ahaha öğleni kıtlıktan çıkmış gibi yedimYapılmadığı zaman düşünürüz, şimdi bende bilemedimAaaa şu da olabilir takım listesini paylaşsın cuma günü veya sonraki hafta tabloyu düzenlesin (işime geldi bu ))
Deadline güzellfanta tabiki olmamalı anlık zevk işte gereksiz
Gitmek misevmedim bunu!
Ütopik ötesi olmuş
Şimdi ben bu menüye ne diyeceğimi bilemedim. Ama öğle yemeği de fena oburik olmuş
ouuv geçmiş olsun canımmrb kızlar
benim bu günkü menum (salı)
08:00 bir kapya biberin içine bir dilim light peynir 5 zeytin bir küçük domates dolma gibi yaptim ama çiğ 1,5 etimek dilimi kadar tam buğday ekmegi(benim dilim ölçüm etimek kadar )
10;30 küçük bir porsiyon meyve salatası
12;30 yarım kase yoğurtlu çorba, peynirli ve bol yesillikli salata bir dilim tam buğday ekmeği
17;00 bir avuç salata ve çay
19;00 4 kasık nohut yemeği
21;30 yarım şeftali ve 5-6 üzüm
2,5 litre su
15 dk yürüyüş 30 dakika da parktaki spor aletleeiyle hareketler yaptim karışık hepsinden mekik hariç( iki yıl önce mekik çekerken bacagim çatlamıştı daha yapamıyorum)
mrb kızlar
benim bu günkü menum (salı)
08:00 bir kapya biberin içine bir dilim light peynir 5 zeytin bir küçük domates dolma gibi yaptim ama çiğ 1,5 etimek dilimi kadar tam buğday ekmegi(benim dilim ölçüm etimek kadar )
10;30 küçük bir porsiyon meyve salatası
12;30 yarım kase yoğurtlu çorba, peynirli ve bol yesillikli salata bir dilim tam buğday ekmeği
17;00 bir avuç salata ve çay
19;00 4 kasık nohut yemeği
21;30 yarım şeftali ve 5-6 üzüm
2,5 litre su
15 dk yürüyüş 30 dakika da parktaki spor aletleeiyle hareketler yaptim karışık hepsinden mekik hariç( iki yıl önce mekik çekerken bacagim çatlamıştı daha yapamıyorum)
yarın benimki de çok güzel olacakçokkkk güzel
He heee zaten normalde de pek kahvaltı yaptığın söylenemez :))) bünye alışkın.yarın benimki de çok güzel olacak
ayy gerçi sabahtan kan verdirmeye gideceğim aç karna yine öğlene kadar aç gezerim
gitmeyen maymun olacak çünküdagatesi
evet(utanan maymun)He heee zaten normalde de pek kahvaltı yaptığın söylenemez :))) bünye alışkın.
Gitmeyen maymun mu olacaktı
sağol canım darısı senin menülereouuv geçmiş olsun canım
menün gayet güzel olmuş
teşekkür ederim sağlıklı beslenmek önemli kaptaaaaannn B-) :-Xçokkkk güzel
Başlayalım canım
Evet haklısin canım ama bir paket vardı bitmedi bir haftadır bu hafta böyle olsun haftaya alman bir dahaher şeye maydanoz olmasam ama yulaflı bisküvi yerine kuru meyve yesen ya da ceviz,fındık,fıstık ooo
Hahaha bende merak ediyordum vallahiolabilir balck ben merak ediyorum neden vegan oldun seni iten sebep ne böyle birgün uayndım ben vegan mı olayım dedin ne oldu ya valla çok meraka ediyorum
Sicaklardan sanirim.bu ara herkes sirayla bi keyifsiz oluyor.
canim senin icin diyoruz saglik kas kaybi olmamasi onemli. Dengeli beslenmeden verilen kilolar ya geri aliniyor ya da vucut cokuyor sarkiyor
bu hafat biraz sizi takip etmekte zorlanıyorum klima çarptı ve biraz grip gibiyim evde de sıcaktan uyuyamıyorum sersem gibiyim iki gündür takip edemiyorum listeyi şimdiden özür dilerim liiste için
Spordan öncede 2 galeta 1ayran gibi yesen de iyi olur. Yada 1 süt kuru meyveler gibi...
Akşam yemeği güme gidiyor böyle sen kacta spor yapıyorsun canim?
Evet haklısin canım ama bir paket vardı bitmedi bir haftadır bu hafta böyle olsun haftaya alman bir daha
çok haklısın cnm dikkat etmeye calışacağım..ortam yok benim o çok kötü.ya çok aç bırakıyorum kendimi ya birden saldırıyorum..en kötüsü stresliyken ve keyifsizsem yemeğe saldırıyorum direk.
spora 19,30 gibi başlıyorum cnm eve geçmem 21,30 en erken..o saatten sonra ne yesem ki?öncesinde de bişey yemem lazım çok halsiz kalıyorum bişey yapasım gelmiyo.bazen spor sonrası da eve gidip ne bulduysam yiyorum...ortam yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?