çok basitmiş o zaman çarşamba pazardan domates alıp yapayımbu ara yapabilisin canm benimkiler bu gün geldi yapıyor annem... domatesleri soyup dogruyoruz tencerede biraz kaynayinca içine biraz tuz azck da yağ koyup siselere kapatıyoruz siseleri ters cevirip uzerlerini örtüyoruz(ben altina da bişey seriyorum) bi gün öylece kalıyor sonra kapaklarini kontrol edip kaldiriyoruz
olur canm ama koyunca daha güzel oluyor zaten çok az koyuyoruzçok basitmiş o zaman çarşamba pazardan domates alıp yapayım
yağ koymak zorunda mıyız canım bu arada?
tamamdır yemekler için iyi bir zeytinyağı alacağım da şimdi alelade bir yağ kullanmak istemiyorum o zamana kadarolur canm ama koyunca daha güzel oluyor zaten çok az koyuyoruz
nasıl istersen artık canm ama domateslerin en güzel zamanlari fazla da bekleme güzel domates bulunca yap hemen, domates kurutmasi da güzel oluyor bu aradatamamdır yemekler için iyi bir zeytinyağı alacağım da şimdi alelade bir yağ kullanmak istemiyorum o zamana kadar
tamamdır yemekler için iyi bir zeytinyağı alacağım da şimdi alelade bir yağ kullanmak istemiyorum o zamana kadar
çarşamba pazarı var buranın ancak alırımnasıl istersen artık canm ama domateslerin en güzel zamanlari fazla da bekleme güzel domates bulunca yap hemen, domates kurutmasi da güzel oluyor bu arada
güzel ben de seviyorum kış sebzelerini ama çeşit az bir süre sonra hep aynı şeyleri yiyorum gibi oluyorCanim bazi yemeklere sadece sos koyuyorum. Ya da domates corbasi vs yapiyorum. Bazen melemen yapiyorum. Cok amacli. Ben sicak suya domatesleri atiyorum kabuklarj hizli soyuluyor. Rondodan cektiriyorum. Kaynayinca kavabozlara koyup kapatip ters ceviriyorum. Tembel avrat isi benimkikiş icin pek baska bisey yapmiyorum kiş sebzeleri de guzel. Seviyorum ben
bu şekilde de güzel olur, diğer türlü de eriyor zaten.. ona tembel avrat demeyelim de pratik avrat olsun tembel olsan hiç yapmazsn yine yapiyon kız becerikli hatunCanim bazi yemeklere sadece sos koyuyorum. Ya da domates corbasi vs yapiyorum. Bazen melemen yapiyorum. Cok amacli. Ben sicak suya domatesleri atiyorum kabuklarj hizli soyuluyor. Rondodan cektiriyorum. Kaynayinca kavabozlara koyup kapatip ters ceviriyorum. Tembel avrat isi benimkikiş icin pek baska bisey yapmiyorum kiş sebzeleri de guzel. Seviyorum ben
kadıncağız bu kızı ben mi doğurdum dicekçarşamba pazarı var buranın ancak alırım
güzel ben de seviyorum kış sebzelerini ama çeşit az bir süre sonra hep aynı şeyleri yiyorum gibi oluyor
benimkisi de tembel avrat işi olacakannem zaten böyle şeylerden hiç anlamaz,hazıra alışmış hep.çalışıyor gerçi o da haklı ama kendi kendime bir şeyler yapacağım artık.şok olmuş gözlerle beni izliyor salça yapacağım dedim de inme indi kadına.ama yapımları basitmiş ne var ki
Evet canım dönüyorum bende çok sevindim bu duruma bu arada çakı parka her gittiğimizde dinazor yumurtası arıyor dinozorlar ormanda yaşıyorlarmış parktada ağaçlar varya ona göre ormanne konuda ne soyleyecegim anlamadim. Bu arads tebrikler harikaaa gitmis.zensim senin de cok super gitmis bluegreeneyes 600 e az deme. Bak aprile oyle oyle 50 kilodan fazla.verdi onemli olan istikrar. keten prenses oleeey donuyorsuun cakiyle prenses gwliyor :)
Çok şükür cuma geldi
Tartıldım temiz 64 kilo
Gecen hafta 64,7 bu hafta 64 giden 700 gr
kızlar sabitim bu hafta.en azından kilo almadığıma sevindim.haftasonu asostayım pek giremeyebilirim.herkese iyi haftasonları
-kilo bildirimi-
geçen hafta:73.800
bu hafta: 72.100
fark: 1.700
geçen haftanın acısı güzel çıkmış
bu hafta birinci de belli sankideadline
Tebrikler canım senin bir haftada verdiğin kiloyu ben bir ayda zor verdim :)-kilo bildirimi-
geçen hafta:73.800
bu hafta: 72.100
fark: 1.700
geçen haftanın acısı güzel çıkmış
bu hafta birinci de belli sankideadline
Evet canım ben sporu yapmazsam diyetde yapamiyorum ikisi beraber olacakçok güzel sporu da istikrarlı yapıyorsun maşallah
ben son 2 haftadır yapmıyorum neredeyse çok boşladım.bu hafta asılacağız artık malum
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım en güzel şekildr değerlendirilsin
Sende ulaşacaksin merak etme bu istikrarla gidersen harika olacaktebrik ederim
haftaya 63 küsürleri görürsünay ne güzel bir rakam 63
Teşekkür ederim tatlım evet eksi olsin gram gitsin de artıyor gormeyelimm yeterne konuda ne soyleyecegim anlamadim. Bu arads tebrikler harikaaa gitmis.zensim senin de cok super gitmis bluegreeneyes 600 e az deme. Bak aprile oyle oyle 50 kilodan fazla.verdi onemli olan istikrar. keten prenses oleeey donuyorsuun cakiyle prenses gwliyor :)
Ay bende ayniyim 58 e 6 var :)Istikrar..veririsin canim.ben de vereli cok oldu 3 4 sene once 22 23 kilo gibi bisey verdim. Geri de almadim.hamilelikle 12 kilo aldim. 2 kilosu kaldi. 58 olsam allahim amin58e 6 kilo var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?