gerçekten şok olmuş biçimde beni izliyor kadın evdekadıncağız bu kızı ben mi doğurdum dicek
vegan yoğurdu nasıl oluyor merak ettimgerçekten şok olmuş biçimde beni izliyor kadın evdebir de ekmek ve vegan yoğurt işine girince tam olacak
canım senin kilona ulaşınca benim de öyle olur,şu an şişkoyum ya ondanTebrikler canım senin bir haftada verdiğin kiloyu ben bir ayda zor verdim :)
aynen beni de spor motive ediyor,şu kadar yürüdüm 300 yaktım değer mi diyorum bunları yemeyeEvet canım ben sporu yapmazsam diyetde yapamiyorum ikisi beraber olacak
ya dead o kadar spor yapıyorsun aslında yine de vermen gerekirdi bence,kurabiye kaç tane mesela? haftada 1 kaçamak çok bir şey değil ve yine de 300 gr falan gitmeliydiay ben kilo falan veremiyorum da verememe nedenim belli dün kocaman dondurma yedim birde öğlen ev yapımı kurabiye yedim yani normal değil miof ya ben çok iradesizim ya hayır diyemiyorum mesela
valla süper olur veganların gücünü temsil ediyorum benfitblack black takımlar arası 3. olmuşsun bireyselde tebrikler
bu arada unuttum ya haftaya hatırlatta nickini değiştirdi notu yazıp listede de nickini değiştirelim
badem sütü ile :) hazırları da var onları alacağım ilk maya için sonra sütü evde yapıp yoğurdumu yapacağım.vegan yoğurdu nasıl oluyor merak ettim
ya dead o kadar spor yapıyorsun aslında yine de vermen gerekirdi bence,kurabiye kaç tane mesela? haftada 1 kaçamak çok bir şey değil ve yine de 300 gr falan gitmeliydi
-bugünkü menüm-(cuma)
11.45: 15 tane çeri domates,5 tane siyah zeytin(keşke adımı çeri yapsaydım)
13.50: 6 tane çiğ badem
15.30-18.00: 1 tabak soya kıymalı börülce yemeği,1 tabak salata,1 tabak mantarlı barbunya
(son yemeği evdeki bazı durumlar yüzünden böyle yedim,yani gittim 2 çatal börülce aldım sonra bıdı bıdı bıdı sonra 2 kaşık barbunya derken akşamı buldu)
3 lt su
3 fincan bitki çayı(yeşil çay+adaçayı)
spor: koşu bandında 40 dk yürüyüş
dagatesi önceki sayfalarda mesaj yazdım,görmedin sanırım.Kol ve karın hareketlerini yaptım veee harika.Kol ve karın kaslarım nasıl ağrıdı anlatamam. Teşekkürler canım. Bebişi çok öp lütfen.
Sünnet de mi oldu? Kıyamam ama iyi yapmışsınız.Bebekken daha çabuk iyileşiyor.Bende küçük oğlumu bebekken sünnet yaptırmıştım.Annelik çok güzel bir duygu , sende anneliği güzel yapıyorsun bravo.Keşke yakın olsak gelirdim vallahi.Aaa ablacigim gormedim. Ya daa gece bazen emzirirken okuyorum uyur okur oldugum icin algilamiyorum. karin icin olani epeydir yapiyorum cok faydali. Zaten o kiz eskiden epey kiloluymus ve tecrube diyorumbeyaz fon olmasi da cok ferahlatici insanin zihnini yormuyor.
bebis iyi cok sukur. Sunnet fln oldu. Buyuyor. Gaz sancisi azaldi. Daha kolay sanki annelik ya da alistim bilmiyorum. Operiim bol booool yerine. Yakinda olsak gorusurduk senoperdin super olurduu
Bi gaza geldim sen oyle cok guzel yapiyorsun deyince (kalp kalp) evet aunneti de erkenden yaptirmak cok iyi oldu hic zorlugunu cekmekdik. Ona da kolay oldu bize deSünnet de mi oldu? Kıyamam ama iyi yapmışsınız.Bebekken daha çabuk iyileşiyor.Bende küçük oğlumu bebekken sünnet yaptırmıştım.Annelik çok güzel bir duygu , sende anneliği güzel yapıyorsun bravo.Keşke yakın olsak gelirdim vallahi.
sorun değil hiç acele etme pazartesi hatırlatırım yine de,daha ben yapana kadar zatendeadline hayir iste vermemesi normal. Cunku biz dead ile zor kilo veren kolay alanlardaniz. Boyle ufacik seyler birikip birikip sabit kalip duruyoruz. O spory da yapmasak arti cikiyor. Deadim belliydi zaten hani menuler nerede diye cemkirmemenden ben de bugun ev yapimi 2 kurabiye yedim ama aksam yemegi yerine.
zensim kilo verilecek az kaldikca oyle oluyor. Yavas yavas gidiyor.
black ya ben ekmegi unuttum. Gunduz misafirler aksam da disaridaydik yeni geldim !!! Yarin da doktor market pazar aksama da yine disaridayim. Insallah pazara bir aksilik cikmazsa o zamana da disaridayim. P.tesi yazmazsam bana hatirlatir misin. Cok geciktirdim kusura bakma. Domateste bisey yok ya ben eylule dogru hatta eylul sonunda bile yapabilirim.
Apriliimm hayirli ugurluu olsuuuuun. P.tesi sendromsuuuuz olacak. Cok sevindim adina.
@mucu60 ay sana ne yazacagimi unuttum sabah bir daha okur bakarim firsat bulursam.
hepiniziiii optuuuum.fitblack Derecen icin de tebrikler. Ben demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?