ya ben buradayım ama april neden evde ben henüz anlamadım :) galiba sorun bende
o zaman kaçırdığımız bişey olmalı april aydınlat biziya ben buradayım ama april neden evde ben henüz anlamadım :) galiba sorun bende
belki söylemiştir de aklım bir karış havada oluncao zaman kaçırdığımız bişey olmalı april aydınlat bizi
Evetkilo bildirimini yarın mı yapıyoruz
aa ne ara karar verdi bilmiyordum bir ara diyordu ama hep diyordu zaten 2 yıldır
Merhaba 1. takımcım,
459-477 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47626795
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
tamamdır neler yapıyoruz öyleyse
-bugünkü menüm(perşembe)- (akşam yiyemeyeceğim için sabah ve öğlen bol boll yedim)
10.30: 6 salatalık,18 çeri domates,biber,8 zeytin,1 tatlı kaşığı tahin+pekmez,1 kibrit kutusu ekmek,1 çay bardağı sarı leblebi
15.00: 1 tabak soya soslu soya kıymalı tam buğday makarna,1 tabak taze börülce,1 tabak salata
17.30: 1 avuç sarı leblebi,6 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok,salona yazıldım artık hep olacak
bu arada bugün spor salonuna yazıldım kızlar
pazartesinden itibaren başlıyorum.
ilk defa bir spor salonuna gidiyorum,daha önce hiç gitmedim.dolap kiralanmıyormuş,ne yapacağımı pek bilmiyorum.her gün duş jeli falan mı taşıyacağımbir de verebileceğiniz öneriler var mıdır?
aa analizde 1. olmuşum,ne ki bu? ilk defa gördüm
bir de adım black kaldı
mrbb bu da benim menüm (perş)
7;30 bir domates, bir salatalik, 5 zeytin, bir kaşık lor peyniri, 1dilim tam buğday unlu ekmek
10;30 bi incir
12;30 bol yesillikli salata, yarım bardak yoğurt, bir köfte kadar yağsız tavuk eti, 1 dilim tam buğday unlu ekmek
15;30 1 bardak ayran bir yeşil elma
18;15 yarım kase çorba,peynirli salata, 3 kaşık makarna
21;30 bir küçük top dondurmaözlemişim
2,5 litre su
20 dk yürüyüş 20 dk egzersiz
o zaman neler yapacağımızıHe heee bende bilmiyorum size uyacağım beybiiiii :))))
18 çeri domates migüzel menün canım. Spor salonuna gitme fikrin süpper harikasın.
Hiç tecrübem yok bilemiyorum ki Canımmm
Tatlım 4 ayda bir yapılıyor. O bağlantıya tıklayın inceleyin. Takım içi hareketleriniz, kilo vermeler istatistik sonuçları...
Güzellll canımmmm menün
anladım canım tadını çıkar o zamanEvet canım 14 yıldır aynı yerdeyim dinlenmeye ihtiyacım var
İnşaAllah bakalım umarım sıkılmam :)))) verdim bir karar ama, çok uzağım evde durmaya alışabilirim sanırım :)))))anladım canım tadını çıkar o zaman
o zaman kaçırdığımız bişey olmalı april aydınlat bizi
aa ne ara karar verdi bilmiyordum bir ara diyordu ama hep diyordu zaten 2 yıldır
april evde hepimizin yerine azck kafa dinlesin
Ooo takımda güzel gelişmeler varmış bu aralar spordan uzak kaldım ama kızlar halen ayniyim ben holeyyy gelecem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?