ahahahaHahahhyyy kişi yapmamış birgün verecekler 6 günahh o tembel zaten yapsa 3 günü her halukarda yapar
Vayyy be ne zormuşhadi diğerleri neysee de ben peynirden vazgeçemem...
Aynıyım canım bende bir tuhafım sıcaklardan hepp başım ağrıyorsabrediyorum valla geçecek diyee.
Listeyi ben şimdi hazırlayayım tatlimmmfitblack da sözde yardımcı şu listeye bir yardım edeyim yapayım diyen yok
aldık bileeeCanim beni birinci takima alir misiniz?
semizotu yemenin huzurunu yaşıyorumay valla bende herşey yaparım ama vegan olamam bi kere süt yoğurt peynir benim yaşam kaynağım sonra yumurta sonra bal bunları yemzsem geri kalanlarla yaşayamamkaçak yardımcı
semizotunu bende severim ama yoğurtlayınca daha güzel oluyorsemizotu yemenin huzurunu yaşıyorumyakında nirvanaya ulaşırım
yok başlamadık tam ama ben yapacaktım zaten sıkıntı yapmaaaa başladık mıııığğğğğ
olamazz benim misafirlerim var
teşekkür ederimsemizotunu bende severim ama yoğurtlayınca daha güzel oluyorha limon sıkıp yemesi de güzel mesela ama olsun ben yeşillikciyim aslında bakma mesela oturur marul yerim boş boş yada maydaonoz ama yinede zor ya süt ürünlerine veda etmek o nedenle sana hayretle bakıyorum ve acayip tebrik ediyorum
tamamyok başlamadık tam ama ben yapacaktım zaten sıkıntı yapma
olabilir balck ben merak ediyorum neden vegan oldun seni iten sebep ne böyle birgün uayndım ben vegan mı olayım dedin ne oldu ya valla çok meraka ediyorumteşekkür ederim
işin komik yanı şu,adanalıyım deyip duruyorum ya ben vejetaryen olmadan önce eti severdim,annem sebzeciydi hatta çok yapmazdı ben dışardan falan yerdim bir şekilde.en sevdiğim tatlılar da hep sütlü tatlılardırbaklava falan aramam ama sütlü tatlılara bayılırdım. etik sebepler ağır basınca canım da çekmemeye başladı,damak tadımı eğittim sanırım
her şeye maydanoz olmasam ama yulaflı bisküvi yerine kuru meyve yesen ya da ceviz,fındık,fıstık oooHerkese iyi akşamlar
Salı menüm
7.00 sade Türk kahvesi
7.30 lor peynirli yumurta salatalık domates zeytin bir dilim kepek ekmeği 4 minik karpuz
9.30 4 yulaflı bisküvi
12.30 bir minik karnıyarık. 4 kaşık bulgur pilavı
14.30 2 yulaflı bisküvi
19.00 fırında sebze kızartması yoğurt
3 lt su icildi
Spor : bir saat yürüyüş
sorarız canım takıma bizimle başlamak isteyen varsa gelsintamam
cumartesi başlasak uygun olur musunuz kızlar?dagatesi başka biri daha vardı sanki ya ama unuttum
evet o konuda haklısın black bende öyle düşünmüştüm aslında ama yedikten sonraher şeye maydanoz olmasam ama yulaflı bisküvi yerine kuru meyve yesen ya da ceviz,fındık,fıstık ooo
ay dead aynen öyle resmen ahahaolabilir balck ben merak ediyorum neden vegan oldun seni iten sebep ne böyle birgün uayndım ben vegan mı olayım dedin ne oldu ya valla çok meraka ediyorum
ya gerçekten değişik olmuş amaay dead aynen öyle resmen ahaha
ama öyle vegan olmadım vejetaryen oldum
çok sevdiğim birinin röportajını izliyordum,işte orada şey dedi kadın hayvanları çok seviyorum ve onları yemiyorum.
benim de en sevdiğim hayvan kuzudur biliyor musunbulduğumda öperim,mıncırırım.eve alıp getirdiğim bile oldu keçi bile getirmiştim hatta adana'dayken keçileri kaçırmıştım iyice
öyle birden yemeyi kestim ama vejetaryenim demedim kimseye,sonra araştırdım ettim 2.5 yıl sonra da vegan oldum.
yok anneannemin keçisiydi zaten ama eve sokmam komik olduya gerçekten değişik olmuş amaya adamların keçileri kaçır sen oldu mu şimdi geri götürseydin annesine sürüsüne falan keçiyi tek başına yazık e hayırlı olsun ne diyim
Kaptan dogru diyosun ha. Baska bi ceza ne olabilir ki . Bilmiyorum.
salı menüm
kahvaltı 8.00:1 bardak sütlü kahve
ara 10.00: 6 çiğ badem 1 bardak fantaaslında hiç sevmem ya ama sıcakta bana ikram edilince içiverdim soğuk soğuk tabi onu içnce iyice susadım o ayrı çok mutsuuzm bu konuda
öğle12.00: 1 kase yoğurtlu yarma çorbası 3 yk bulgur pilavı salata 5 yk nohut yemeği
14.00: 3 yulaflı kurabiye
akşam 18.30: 2 yumurta çok az peynir 5 zeytin domates salatalık
21,30 1 çay bardağı tarçınlı süt
bu arada su çok az içtim su götürmeyi unutmuşum işyerine2 lt yapmaya çalışıyorum 1 oldu ama
sporda toplamda 25 dk videolar 16 dk ısınma soğuma olsa işte yuvarlak 40 dk
ahahaha
dedim beni yardımcı yapmayın diye benden hayır gelmez diye,hem ben fahri yardımcıyım
zaten yakında okul artı iş güç başlayınca iyice göçeceğim ah
çok zor değil aslında ama seni anlıyorum vejetaryenken asla vegan olamam hepsi manyak diyordum
ayrıca bir gün tembellik yapan 6 gün yapacak evet çok mu ütopik olmuş
-bugünkü menüm- (salı)
12.00: 2 küçük muz
15.00: 2 tabak istiridye mantarlı mercimek yemeği,3 tabak salata/söğüş gibi bir şey ( evet 5 tabak yedim toplamda çok geç saate kaldığım içinsonra da nefes alamadım)
18.45: 1 çay bardağı sarı leblebi,1 avuç kabak çekirdeği,3 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
bugün sürprizzz diye çat kapı misafir geldi ve yatılılarbu yüzden menüm saçmasapan oldu,yarın da öyle olmasın diye akşamdan yemeklerimi hazırladım artık
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
april_2007 | - | - | - | - | - | ||
deadline | - | - | - | - | - | - | |
blackswannina94 | - | - | - | - | - | ||
dagatesi | - | - | - | - | - | - | |
Merops | - | - | - | - | - | ||
keten prenses | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
ispanyol | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf | muaf |
andelib | - | - | - | - | - | - | - |
Zehragrbzdrn | - | - | - | - | - | - | - |
zensim | - | - | - | - | - | ||
_Simurg_ | - | - | - | - | - | - | - |
tamam
cumartesi başlasak uygun olur musunuz kızlar?dagatesi başka biri daha vardı sanki ya ama unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?