Seni hep su profil fotolarindaki kizlar gibi hayal ediyorum. Zihimde oylesin. Blackken de olan foto icin ayni dusunmustum.
günaydııınGunayiiin kizlaaar
Bende fotograftakine benziyorum prenses ben kurbağa herif arada öpüp prense dönüştürüyor umSeni hep su profil fotolarindaki kizlar gibi hayal ediyorum. Zihimde oylesin. Blackken de olan foto icin ayni dusunmustum.
sünneti erken yaptirmakla çok iyi etmişsin canm ben de erken olsun istiyordum ama eşimi ikna edemedim bi türlü şimdi cisimizi öğreniyoruz sonrasında hemen yaptiracaz büyüyünce çok zor oluyor hareklenince iş sıkıntıya giriyor :-(Bi gaza geldim sen oyle cok guzel yapiyorsun deyince (kalp kalp) evet aunneti de erkenden yaptirmak cok iyi oldu hic zorlugunu cekmekdik. Ona da kolay oldu bize de
Çocuğu ya çok erken yaptırmak gerekiyir muş yada bilinçli olunca ben ikinci sınıfta yaptırdım yaz tatili girer girmez sadece uyuşması geçince ağladı uyudu sonra hiç ses yok çok rahat oldu aklı başındaydı neden olduğunu bilincinde olunca zorlanmadim :) Ağlarken ki lafları hala aklımda söyleyip güluyoruz :)sünneti erken yaptirmakla çok iyi etmişsin canm ben de erken olsun istiyordum ama eşimi ikna edemedim bi türlü şimdi cisimizi öğreniyoruz sonrasında hemen yaptiracaz büyüyünce çok zor oluyor hareklenince iş sıkıntıya giriyor :-(
Bende fotograftakine benziyorum prenses ben kurbağa herif arada öpüp prense dönüştürüyor um
bol keyifler olsun nasıl özledim kum denizzzBugün oglumla denize gidecez ilk defa ana oğul denize gidiyoruz bakalım nasıl geçecek babamız çalışıyor
o halleri çok komik oluyor yaÇocuğu ya çok erken yaptırmak gerekiyir muş yada bilinçli olunca ben ikinci sınıfta yaptırdım yaz tatili girer girmez sadece uyuşması geçince ağladı uyudu sonra hiç ses yok çok rahat oldu aklı başındaydı neden olduğunu bilincinde olunca zorlanmadim :) Ağlarken ki lafları hala aklımda söyleyip güluyoruz :)
cuma menüm yanlışlıkla persembe yazmisimgünaydın kızlar
dün menüyü yazmaya vaktim olmadı şimdi yazim bari
persembe menüm
7,30 domates light peynir 5 zeytin iki dilim tam buğdayı ekmeği
10;30 bir incir
12;30 4 kasık sebzeli yeşil mercimek yemeği,bol yesillikli salata,bir bardak yoğurt 2 dilim tam buğdayı ekmeği
15;30 bir bardak ayran
18;00 bi kase corba, 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı 1 dilim tam buğdayı ekmeği
21;30 azck karpuz
3 litre su
1 saat yürüyüş
Evet canım aklı ericek yada hiç ermeyecek benim ki etkilenmedicok şüküro halleri çok komik oluyor ya
biz de 3 yaşıgelmeden yaptiraacz sonrasında psikolojik olarak çok etkileniyor diyorlar aklı erinceye kadar
Evet gayet güzel stresimi aldı deniz ama ruzgarli bizde dalgayla dans ediyoruz sağol canımbol keyifler olsun nasıl özledim kum denizzz
Evet az kaldıkça zorlaşıyor 60 olup 59 u ucundan goreydim iyiydideadline hayir iste vermemesi normal. Cunku biz dead ile zor kilo veren kolay alanlardaniz. Boyle ufacik seyler birikip birikip sabit kalip duruyoruz. O spory da yapmasak arti cikiyor. Deadim belliydi zaten hani menuler nerede diye cemkirmemenden ben de bugun ev yapimi 2 kurabiye yedim ama aksam yemegi yerine.
zensim kilo verilecek az kaldikca oyle oluyor. Yavas yavas gidiyor.
black ya ben ekmegi unuttum. Gunduz misafirler aksam da disaridaydik yeni geldim !!! Yarin da doktor market pazar aksama da yine disaridayim. Insallah pazara bir aksilik cikmazsa o zamana da disaridayim. P.tesi yazmazsam bana hatirlatir misin. Cok geciktirdim kusura bakma. Domateste bisey yok ya ben eylule dogru hatta eylul sonunda bile yapabilirim.
Apriliimm hayirli ugurluu olsuuuuun. P.tesi sendromsuuuuz olacak. Cok sevindim adina.
bluegreeneyes ay sana ne yazacagimi unuttum sabah bir daha okur bakarim firsat bulursam.
hepiniziiii optuuuum.fitblack Derecen icin de tebrikler. Ben demistim
Yaşda önemli yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor maalesef 40 olucam nerdeysecanım senin kilona ulaşınca benim de öyle olur,şu an şişkoyum ya ondan
ah ben de 69'u bir ucundan görsemEvet az kaldıkça zorlaşıyor 60 olup 59 u ucundan goreydim iyiydi
haklısın metabolizma hızı düşüyor kesinlikle ama ona rağmen çok iyi veriyorsunYaşda önemli yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor maalesef 40 olucam nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?