Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ilk kez duydum. Tadi nsil kaliyor yemegini mi yapacaksin salataya da oluyor mu.yikamak mesele ben de fasulye domates vs icin erken degil mi diyecektim. Ben de fasulye kurutacagim insllah
normalde ben buzluga koyuyordum ama bu sefer böyle yaptım tadı değişmiyor dediler yemeğini yapıyorum canım yoğurtlu ve salatası için taze olmasi gerekiyor.... erken değil ağustos tam kurutma ayı ben de haftaya biber patlican ve domates kurutacam cuma günü de domatesimi konserve yapacam...

Herkese günaydın dün yürüyüşden sonra yazaamdim menümü bile unutmuştum
Akşam yemek yaptım.Sonra başım döndü ki bugünlerde bir baş dönmesi peydah oldu bende ayağa kalktığında falan hafif göz kararması oluyor dün akşamda dinlendim sanırım sıcaklardan

Çarşamba menüm
Sabah 7.30 bir kepekli tost çay
9.30 3 yulaflı bisküvi (şükür bitti)
12.00 bir Küçük karnıyarık yarım tabak bulgur pilavı bir kâse semiz otlu yoğurt
14.00 bir sade Türk kahvesi
17.30 menemen bir dilim kepek ekmeği zeytin peynir
Erken yedim akşam sonra yürüyüşe çıktim
Su 3 lt içtim
Spor 1 saat yürüyüş

Benim huyum fena galiba canım ya uzun süreli bir şeyden sıkılıyorum Ama uyarım kurallara amaç kilo vermek sıkılaşmaksa
Evet yarını iple çekiyorum bana kalsa bir kilo verdim ama tartı ne diyecek

Cumartesi başlayacağız o gün mü alalım ölçüleri ? Nereleri alıyoruz bel karın göğüs kalçadan başka

Bu hafta uzun geldi bana. Tartının yokluğundan galiba

11.08.2016

Sabah 08:00

Su

Kahvaltı 09:30

2 dilim tahıllı ekmek 2 dilim kaşar ve salatalık ile yapılmış sandiviç

Şekersiz çay

Ara 11:00

Yeşilçay

Öğle 13:30

Yeşil Mercimekli Cacık

Ara 16:00

yeşilçay

Akşam 19:00

Yulaflı yoğurt

Gün içinde 2,5 lt su

Spor = 100 Mekik

Günaydınn tünaydın arasi merhabalar kızlarr

Daha kendime gelemedim sabah zor uyandım, servise zor yetistim. Zaten son iki günüm İnşaAllah hayırlısıyla bitsinde birazda evimde zaman geçireyim

3 gün 3 videoyu birden mi yapıcaz ay ben ölürüm zaten spora 3 gün gidiyorum 45 dk kardiyo üstüne 45 dk ağırlık çalışıyprum ama bunu evde olduğum günler yparım kardıyodan sonra madem seni mi kırıcam bebişim

şu an tam da ben öyleyim işte..moral olsun diye haftaya 4 gün saf protein dukan mı yapsam acaba bilemedim..ben bu stres yüzünden yemem yüzünden psikologa başlamıştım halen devm ediyorum düşün inş 60 olurum 15 kg var

Merhabaa kizlaar

Az gozumu kapattim sabah uyumusum. Bir de black le kavga ettim @eclecticvegan hayir hepinize sucuklu yumurta yaptim.ruyamda ne alakaysa. Su hain blacke de bu kiz et yemiyor deyip sade yumurta yaptim hatta sizin yumurta da kullandigim catali da kullanmadim kokusu tadi siner olmaz diye. Hatun ne yapti yemedii bir de trip attiii! gitti antin kuntin bisey yedi

buralarda cok takiliyorum anlasildi merkez tamam.

Ben dukani saglikli bulmuyorum. Daha normal menulerle daha guzel kilo verdbilirsin bence. Sorun 3 gun uyup 2 gun bozmak. O bozulan gunlerde cok daha fazla aliyor insan verdiginden. Bu yuzden saglikli dengeli beslenmek en guzeli

Videolar cok agir degil toplam 40 dk fln 5 dk da isinma yaparsan. Ama senin sporun agirmis tabi. Nasil uyacaksa sana

Günaydınn tünaydın arasi merhabalar kızlarr

Daha kendime gelemedim sabah zor uyandım, servise zor yetistim. Zaten son iki günüm İnşaAllah hayırlısıyla bitsinde birazda evimde zaman geçireyim

Ay ben onu kafamdan uydurdum saniyordum. Ayrilmak istedigin icin sanki isten ayriliyormussun gibi bisey uydurdugumu. Evet kafam.gitti iyice :)) gozun aydin apriliiiiim. Tazminatiin boooool olsuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…