Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ahaha öğleni kıtlıktan çıkmış gibi yedim bir de akşamı yiyemeyeceğimi bildiğimden dedim doyur karnını iyice
bu arada gitmiyorum canım ama bu kadar aktif olamam 5 dk uğrar kaçarım
ayrıca bence bu ceza daha makul,ben kabul ediyorum kızlar da yazsın

mrb kızlar
benim bu günkü menum (salı)
08:00 bir kapya biberin içine bir dilim light peynir 5 zeytin bir küçük domates dolma gibi yaptim ama çiğ 1,5 etimek dilimi kadar tam buğday ekmegi(benim dilim ölçüm etimek kadar )
10;30 küçük bir porsiyon meyve salatası
12;30 yarım kase yoğurtlu çorba, peynirli ve bol yesillikli salata bir dilim tam buğday ekmeği
17;00 bir avuç salata ve çay
19;00 4 kasık nohut yemeği
21;30 yarım şeftali ve 5-6 üzüm

2,5 litre su
15 dk yürüyüş 30 dakika da parktaki spor aletleeiyle hareketler yaptim karışık hepsinden mekik hariç( iki yıl önce mekik çekerken bacagim çatlamıştı daha yapamıyorum)

ouuv geçmiş olsun canım
menün gayet güzel olmuş

çokkkk güzel

yarın benimki de çok güzel olacak
ayy gerçi sabahtan kan verdirmeye gideceğim aç karna yine öğlene kadar aç gezerim
gitmeyen maymun olacak çünkü dagatesi
He heee zaten normalde de pek kahvaltı yaptığın söylenemez :))) bünye alışkın.

Gitmeyen maymun mu olacaktı

Sicaklardan sanirim.bu ara herkes sirayla bi keyifsiz oluyor.

canim senin icin diyoruz saglik kas kaybi olmamasi onemli. Dengeli beslenmeden verilen kilolar ya geri aliniyor ya da vucut cokuyor sarkiyor

çok haklısın cnm dikkat etmeye calışacağım..ortam yok benim o çok kötü.ya çok aç bırakıyorum kendimi ya birden saldırıyorum..en kötüsü stresliyken ve keyifsizsem yemeğe saldırıyorum direk.

bu hafat biraz sizi takip etmekte zorlanıyorum klima çarptı ve biraz grip gibiyim evde de sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim iki gündür takip edemiyorum listeyi şimdiden özür dilerim liiste için

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.klima beni de mahvetti öksürüp duruyorum.

Spordan öncede 2 galeta 1ayran gibi yesen de iyi olur. Yada 1 süt kuru meyveler gibi...

Akşam yemeği güme gidiyor böyle sen kacta spor yapıyorsun canim?

spora 19,30 gibi başlıyorum cnm eve geçmem 21,30 en erken..o saatten sonra ne yesem ki?öncesinde de bişey yemem lazım çok halsiz kalıyorum bişey yapasım gelmiyo.bazen spor sonrası da eve gidip ne bulduysam yiyorum...ortam yok benim

Evet haklısin canım ama bir paket vardı bitmedi bir haftadır bu hafta böyle olsun haftaya alman bir daha

Canm ara öğünlerde 3 adet süt ile günde bir kez masum bence

Amann sakın ! Yapma bebeğim vücuduna yazık

Canım mutlaka 5/6 arası öğün yap bişeyler ye gelincede bir ara öğün yaparak günü tamamla bence ...

Ctesi baslayalim bana da uyar. Hem doktora da gitmis olurum kizlar baska katilmak isteyen varsa buyursun haftada 3 gun belirledigimiz kol.bacak videolarj var onlari yapacagiz skılasmak icin. Yapmayana ceza olarak cuma listesini duzenleme tasima ve tablomuzu duzenleme gorevi verilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…