Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim psikolojik.yeme olayini vcozmek lazim hayat bu her zaman stresli ve keyifsiz olan zamanlarimiz olacak. O donemlerde salataliga xomatese fln saldir :) biraz direnip bu psikolojik yeme ac degilim vs kendini disipline etmen lazim bir sekilde. Ben de boyleydim 4 5 sene once. Veriyordum moralim bozuluyordu geri aliyordum geri veriyordum geri aliyordum. Of kabus gibiydi.

Günaydın arkadaşlarım

Hepinizi çok özledim.

Özür dilerim cevap veremediğim için. Çok yoğun bir hafta ve hafif bunalım yaşadım.

Ama bugün sizlerle paylaşım yapmayı çok özlediğimi farkettim ve geldim,tabii kabul ederseniz

Bugün ki menüm ;

Sabah 08:00

Karbonatlı su

Kahvaltı 09:30

3 kaşık haşlanmış barbunya,3 kaşık yulaf, 3 kaşık yoğurt,1 sb su ve dereotu ile hazırlanmış cacık.

Ara 11:00

Yeşilçay

Öğle 13:30

Izgara Piliç But

Yarım demet roka -2 kaşık mısır- az göbek ile hazırlanmış salata

Ara 16:00

yeşilçay

Akşam 19:00

Yulaflı yoğurt

Gün içinde 2,5 lt su

Spor = 100 Mekik

Bende mi gelsem olabilir aslında varım . Ne yapacağımızı bilmiyorum ama zamani gelince öğrenirim kuzummm...

Ayyy bende öyleydim ama aştım benim vücudum çöplük değil artık bunu anladım...

Canımmm bizde seni çok merak ettik iyiki geldin tekrar hoşgeldin hadiiiiiiı kaldığımız yerden devam o zaman menüuu süpper

Hosgeldiiin

Karin kol ve bacak calisacagiz. Videolari tekrar atayim aksam

keten prenses @Merops ApriL_2007 deadline fitblack zensim Z zehragurbuz andelib
kizlar yukaridaki 3 videoyu sıkılasmak icin haftanin en az 3 gunu yapacagiz.yapmayanlar cuma listesini hazirlamak ve tabloyu duzenlemekle cezalandirilacak. Baska ceza onerilerine de acigiz. Bu hafta c.tesi ile basliyoruz. Yok duymadim gormedim bilmiyorum demek yok unuttugum birileri varsa kusura bakmayin. Takimlari fusundum dusundum hatirlayamadim.

A afrodit26 ispanyol sizde donunce yapmak isterseniz

gulfuren ablacigim sen de spora takilayim dersen. Aklimizdasin ama israr yok

Dunku sali menum

sabah avuc ici tost / 1 tatli kasigi tahin pekme/ 1 kasik lor / yarim dilim ekmek

oglen 3 erik salatalik baska ne yemistim.hatirlayamadim ya. Yogurtta yedim sanirim parca parca olunca.

Aksam 3 minik yumurtali cilbir / salata / 1 dilim ekmek

spor yok su 3 litre

Güzelmiş

Diyosun ki hadi herkes spora hadiiiiii gelinn bakayım...

hoş geldiin

süper oldu bu süper
artık sıkılaşma zamanı
bakalım cm olarak ne kadar fark edeceğim,zaten her hafta ölçüm yapıyorum.siz de ölçün kızlar başlamadan önce,görelim 1 ay sonra farkı mesela olur mu?

afiyet olsun,güzel

kızlar bugün öğlen 3'e kadar aç kaldım şaka değil (aç karna veriliyor ya kan)
kan vermeye gittiğimde öğle tatiliydi,misafir olduğu için çok erken çıkamadım,sonra da doktorum gelmedi bekletti saatlerce beni
sonuçları yarın alacağım bu yüzden ama bugün yine saçmasapan bir menü ile geliyorum hazır olun
(tam dayaklığım)

bu arada bir de kan değerlerime baktırmak istiyorum diyorum hangilerine diyorlar anlamıyorum ben
şey dedim demir,b12 falan
bir de insülin,troid
3-4 aya tekrar baktırırım zaten ama nelere baktırmam gerekiyor tam?
veganım demek istemiyorum doktorlara,tutumlarını beğenmiyorum

Tamamdır canım çok iyi olur ama videoları bir süre sonra değiştirelim hep aynı yaparsak sıkılırız

Şimdi yürüyüşe çıkıcam ya kızlar telefondan sinir oluyorum bir yere bassam hemen değişiyor başka yere giriyor
Bu arada tartı gününe az kaldı ben tartı krizine girdim bulsam tartiicam hemen

Bende olcum aldim. Tam onu diyecektim.1 ay oldu galiba cok duzenli yapamadim ama tekrar olcmek istiyorum biraz sıkılastm gibi

dokrora da halsizim com asiri uykum var hormon ve kan baktirmak istiyorum diyorum b12 demir vs bakiyorlar ya da diyetisyene gidecegim oncesinde dahiliyeden tahlil isteniyormus diyorum. Tabi biyle yaptirmayali cok oldu.epeydir hep ozele gidiyorum bi degerlerime baktirmak istiyorum vs diyorum yapiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…