regl oncesiyim o yüzden de az gitti vu hafta benim hedef kilo 50 inşallah ulasirim 9-10 ay sonragayet güzel yarım kilodan fazlasını atmışsın
aramızda 1 kilo var sadece berabereyiz
senin hedef kilon kaçtı?
olur olur benim de sürem uzun 1 yıl kadar zaman verdim kendimeregl oncesiyim o yüzden de az gitti vu hafta benim hedef kilo 50 inşallah ulasirim 9-10 ay sonra
kaç ay oldu sanaolur olur benim de sürem uzun 1 yıl kadar zaman verdim kendime
haftaya birden gider o zaman
ne konuda ne soyleyecegim anlamadim. Bu arads tebrikler harikaaa gitmis.o zaman neler yapacağımızıdagatesi söylesin ona uyalım
valla 18ve çok küçük de değillerdi,ben sebzeleri çiğ kilo kilo yerim,çarşamba günü pazardan 5 kilo çeri aldım çoğunu da ben yiyeceğim 2 kilo da çanakkale aldım yemekler için.7 kilo domates
tamam canım baktım zaten birazcık
kışlık hazırlık olarak neler yapacağımızı :)ne konuda ne soyleyecegim anlamadim. Bu arads tebrikler harikaaa gitmis.zensim senin de cok super gitmis bluegreeneyes 600 e az deme. Bak aprile oyle oyle 50 kilodan fazla.verdi onemli olan istikrar. keten prenses oleeey donuyorsuun cakiyle prenses gwliyor :)
deadline andelib Z zehragurbuz
kızlar bildirim nerede
zehra bu hafta listede mi bu arada bilmiyorum yine de etiketleyeyim dedim.
güzelmiş seninki ben de buraya yazdkca dha bi gaza geliyomben diyet günlüğü tuttuğum için biliyorum tam
78 gün oldu ben başlayalı
2.5 ayı biraz geçmiş yani
bluegreeneyes
inşallah geçen hafta 200 doğru bir sonuç değildi bence ondan böyle oldu ki dün makarnaları falan götürdüğüm haldeCanim arti cikarsa deneme suresindekiler listeye giremiyor.@deadline tabi daha hakim bu konularam bu arada sen tum takimlar arasinda da dereceye oynayabilirsinhadi insallah.
Ben fasulye kurutacagimbelki biraz huzluga atarim ama ugrasamayabilirim. Fasulyeleri capraz capraz dogruyorum eger yapacak olursaniz tarif ederim. Sonra kurutuyorum kisim haslayip dible ya da yumurtalj ya da soslj yapiyorum. Hizli yemekkışlık hazırlık olarak neler yapacağımızı :)
50 kilo mu masallah tebrikler @April07 Allah ondaki azmi bize de verir inşallah ben de 27 vermek istiyorum bir ay olacak pazar günü be başlayalı toplamda 3,5 kilo verdim bu ayne konuda ne soyleyecegim anlamadim. Bu arads tebrikler harikaaa gitmis.zensim senin de cok super gitmis bluegreeneyes 600 e az deme. Bak aprile oyle oyle 50 kilodan fazla.verdi onemli olan istikrar. keten prenses oleeey donuyorsuun cakiyle prenses gwliyor :)
aslında bana lazım olan şey salça ve domates sosuBen fasulye kurutacagimbelki biraz huzluga atarim ama ugrasamayabilirim. Fasulyeleri capraz capraz dogruyorum eger yapacak olursaniz tarif ederim. Sonra kurutuyorum kisim haslayip dible ya da yumurtalj ya da soslj yapiyorum. Hizli yemek
bir de salca ve domates sosu yapacagim
domates konservelerini annem yapıyor bu gün bana evde olsam ben yapacaktim bu hafta yoruldum diye yardıma geldi sağolsun... fasulye kurutmasını ben de yapacam haftaya da kurutma islerini hallederim bu hafta konserveleri yaptımBen fasulye kurutacagimbelki biraz huzluga atarim ama ugrasamayabilirim. Fasulyeleri capraz capraz dogruyorum eger yapacak olursaniz tarif ederim. Sonra kurutuyorum kisim haslayip dible ya da yumurtalj ya da soslj yapiyorum. Hizli yemek
bir de salca ve domates sosu yapacagim
50 kilo mu masallah tebrikler @April07 Allah ondaki azmi bize de verir inşallah ben de 27 vermek istiyorum bir ay olacak pazar günü be başlayalı toplamda 3,5 kilo verdim bu ay
domates konservesi yemekler için çok güzel oluyor canmaslında bana lazım olan şey salça ve domates sosu
malum çok seviyorum ve kışın da tüketiyorum daha doğrusu tüketiyordum hormonlu hormonlu
kışın yemekler için domatese çözüm bulmalıyım
o sosu yemeklere mi katıyorsun? sadece salça yeterli olmuyor yemeklerde
seninki az kalmış masallah sana da sen de çok güzel vermissinIstikrar..veririsin canim.ben de vereli cok oldu 3 4 sene once 22 23 kilo gibi bisey verdim. Geri de almadim.hamilelikle 12 kilo aldim. 2 kilosu kaldi. 58 olsam allahim amin58e 6 kilo var.
ne zaman yapmak lazım tam,internetten yapılışına bakıp yapayım hiç de bilmemdomates konservesi yemekler için çok güzel oluyor canm
bu ara yapabilisin canm benimkiler bu gün geldi yapıyor annem... domatesleri soyup dogruyoruz tencerede biraz kaynayinca içine biraz tuz azck da yağ koyup siselere kapatıyoruz siseleri ters cevirip uzerlerini örtüyoruz(ben altina da bişey seriyorum) bi gün öylece kalıyor sonra kapaklarini kontrol edip kaldiriyoruzne zaman yapmak lazım tam,internetten yapılışına bakıp yapayım hiç de bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?