salata/söğüş gibi bir şey ( evet 5 tabak yedim toplamda çok geç saate kaldığım için sonra da nefes alamadım)
18.45: 1 çay bardağı sarı leblebi,1 avuç kabak çekirdeği,3 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
bugün sürprizzz diye çat kapı misafir geldi ve yatılılar bu yüzden menüm saçmasapan oldu,yarın da öyle olmasın diye akşamdan yemeklerimi hazırladım artık

Kaptan dogru diyosun ha. Baska bi ceza ne olabilir ki . Bilmiyorum.

Yapılmadığı zaman düşünürüz, şimdi bende bilemedim Aaaa şu da olabilir takım listesini paylaşsın cuma günü veya sonraki hafta tabloyu düzenlesin (işime geldi bu ))

Deadline güzell fanta tabiki olmamalı anlık zevk işte gereksiz

Gitmek mi sevmedim bunu!

Ütopik ötesi olmuş

Şimdi ben bu menüye ne diyeceğimi bilemedim. Ama öğle yemeği de fena oburik olmuş

bu tabloyu ve kuralları kardeş takımımızın izniyle alıp bize uyarladım kızlar çok hoşuma gitti tablo bu tablo daki günler kısmına menü paylaşıp menüsü uygun olanlara sembolü paylaşmayana ?? ve paylaşıp menü uygun olmayana işareti koyacağız menü ve spor paylaşmayan yada haftada iki kereden fazla işaret alan yarışmacımıza spor cezası vereceğz ve hafta boyunca spor yada menüsü iyi olanlara haftada bir ödül hakkı vardır başka kurallar eklenecektir yada değiştirilecektir bu bir taslaktır kural tavsiyesi olan kaptan ve yardımcılarımızı ve üylerimizi de açık oturuma davet ediyorum ApriL_2007 fitblack deadline dagatesi yönetim kadrosunun dikkatine

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
april_2007-------
deadline---- ---
blackswannina94-------
dagatesi-------
Merops--- ----
keten prensesmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
ispanyolmuaf muafmuafmuafmuafmuafmuaf
andelib---- ---
Zehragrbzdrn-------
zensim-------
_Simurg_ -------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/TR][/tr][/tr]

takım isimleri belli oldukça ekleyelim

HIZLI VE ORGANİK===>> fitblack -- dagatesi -- Z zehragurbuz

SPEEDYKİLOS===>>@Merops --- ApriL_2007 --- [USER=411181]@keten prenses

DEADTEAM ===>> @andelib-- deadline [/USER] zensim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…