bence biraz sürer alışman ama gez toz dolaş eğlen zaten eve tıkılı kalma,keyfini yaşaİnşaAllah bakalım umarım sıkılmam :)))) verdim bir karar ama, çok uzağım evde durmaya alışabilirim sanırım :)))))
Çok güzel planlarım var zaten en az 6 ay sezonu kapattım doluyumbence biraz sürer alışman ama gez toz dolaş eğlen zaten eve tıkılı kalma,keyfini yaşa
Ablasını da unutmazmış,sağol canım.keten prenses amsterdam12 ApriL_2007 deadline fitblack zensim @zehragrbzdrn @andelib
kizlar yukaridaki 3 videoyu sıkılasmak icin haftanin en az 3 gunu yapacagiz.yapmayanlar cuma listesini hazirlamak ve tabloyu duzenlemekle cezalandirilacak. Baska ceza onerilerine de acigiz. Bu hafta c.tesi ile basliyoruz. Yok duymadim gormedim bilmiyorum demek yokunuttugum birileri varsa kusura bakmayin. Takimlari fusundum dusundum hatirlayamadim.
@afrodit26 @ispanyol sizde donunce yapmak isterseniz
gulfuren ablacigim sen de spora takilayim dersen. Aklimizdasin ama israr yok
Günaydınn tünaydın arasi merhabalar kızlarr
Daha kendime gelemedim sabah zor uyandım, servise zor yetistim. Zaten son iki günüm İnşaAllah hayırlısıyla bitsinde birazda evimde zaman geçireyim
çok güzel sporu da istikrarlı yapıyorsun maşallahHerkese günaydın hayırlı sabahlar
Perşembe menüm
7,30 kepek ekmekli sandviç salatalık domates biber
10,30 bir avuç leblebi
12,30 bir küçük tabak semizotu bir tabak yeşil fasulye bir kase yoğurt
14,30 sade Türk kahvesi
16.30 bir avuç leblebi
19.00 bir tabak semizotu yemeği cacık
spor : 1 saat yürüyüş
su 3lt fazla içildi
tebrik ederimÇok şükür cuma geldi
Tartıldım temiz 64 kilo
Gecen hafta 64,7 bu hafta 64 giden 700 gr
gayet güzel yarım kilodan fazlasını atmışsıngecen hafta 73,6
bu gün 73,0
600 gram uçmuş
teşekkür ederim
tamamdır canım gelmeyenleri dürtmek bende
tamam canım sana da kolay gelsinSelam kizlaar.
Bugun tartilamadim ama neyseki dun tartilmjstim ( utanan maymun) gecen hafta hangisini kabul etmistiniz bilmiyorum 2 kere tartilmistim hatirlarsaniz birinde 64.4 digeri 64 7 ydi. Bu hafta 64.0 im
kizlardeadline ve fitblack banq da bugun yonetim kurulundan birileri bebis gormeye gelecek. O yuzden pek ugrayamayabilirim. Her yer heryerdeymis daha toparlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?