11.08.2016
Sabah 08:00
Su
Kahvaltı 09:30
2 dilim tahıllı ekmek 2 dilim kaşar ve salatalık ile yapılmış sandiviç
Şekersiz çay
Ara 11:00
Yeşilçay
Öğle 13:30
Yeşil Mercimekli Cacık
Ara 16:00
yeşilçay
Akşam 19:00
Yulaflı yoğurt
Gün içinde 2,5 lt su
Spor = 100 Mekik
Çarşamba menüm
Sabah 7.30 bir kepekli tost çay
9.30 3 yulaflı bisküvi (şükür bitti)
12.00 bir Küçük karnıyarık yarım tabak bulgur pilavı bir kâse semiz otlu yoğurt
14.00 bir sade Türk kahvesi
17.30 menemen bir dilim kepek ekmeği zeytin peynir
Erken yedim akşam sonra yürüyüşe çıktim
Su 3 lt içtim
Spor 1 saat yürüyüş
Benim huyum fena galiba canım ya uzun süreli bir şeyden sıkılıyorumAma uyarım kurallara amaç kilo vermek sıkılaşmaksa
Evet yarını iple çekiyorum bana kalsa bir kilo verdimama tartı ne diyecek
Cumartesi başlayacağız o gün mü alalım ölçüleri ? Nereleri alıyoruz bel karın göğüs kalçadan başka
Bu hafta uzun geldi bana. Tartının yokluğundan galiba
normalde ben buzluga koyuyordum ama bu sefer böyle yaptım tadı değişmiyor dediler yemeğini yapıyorum canım yoğurtlu ve salatası için taze olmasi gerekiyor.... erken değil ağustos tam kurutma ayı ben de haftaya biber patlican ve domates kurutacam cuma günü de domatesimi konserve yapacam...
biraz yorucu oldu ama ateşi güzel yakinca pek iş olmuyor canım... inşallah canım...disarida nasil kavonoz kaynatabildin diye merak ettim. Is ustune yorucu olmustur kisin afiyetle tuketin insallah
kurtma işini ben de yapacam bu hafta biraz kuruttum biber patlican ama az geldi gözüme... işten çıkınca hazır yemek oluyor şimdi hazirlayinca canım ...fitblack bizde mi yapsak bu aralar. Domates icin biraz dhaa bekleyecegim ama fasulye kurutma isini su sicaklarda yapayim en iyisi
masallah ya sen epey sey yapiyorsun
Merhabaa kizlaar
Az gozumu kapattim sabah uyumusum. Bir de black le kavga ettimfitblack hayir hepinize sucuklu yumurta yaptim.ruyamda ne alakaysa. Su hain blacke de bu kiz et yemiyor deyip sade yumurta yaptim hatta sizin yumurta da kullandigim catali da kullanmadim kokusu tadi siner olmaz diye. Hatun ne yapti yemedii bir de trip attiii! gitti antin kuntin bisey yedi
buralarda cok takiliyorum anlasildi merkez tamam.
Bende izin aldım önümüzdeki hafta yatıcam bol denize girmeyi planlıyorumGünaydınn tünaydın arasi merhabalar kızlarr
Daha kendime gelemedim sabah zor uyandım, servise zor yetistim. Zaten son iki günüm İnşaAllah hayırlısıyla bitsinde birazda evimde zaman geçireyim
Kahve alışkanlık yapıyor gerçekten bende alayım yarın sabah ölçülerimi bende tartıyı bulsam tartılıcamSen kahve ictikce nasil canim cekiyor. Ama.cok uykum aciliyor. Bu c.tesi sabah erkenden iceyim :))
Gogus bel popo basen kalca bacak aldim ben. Kol da alalim kol da calisacaguz cunku
off ben bugun dayanamayip tartildim
üşengeçlik değil mi benim de çoğu zaman bir şey yapasım gelmiyorSaolll kuzum .Ahhhh o hep çok aç gelipüşengeçlikten öyle oldu . Sıkıldım ama kolum kalkmadı yorgunluktan bu hafta yemek yapamadım.
Saçma ama güzel menün sağlıklı en azından
Tatlım güzelmenunn. Hamarat hatun kaç tane konserve yaptın??
olsun öğlen hafif olmuş dengelemiştirCarsamba bugunku menum
su 3 litre spor 15 dakika bebisle dans 15 dk fitnessblender yaptim
sabah 1 tabe peynirli ekmek / 2 salata / 4 ua da 5 erik (minik minikti komsumuz bahcesinden getirmis)
oglen smoothe
aksam maalesef disaridaydim ve 6 7 kasik manti yedim
öğleni normalde 12 gibi yiyorum ve akşama acıkıyorum,ama 3'te tabak tabak yiyince acıkmadım 6'daHadi sabah yemedin aksam neden yemedin.
geçmezse doktora git,çok mu güneş altında kalıyorsun?Herkese günaydın dün yürüyüşden sonra yazaamdim menümü bile unutmuştum
Akşam yemek yaptım.Sonra başım döndü ki bugünlerde bir baş dönmesi peydah oldu bende ayağa kalktığında falan hafif göz kararması oluyor dün akşamda dinlendim sanırım sıcaklardan
evet cumartesi sabahı alalım benceCumartesi başlayacağız o gün mü alalım ölçüleri ? Nereleri alıyoruz bel karın göğüs kalçadan başka
bizde de durum aynı ama ben giriyorum dermişimiyi geceler takımcım bugün gelemedim misafirler falan kusura bakmayınama yine de uğrayıp haber vereyim dedim
ahahahBu hafta uzun geldi bana. Tartının yokluğundan galiba
ahahahahahMerhabaa kizlaar
Az gozumu kapattim sabah uyumusum. Bir de black le kavga ettimfitblack hayir hepinize sucuklu yumurta yaptim.ruyamda ne alakaysa. Su hain blacke de bu kiz et yemiyor deyip sade yumurta yaptim hatta sizin yumurta da kullandigim catali da kullanmadim kokusu tadi siner olmaz diye. Hatun ne yapti yemedii bir de trip attiii! gitti antin kuntin bisey yedi
buralarda cok takiliyorum anlasildi merkez tamam.
yapalıımfitblack bizde mi yapsak bu aralar. Domates icin biraz dhaa bekleyecegim ama fasulye kurutma isini su sicaklarda yapayim en iyisi
masallah ya sen epey sey yapiyorsun
Ayyy bende yapayım nasılsa evdeyim artikkkk :)))))yapalıım
ne yapacağız sebze kurutma mı
ay ben hiç yapmadım ya,ama yapalım diyorsan valla yapalım beraber gaza getir beni
tamamdır neler yapıyoruz öyleyseAyyy bende yapayım nasılsa evdeyim artikkkk :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?