çok haklısın cnm dikkat etmeye calışacağım..ortam yok benim o çok kötü.ya çok aç bırakıyorum kendimi ya birden saldırıyorum..en kötüsü stresliyken ve keyifsizsem yemeğe saldırıyorum direk.
Ctesi baslayalim bana da uyar. Hem doktora da gitmis olurumkizlar baska katilmak isteyen varsa buyursun haftada 3 gun belirledigimiz kol.bacak videolarj var onlari yapacagiz skılasmak icin. Yapmayana ceza olarak cuma listesini duzenleme tasima ve tablomuzu duzenleme gorevi verilecek.
Canim psikolojik.yeme olayini vcozmek lazim hayat bu her zaman stresli ve keyifsiz olan zamanlarimiz olacak. O donemlerde salataliga xomatese fln saldir :) biraz direnip bu psikolojik yeme ac degilim vs kendini disipline etmen lazim bir sekilde. Ben de boyleydim 4 5 sene once. Veriyordum moralim bozuluyordu geri aliyordum geri veriyordum geri aliyordum. Of kabus gibiydi.
Günaydın arkadaşlarım
Hepinizi çok özledim.
Özür dilerim cevap veremediğim için. Çok yoğun bir hafta ve hafif bunalım yaşadım.
Ama bugün sizlerle paylaşım yapmayı çok özlediğimi farkettim ve geldim,tabii kabul ederseniz
Bugün ki menüm ;
Sabah 08:00
Karbonatlı su
Kahvaltı 09:30
3 kaşık haşlanmış barbunya,3 kaşık yulaf, 3 kaşık yoğurt,1 sb su ve dereotu ile hazırlanmış cacık.
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 13:30
Izgara Piliç But
Yarım demet roka -2 kaşık mısır- az göbek ile hazırlanmış salata
Ara 16:00
yeşilçay
Akşam 19:00
Yulaflı yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik
Günaydın arkadaşlarım
Hepinizi çok özledim.
Özür dilerim cevap veremediğim için. Çok yoğun bir hafta ve hafif bunalım yaşadım.
Ama bugün sizlerle paylaşım yapmayı çok özlediğimi farkettim ve geldim,tabii kabul ederseniz
Bugün ki menüm ;
Karbonatlı su
3 kaşık haşlanmış barbunya,3 kaşık yulaf, 3 kaşık yoğurt,1 sb su ve dereotu ile hazırlanmış cacık.
Yeşilçay
Izgara Piliç But
yeşilçay
Yulaflı yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik
Bende mi gelsemolabilir aslında varım . Ne yapacağımızı bilmiyorum ama zamani gelince öğrenirim kuzummm...
Ayyy bende öyleydim ama aştımbenim vücudum çöplük değil artık bunu anladım...
Canımmm bizde seni çok merak ettikiyiki geldin tekrar hoşgeldin hadiiiiiiı kaldığımız yerden devam o zaman menüuu süpper
Dunku sali menum
sabah avuc ici tost / 1 tatli kasigi tahin pekme/ 1 kasik lor / yarim dilim ekmek
oglen 3 erik salatalik baska ne yemistim.hatirlayamadim ya. Yogurtta yedim sanirim parca parca olunca.
Aksam 3 minik yumurtali cilbir / salata / 1 dilim ekmek
spor yok su 3 litre
keten prenses @Merops ApriL_2007 deadline fitblack zensim Z zehragurbuz andelib
kizlar yukaridaki 3 videoyu sıkılasmak icin haftanin en az 3 gunu yapacagiz.yapmayanlar cuma listesini hazirlamak ve tabloyu duzenlemekle cezalandirilacak. Baska ceza onerilerine de acigiz. Bu hafta c.tesi ile basliyoruz. Yok duymadim gormedim bilmiyorum demek yokunuttugum birileri varsa kusura bakmayin. Takimlari fusundum dusundum hatirlayamadim.
A afrodit26ispanyol sizde donunce yapmak isterseniz
gulfuren ablacigim sen de spora takilayim dersen. Aklimizdasin ama israr yok
hoş geldiinGünaydın arkadaşlarım
Hepinizi çok özledim.
Bugün ki menüm ;
Karbonatlı su
Yeşilçay
Izgara Piliç But
yeşilçay
Yulaflı yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik
süper oldu bu süperketen prenses @Merops ApriL_2007 deadline fitblack zensim Z zehragurbuz andelib
kizlar yukaridaki 3 videoyu sıkılasmak icin haftanin en az 3 gunu yapacagiz.yapmayanlar cuma listesini hazirlamak ve tabloyu duzenlemekle cezalandirilacak. Baska ceza onerilerine de acigiz. Bu hafta c.tesi ile basliyoruz. Yok duymadim gormedim bilmiyorum demek yokunuttugum birileri varsa kusura bakmayin. Takimlari fusundum dusundum hatirlayamadim.
afiyet olsun,güzelDunku sali menum
sabah avuc ici tost / 1 tatli kasigi tahin pekme/ 1 kasik lor / yarim dilim ekmek
oglen 3 erik salatalik baska ne yemistim.hatirlayamadim ya. Yogurtta yedim sanirim parca parca olunca.
Aksam 3 minik yumurtali cilbir / salata / 1 dilim ekmek
spor yok su 3 litre
Tamamdır canım çok iyi olur ama videoları bir süre sonra değiştirelim hep aynı yaparsak sıkılırızketen prenses @Merops ApriL_2007 deadline fitblack zensim Z zehragurbuz andelib
süper oldu bu süper
artık sıkılaşma zamanı
bakalım cm olarak ne kadar fark edeceğim,zaten her hafta ölçüm yapıyorum.siz de ölçün kızlar başlamadan önce,görelim 1 ay sonra farkı mesela olur mu?
bu arada bir de kan değerlerime baktırmak istiyorum diyorum hangilerine diyorlar anlamıyorum ben
şey dedim demir,b12 falan
bir de insülin,troid
3-4 aya tekrar baktırırım zaten ama nelere baktırmam gerekiyor tam?
veganım demek istemiyorum doktorlara,tutumlarını beğenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?