Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Miktarlari azicik degil demi

Sen kahve ictikce nasil canim cekiyor. Ama.cok uykum aciliyor. Bu c.tesi sabah erkenden iceyim :))

Gogus bel popo basen kalca bacak aldim ben. Kol da alalim kol da calisacaguz cunku

off ben bugun dayanamayip tartildim

Benim huyum fena galiba canım ya uzun süreli bir şeyden sıkılıyorum Ama uyarım kurallara amaç kilo vermek sıkılaşmaksa
Evet yarını iple çekiyorum bana kalsa bir kilo verdim ama tartı ne diyecek

Cumartesi başlayacağız o gün mü alalım ölçüleri ? Nereleri alıyoruz bel karın göğüs kalçadan başka

Bu hafta uzun geldi bana. Tartının yokluğundan galiba

fitblack bizde mi yapsak bu aralar. Domates icin biraz dhaa bekleyecegim ama fasulye kurutma isini su sicaklarda yapayim en iyisi

masallah ya sen epey sey yapiyorsun

fitblack bizde mi yapsak bu aralar. Domates icin biraz dhaa bekleyecegim ama fasulye kurutma isini su sicaklarda yapayim en iyisi

masallah ya sen epey sey yapiyorsun
kurtma işini ben de yapacam bu hafta biraz kuruttum biber patlican ama az geldi gözüme... işten çıkınca hazır yemek oluyor şimdi hazirlayinca canım ...

hayırdır inşaAllah

Sen kahve ictikce nasil canim cekiyor. Ama.cok uykum aciliyor. Bu c.tesi sabah erkenden iceyim :))

Gogus bel popo basen kalca bacak aldim ben. Kol da alalim kol da calisacaguz cunku

off ben bugun dayanamayip tartildim
Kahve alışkanlık yapıyor gerçekten bende alayım yarın sabah ölçülerimi bende tartıyı bulsam tartılıcam

üşengeçlik değil mi benim de çoğu zaman bir şey yapasım gelmiyor

olsun öğlen hafif olmuş dengelemiştir
Hadi sabah yemedin aksam neden yemedin.
öğleni normalde 12 gibi yiyorum ve akşama acıkıyorum,ama 3'te tabak tabak yiyince acıkmadım 6'da sonrasında da yemiyorum malum.

geçmezse doktora git,çok mu güneş altında kalıyorsun?
Cumartesi başlayacağız o gün mü alalım ölçüleri ? Nereleri alıyoruz bel karın göğüs kalçadan başka
evet cumartesi sabahı alalım bence
ben ölçü almayı çok abartmıyorum benim için göğüs,bel,basen yeterli oluyor
ama göbek,kol,bacak vs alanlar da var sen bilirsin canım

ahahahahah
hayır tabii ki yemem ben veganım yumurta yiyorum sanki trip de atarım insan bir yulaf falan yapar :))

-bugünkü menüm(perşembe)- (akşam yiyemeyeceğim için sabah ve öğlen bol boll yedim)
10.30: 6 salatalık,18 çeri domates,biber,8 zeytin,1 tatlı kaşığı tahin+pekmez,1 kibrit kutusu ekmek,1 çay bardağı sarı leblebi
15.00: 1 tabak soya soslu soya kıymalı tam buğday makarna,1 tabak taze börülce,1 tabak salata
17.30: 1 avuç sarı leblebi,6 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok,salona yazıldım artık hep olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…