Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada bugün spor salonuna yazıldım kızlar
pazartesinden itibaren başlıyorum.
ilk defa bir spor salonuna gidiyorum,daha önce hiç gitmedim.dolap kiralanmıyormuş,ne yapacağımı pek bilmiyorum.her gün duş jeli falan mı taşıyacağım bir de verebileceğiniz öneriler var mıdır?

mrbb bu da benim menüm (perş)

7;30 bir domates, bir salatalik, 5 zeytin, bir kaşık lor peyniri, 1dilim tam buğday unlu ekmek
10;30 bi incir
12;30 bol yesillikli salata, yarım bardak yoğurt, bir köfte kadar yağsız tavuk eti, 1 dilim tam buğday unlu ekmek
15;30 1 bardak ayran bir yeşil elma
18;15 yarım kase çorba,peynirli salata, 3 kaşık makarna
21;30 bir küçük top dondurma özlemişim
2,5 litre su
20 dk yürüyüş 20 dk egzersiz

Çokkk teşekkür ederiz ellerine,emeğine sağlık
Sevgili editörümüz öpüyorum.

Bir sonraki dönemde daha iyi not ile geçmemiz ümidiyle hepimize bol şanslar diliyorum, başarılar 1.Takım

tamamdır neler yapıyoruz öyleyse

He heee bende bilmiyorum size uyacağım beybiiiii :))))

18 çeri domates mi güzel menün canım. Spor salonuna gitme fikrin süpper harikasın.

Hiç tecrübem yok bilemiyorum ki Canımmm

aa analizde 1. olmuşum,ne ki bu? ilk defa gördüm
bir de adım black kaldı

Tatlım 4 ayda bir yapılıyor. O bağlantıya tıklayın inceleyin. Takım içi hareketleriniz, kilo vermeler istatistik sonuçları...

Güzellll canımmmm menün

o zaman neler yapacağımızı dagatesi söylesin ona uyalım
valla 18 ve çok küçük de değillerdi,ben sebzeleri çiğ kilo kilo yerim,çarşamba günü pazardan 5 kilo çeri aldım çoğunu da ben yiyeceğim 2 kilo da çanakkale aldım yemekler için.7 kilo domates
tamam canım baktım zaten birazcık

ApriL_2007 ben ne kaçırdım ya neden evdesin artık iki gün gelemiyoruz buralar karışıyor

O zaman ne yapıyorsun hergün sık sık geliyorsun hanımefendi dedikodudan mahrum kalma hahah.

o zaman kaçırdığımız bişey olmalı april aydınlat bizi

aa ne ara karar verdi bilmiyordum bir ara diyordu ama hep diyordu zaten 2 yıldır

Hahahhyyy bak bak söyleniyor muşum demekkk evet canım rüyaydı gerçek oldu. İnşaAllah tabii son ana kadar bende şuanda tam inanamıyorum. Bir olsun bitsin kesin sonucu yazarım yarın akşam

april evde hepimizin yerine azck kafa dinlesin

Çokkk güzel de dinlerim bakkk o iş benden sorulacak

Ooo takımda güzel gelişmeler varmış bu aralar spordan uzak kaldım ama kızlar halen ayniyim ben holeyyy gelecem az kaldı

Evet canım sende gel ki daha çok şenlensin
Özledik seniii ve ılgaz sporunu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…