Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamamdır canım çok iyi olur ama videoları bir süre sonra değiştirelim hep aynı yaparsak sıkılırız

Şimdi yürüyüşe çıkıcam ya kızlar telefondan sinir oluyorum bir yere bassam hemen değişiyor başka yere giriyor
Bu arada tartı gününe az kaldı ben tartı krizine girdim bulsam tartiicam hemen

Uzun sure bile yapsam pek skıılmadigim icin aklima gelmemisti. Genelde karin bacak egzersizleri ayni o yuzden cok degisemeyiz gibi ama bir sure sonra hamligimiz gidince cardiolu daha uzun tek videolara gecebiliriz tabi.

Ben genelde telden giriyorum bazi gunler cok sjnir ediyor yazmayi birakiyoru.. ben de krize girdim ama tartilmadim ha gayret cumaya 1 gun kaldiiii

Canım uzun açlık değerlerini etkiler keşke sabah gitseydin. Aksilik olmuş. Saçma menünü bekliyoruz :))))))

Tatlım geçenlerde ben baktırmıştım diyetisyene yazdırıp , bulayım yazacağım neler olduğunu eksik olan bişey olursa baktirirsin.

Şimdi yürüyüşe çıkıcam ya kızlar telefondan sinir oluyorum bir yere bassam hemen değişiyor başka yere giriyor

He heee evet oluyor geri yap gidiyor. Tartı krizin olsun tek canımmmm az kaldı dayan

Çarşamba günü menüm

Sabah 07
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates

Ara 10
4 kuru kayısı

Öğle 12
1 kase corba
4 küçük nugget
Salata
Yarım dilim kavun

Ara 15
1 bardak ayran
2 galeta

Akşam 19
4 kaşık kuru meyveli müsli
4 kaşık yoğurt

2.5 lt su
40 dk yürüyüş

Tamamdır canım çok iyi olur ama videoları bir süre sonra değiştirelim hep aynı yaparsak sıkılırız
aynen ama bence etkisini tam görmek için bir 3 ay yapmak lazım en az sonra değiştiririz
ay tatlı krizi diye okudum ilk,neyse tartı krizi ondan iyidir ben her gün tartılıyorum bunu söyleyeyim.çünkü diyet günlüğü tutuyorum orada her gün tartı sonucumu yazıyorum.ama bu beni hiç etkilemiyor yani 1 kg fazla çıktığım da oluyor ama motivasyonum hiç düşmüyor.

aa diyetistene gideceğim çok mantıklıymış öyle yapayım keşke dün sorsaydım neyse artık

teşekkür ederim canım,çok makbule geçer valla
acemiydim bunda,artık zaten düzenli takip ederim kendimi

afiyet olsun
bu ara akşamı hep aynı yiyorsun sıkılmıyor musun

-saçma menüm- (çarşamba)
sabah yok
15.00: 1 tane enginar (bol garnitürlü),2 tabak soya kıymalı börülce,1 tabak salata
18.30: 11 tane büyük çeri domates,1 kocamaaan süt mısır
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 45 dk yürüyüş (yapacağım bunu)

Mrb kızlar
benim bu günkü (çarş) menüm
7;30 iki dilim tam buğday ekmeği ve light ve azck kasar karışık tost,kozlenmis kapya biber
10;45orta boy elma
12;30 4 kasık nohut yemeği 1 şu bardağı yoğurt
16;15 yarım şeftali yarım elma
18;30 yarım kase sehriye çorbası, firinda 1 patatesin yarısi olacak kadar patates ve bir köfte büyüklüğü kadar tavuk eti(bu ölçülere dikkat ediyorum)
21;00 3 tane mürdüm erik

2.5 litre su
spor yooooookkk (bu gün kış hazırlığı konserve yaptım ayakta duracak halim bile yok valla )

afiyet olsun
bu ara akşamı hep aynı yiyorsun sıkılmıyor musun

Saolll kuzum .Ahhhh o hep çok aç gelip üşengeçlikten öyle oldu . Sıkıldım ama kolum kalkmadı yorgunluktan bu hafta yemek yapamadım.

Saçma ama güzel menün sağlıklı en azından

Tatlım güzel menunn. Hamarat hatun kaç tane konserve yaptın??

Masallah menune. Yaa konaerve vakti geldi mi erken degil mii ne yaptin

Hadi sabah yemedin aksam neden yemedin.

beslenmeye dikkat edelim hep beraber kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım de mi
10 tane 1 kiloluk 21 tane de yarım kiloluk semizotu yaptım canım cuma akşamı da inşallah domatesimi yapacam
kışın hazır yemek oluyor işten çıkınca

akşam yemeğine değışiklik olursa seninki de güZel

semizotunu temizleyip dogradim sonra bi kaç defa yine yikadim şişelere doldurdum üzerine su koyup kapattım büyük kazanda kaynattim dışarda yaptim evde zor olur...

Ilk kez duydum. Tadi nsil kaliyor yemegini mi yapacaksin salataya da oluyor mu.yikamak mesele ben de fasulye domates vs icin erken degil mi diyecektim. Ben de fasulye kurutacagim insllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…