- 7 Ağustos 2016
- 5.156
- 20.552
- 348
normalde ben buzluga koyuyordum ama bu sefer böyle yaptım tadı değişmiyor dediler yemeğini yapıyorum canım yoğurtlu ve salatası için taze olmasi gerekiyor.... erken değil ağustos tam kurutma ayı ben de haftaya biber patlican ve domates kurutacam cuma günü de domatesimi konserve yapacam...Ilk kez duydum. Tadi nsil kaliyor yemegini mi yapacaksin salataya da oluyor mu.yikamak meseleben de fasulye domates vs icin erken degil mi diyecektim. Ben de fasulye kurutacagim insllah
Benim huyum fena galiba canım ya uzun süreli bir şeyden sıkılıyorumUzun sure bile yapsam pek skıılmadigim icin aklima gelmemisti. Genelde karin bacak egzersizleri ayni o yuzden cok degisemeyiz gibi ama bir sure sonra hamligimiz gidince cardiolu daha uzun tek videolara gecebiliriz tabi.
Ben genelde telden giriyorum bazi gunler cok sjnir ediyor yazmayi birakiyoru.. ben de krize girdim ama tartilmadim ha gayret cumaya 1 gun kaldiiii
Cumartesi başlayacağız o gün mü alalım ölçüleri ? Nereleri alıyoruz bel karın göğüs kalçadan başkasüper oldu bu süper
artık sıkılaşma zamanı
bakalım cm olarak ne kadar fark edeceğim,zaten her hafta ölçüm yapıyorum.siz de ölçün kızlar başlamadan önce,görelim 1 ay sonra farkı mesela olur mu?
Bu hafta uzun geldi bana. Tartının yokluğundan galibaCanım uzun açlık değerlerini etkiler keşke sabah gitseydin. Aksilik olmuş. Saçma menünü bekliyoruz :))))))
Tatlım geçenlerde ben baktırmıştım diyetisyene yazdırıp , bulayım yazacağım neler olduğunu eksik olan bişey olursa baktirirsin.
He heee evet oluyor geri yap gidiyor. Tartı krizin olsun tek canımmmm az kaldı dayan
Ahhhh geçmiş olsun, bugün dinlen yorma kendini canımmGünaydın kızlar dün yorulmusum bacaklarım aciyor ya.... :-[
sağol canımAhhhh geçmiş olsun, bugün dinlen yorma kendini canımm
@keten prensesamsterdam12 ApriL_2007 deadline @eclecticvegan zensim Z zehragurbuz @andelib
kizlar yukaridaki 3 videoyu sıkılasmak icin haftanin en az 3 gunu yapacagiz.yapmayanlar cuma listesini hazirlamak ve tabloyu duzenlemekle cezalandirilacak. Baska ceza onerilerine de acigiz. Bu hafta c.tesi ile basliyoruz. Yok duymadim gormedim bilmiyorum demek yokunuttugum birileri varsa kusura bakmayin. Takimlari fusundum dusundum hatirlayamadim.
@afrodit26 @ispanyol sizde donunce yapmak isterseniz
@gulfuren ablacigim sen de spora takilayim dersen. Aklimizdasin ama israr yok
Canim psikolojik.yeme olayini vcozmek lazim hayat bu her zaman stresli ve keyifsiz olan zamanlarimiz olacak. O donemlerde salataliga xomatese fln saldir :) biraz direnip bu psikolojik yeme ac degilim vs kendini disipline etmen lazim bir sekilde. Ben de boyleydim 4 5 sene once. Veriyordum moralim bozuluyordu geri aliyordum geri veriyordum geri aliyordum. Of kabus gibiydi.
şu an tam da ben öyleyim işte..moral olsun diye haftaya 4 gün saf protein dukan mı yapsam acaba bilemedim..ben bu stres yüzünden yemem yüzünden psikologa başlamıştım halen devm ediyorum düşüninş 60 olurum 15 kg var
3 gün 3 videoyu birden mi yapıcaz ay ben ölürüm zaten spora 3 gün gidiyorum 45 dk kardiyo üstüne 45 dk ağırlık çalışıyprumama bunu evde olduğum günler yparım kardıyodan sonra madem seni mi kırıcam bebişim
Günaydınn tünaydın arasi merhabalar kızlarr
Daha kendime gelemedim sabah zor uyandım, servise zor yetistim. Zaten son iki günüm İnşaAllah hayırlısıyla bitsinde birazda evimde zaman geçireyim
Günaydın kızlar dün yorulmusum bacaklarım aciyor ya.... :-[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?