Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ablasını da unutmazmış,sağol canım. Tam da ihtiyacım olanlar.Ben squat ve plank challence yapmaya başladım.Bunlarıda programıma ekliyorum.Nasılsın,bebiş nasıl?Arada okuyorum yazdıklarınızı.Şu sıra yoğun geçiyor günlerim. Büyük oğlumun okuluda belli oldu ilk tercihimiz değildi ama eve yakın en azından.Hakkımızda hayırlısını istedik,demek ki burasıymış.

Herkese günaydın hayırlı sabahlar
Perşembe menüm
7,30 kepek ekmekli sandviç salatalık domates biber
10,30 bir avuç leblebi
12,30 bir küçük tabak semizotu bir tabak yeşil fasulye bir kase yoğurt
14,30 sade Türk kahvesi
16.30 bir avuç leblebi
19.00 bir tabak semizotu yemeği cacık
spor : 1 saat yürüyüş
su 3lt fazla içildi

Kızlar tünaydın

Malum bugün işte ki son günüm, yoğunum. Vedalaşmalar falanlar filanlar sizler kilolarınızı yazın akşama ben listeye eklerim kimse unutmasın heeee ona göre.

fitblack dagatesi deadline gelmeyen olursa ulaşın özelden mesajla arkadaşlara hadiiiiii buralar size emanet şimdilik

Selam kizlaar.

Bugun tartilamadim ama neyseki dun tartilmjstim ( utanan maymun) gecen hafta hangisini kabul etmistiniz bilmiyorum 2 kere tartilmistim hatirlarsaniz birinde 64.4 digeri 64 7 ydi. Bu hafta 64.0 im

kizlar deadline ve fitblack banq da bugun yonetim kurulundan birileri bebis gormeye gelecek. O yuzden pek ugrayamayabilirim. Her yer heryerdeymis daha toparlayamadim

çok güzel sporu da istikrarlı yapıyorsun maşallah
ben son 2 haftadır yapmıyorum neredeyse çok boşladım.bu hafta asılacağız artık malum

tamamdır canım gelmeyenleri dürtmek bende
sana güzel vedalaşmalar,çok zor oluyor ağlamazsın umarım pek.sevmediğin yer bile olsa çok zor oluyor

tamam canım sana da kolay gelsin
64.400 demiştik ama dead listeye ne yazdı bilmiyorum gelsin bakalım o da,çok güzel vermişsin ayrıca tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…