Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok basitmiş o zaman çarşamba pazardan domates alıp yapayım
yağ koymak zorunda mıyız canım bu arada?

çok basitmiş o zaman çarşamba pazardan domates alıp yapayım
yağ koymak zorunda mıyız canım bu arada?
olur canm ama koyunca daha güzel oluyor zaten çok az koyuyoruz
sen vegansın o yuzden diğer sebzelerden de konserve veya buzluga atsan iyi olur canm
gerçi herşey bulunuyor kışın ama organik olmuyor

tamamdır yemekler için iyi bir zeytinyağı alacağım da şimdi alelade bir yağ kullanmak istemiyorum o zamana kadar

Canim bazi yemeklere sadece sos koyuyorum. Ya da domates corbasi vs yapiyorum. Bazen melemen yapiyorum. Cok amacli. Ben sicak suya domatesleri atiyorum kabuklarj hizli soyuluyor. Rondodan cektiriyorum. Kaynayinca kavabozlara koyup kapatip ters ceviriyorum. Tembel avrat isi benimki kiş icin pek baska bisey yapmiyorum kiş sebzeleri de guzel. Seviyorum ben

nasıl istersen artık canm ama domateslerin en güzel zamanlari fazla da bekleme güzel domates bulunca yap hemen, domates kurutmasi da güzel oluyor bu arada
çarşamba pazarı var buranın ancak alırım
güzel ben de seviyorum kış sebzelerini ama çeşit az bir süre sonra hep aynı şeyleri yiyorum gibi oluyor
benimkisi de tembel avrat işi olacak annem zaten böyle şeylerden hiç anlamaz,hazıra alışmış hep.çalışıyor gerçi o da haklı ama kendi kendime bir şeyler yapacağım artık.şok olmuş gözlerle beni izliyor salça yapacağım dedim de inme indi kadına.ama yapımları basitmiş ne var ki

bu şekilde de güzel olur, diğer türlü de eriyor zaten.. ona tembel avrat demeyelim de pratik avrat olsun tembel olsan hiç yapmazsn yine yapiyon kız becerikli hatun

kadıncağız bu kızı ben mi doğurdum dicek

Evet canım dönüyorum bende çok sevindim bu duruma bu arada çakı parka her gittiğimizde dinazor yumurtası arıyor dinozorlar ormanda yaşıyorlarmış parktada ağaçlar varya ona göre orman

***1.TAKIM 478. ETAP ***

deadline (65//) kilosu sabit
Merops (75,4//% ) kilosu sabit
blackswannina94 (73,8/72.1/1.7/%)
Keten prenses (63.9//%)
andelib (66.8/) bildirimde bulunmadı
zensim (64,7/0,7/%)

1.Takım Ortalaması:%

Çok şükür cuma geldi
Tartıldım temiz 64 kilo
Gecen hafta 64,7 bu hafta 64 giden 700 gr

kızlar sabitim bu hafta.en azından kilo almadığıma sevindim.haftasonu asostayım pek giremeyebilirim.herkese iyi haftasonları

-kilo bildirimi-
geçen hafta:73.800
bu hafta: 72.100
fark: 1.700
geçen haftanın acısı güzel çıkmış
bu hafta birinci de belli sanki deadline
keten prenses kilo bildirimi yaptın mı
black harikasın

***1.TAKIM 478. ETAP ***

blackswannina94 (73,8/72.1/1.7/%2,30)
Keten prenses (63.9//%)
zensim (64,7/0,7/%1,08)

1.Takım Ortalaması:%

***1.TAKIM 478. ETAP ***

blackswannina94 (73,8/72.1/1.7/%2,30)
Keten prenses (63.9//%) sabit
zensim (64,7/0,7/%1,08)

1.Takım Ortalaması:%0,563

Hakkında hayırlısı olsun canım umarım en güzel şekildr değerlendirilsin

Teşekkür ederim tatlım evet eksi olsin gram gitsin de artıyor gormeyelimm yeter

ay ben kilo falan veremiyorum da verememe nedenim belli dün kocaman dondurma yedim birde öğlen ev yapımı kurabiye yedim yani normal değil mi of ya ben çok iradesizim ya hayır diyemiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…