Tamamdır canım çok iyi olur ama videoları bir süre sonra değiştirelim hep aynı yaparsak sıkılırız
Şimdi yürüyüşe çıkıcam ya kızlar telefondan sinir oluyorum bir yere bassam hemen değişiyor başka yere giriyor
Bu arada tartı gününe az kaldı ben tartı krizine girdim bulsam tartiicam hemen
kızlar bugün öğlen 3'e kadar aç kaldım şaka değil(aç karna veriliyor ya kan)
kan vermeye gittiğimde öğle tatiliydi,misafir olduğu için çok erken çıkamadım,sonra da doktorum gelmedi bekletti saatlerce beni
sonuçları yarın alacağım bu yüzden ama bugün yine saçmasapan bir menü ile geliyorum hazır olun
(tam dayaklığım)
bu arada bir de kan değerlerime baktırmak istiyorum diyorum hangilerine diyorlar anlamıyorum ben
şey dedim demir,b12 falan
bir de insülin,troid
3-4 aya tekrar baktırırım zaten ama nelere baktırmam gerekiyor tam?
veganım demek istemiyorum doktorlara,tutumlarını beğenmiyorum
Şimdi yürüyüşe çıkıcam ya kızlar telefondan sinir oluyorum bir yere bassam hemen değişiyor başka yere giriyor
aynen ama bence etkisini tam görmek için bir 3 ay yapmak lazım en az sonra değiştiririzTamamdır canım çok iyi olur ama videoları bir süre sonra değiştirelim hep aynı yaparsak sıkılırız
ay tatlı krizi diye okudum ilk,neyse tartı krizi ondan iyidirŞimdi yürüyüşe çıkıcam ya kızlar telefondan sinir oluyorum bir yere bassam hemen değişiyor başka yere giriyor
aa diyetistene gideceğim çok mantıklıymış öyle yapayımBende olcum aldim. Tam onu diyecektim.1 ay oldu galiba cok duzenli yapamadim ama tekrar olcmek istiyorum biraz sıkılastm gibi
dokrora da halsizim com asiri uykum var hormon ve kan baktirmak istiyorum diyorum b12 demir vs bakiyorlar ya da diyetisyene gidecegim oncesinde dahiliyeden tahlil isteniyormus diyorum. Tabi biyle yaptirmayali cok oldu.epeydir hep ozele gidiyorum bi degerlerime baktirmak istiyorum vs diyorum yapiyorlar
teşekkür ederim canım,çok makbule geçer vallaCanım uzun açlık değerlerini etkiler keşke sabah gitseydin. Aksilik olmuş. Saçma menünü bekliyoruz :))))))
Tatlım geçenlerde ben baktırmıştım diyetisyene yazdırıp , bulayım yazacağım neler olduğunu eksik olan bişey olursa baktirirsin.
He heee evet oluyor geri yap gidiyor. Tartı krizin olsun tek canımmmm az kaldı dayan
afiyet olsunÇarşamba günü menüm
Sabah 07
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates
Ara 10
4 kuru kayısı
Öğle 12
1 kase corba
4 küçük nugget
Salata
Yarım dilim kavun
Ara 15
1 bardak ayran
2 galeta
Akşam 19
4 kaşık kuru meyveli müsli
4 kaşık yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
afiyet olsun
bu ara akşamı hep aynı yiyorsun sıkılmıyor musun
-saçma menüm- (çarşamba)
sabah yok
15.00: 1 tane enginar (bol garnitürlü),2 tabak soya kıymalı börülce,1 tabak salata
18.30: 11 tane büyük çeri domates,1 kocamaaan süt mısır
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 45 dk yürüyüş (yapacağım bunu)
Mrb kızlar
benim bu günkü (çarş) menüm
7;30 iki dilim tam buğday ekmeği ve light ve azck kasar karışık tost,kozlenmis kapya biber
10;45orta boy elma
12;30 4 kasık nohut yemeği 1 şu bardağı yoğurt
16;15 yarım şeftali yarım elma
18;30 yarım kase sehriye çorbası, firinda 1 patatesin yarısi olacak kadar patates ve bir köfte büyüklüğü kadar tavuk eti(bu ölçülere dikkat ediyorum)
21;00 3 tane mürdüm erik
2.5 litre su
spor yooooookkk (bu gün kış hazırlığı konserve yaptım ayakta duracak halim bile yok valla)
Masallah menune. Yaa konaerve vakti geldi mi erken degil mii ne yaptinMrb kızlar
benim bu günkü (çarş) menüm
7;30 iki dilim tam buğday ekmeği ve light ve azck kasar karışık tost,kozlenmis kapya biber
10;45orta boy elma
12;30 4 kasık nohut yemeği 1 şu bardağı yoğurt
16;15 yarım şeftali yarım elma
18;30 yarım kase sehriye çorbası, firinda 1 patatesin yarısi olacak kadar patates ve bir köfte büyüklüğü kadar tavuk eti(bu ölçülere dikkat ediyorum)
21;00 3 tane mürdüm erik
2.5 litre su
spor yooooookkk (bu gün kış hazırlığı konserve yaptım ayakta duracak halim bile yok valla)
-saçma menüm- (çarşamba)
sabah yok
15.00: 1 tane enginar (bol garnitürlü),2 tabak soya kıymalı börülce,1 tabak salata
18.30: 11 tane büyük çeri domates,1 kocamaaan süt mısır
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 45 dk yürüyüş (yapacağım bunu)
beslenmeye dikkat edelim hep beraber kilo verelim derken sağlığımızdan olmayalım de miSaolll kuzum .Ahhhh o hep çok aç gelipüşengeçlikten öyle oldu . Sıkıldım ama kolum kalkmadı yorgunluktan bu hafta yemek yapamadım.
Saçma ama güzel menün sağlıklı en azından
Tatlım güzelmenunn. Hamarat hatun kaç tane konserve yaptın??
yavaş yavaş başladım canım yoksa sonradan zaman yetmiyor hepsine semizotu yaptımMasallah menune. Yaa konaerve vakti geldi mi erken degil mii ne yaptin
akşam yemeğine değışiklik olursa seninki de güZelÇarşamba günü menüm
Sabah 07
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates
Ara 10
4 kuru kayısı
Öğle 12
1 kase corba
4 küçük nugget
Salata
Yarım dilim kavun
Ara 15
1 bardak ayran
2 galeta
Akşam 19
4 kaşık kuru meyveli müsli
4 kaşık yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
yavaş yavaş başladım canım yoksa sonradan zaman yetmiyor hepsine semizotu yaptım
semizotunu temizleyip dogradim sonra bi kaç defa yine yikadim şişelere doldurdum üzerine su koyup kapattım büyük kazanda kaynattim dışarda yaptim evde zor olur...Semizotunu nasil yaptin
semizotunu temizleyip dogradim sonra bi kaç defa yine yikadim şişelere doldurdum üzerine su koyup kapattım büyük kazanda kaynattim dışarda yaptim evde zor olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?