Evet canım katılıyorum :)
Afiyet olsun hafta sonu herkes kaçakkimsecikler yokkendi kendime konuşmaya devam
süperEvet canım katılıyorum :)
Eve bi gidebilsem katilacagim da.kimsecikler yokkendi kendime konuşmaya devam
menü güzel bisküvi hariçCumartesi menüm geç uyandım
11.00 peynirli yumurta salatalık domates biber zeytin iki dilim kepek ekmegi
14.00 bir avuç leblebi
15.00 4 Tane yulaflı bisküvi
19.00 fırında sebze kızartması sarımsaklı yoğurt bir dilim kepek ekmeği
Su çok icemedim
Spor gün boyu yüzdüm sayılır mı
ikisi de olabilir,bulgur falan mı yedin?Eve bi gidebilsem katilacagim da.
Kizlar ya karbim bir sis bir sis ki sormayin. 2 gun once dumduzdu. Simdi kocaman. Gaz mi su mu ney anlamadim.
bir de
Ben acikmadim çok sicaktan sanırım yada sabah kahvaltımi iyi yapmış olmamdan oldu gayet de iyi oldu 300 gr atmisim bünyedenmenü güzel bisküvi hariçyulaflı da olsa işlenmiş şeker olduğu için çok sağlıksız buluyorum onları.onun dışında
yüzmek en güzel spor ne demek sayılır mıdeli gibi kalori yaktırır ama çok acıktırır da.
çocukken kursa gittiğim zamanları hatırlıyorum da annem çıkışta yediklerime inanamazdı( o zamanlar yemekle arası olmayan hatta yemeyen bir çocuktum)
Oh supersin bende bugün basliycam egzerdizlere
günayydınnn gerçi tünaydın oldu ama günlerdir ilk uyuyduğum gece ya baya abartmışımGunaydiiin kizlar.kimsecikler gelmemis. Simdi 4 kisi mi 3k yapiuoruz.
evet 4 kişiyiz sadeceGunaydiiin kizlar.kimsecikler gelmemis. Simdi 4 kisi mi 3k yapiuoruz.
ya yogayı nasıl yapıyorsunya ben kalktım böyle kendimi yogaya verdim yarım saat yoga yaptım sabah kalkıp çok mutluyum
evet yapabiliyorum şu an başlangıç seviyesini yapıyorum aslında orta seviyeye geçmiştim ama bayadır yapmadığımdan denemek istemedimya yogayı nasıl yapıyorsun
yani ben beceremiyorum,baş aşağı hareketlerini falan da yapıyor musun? hangi seviyedesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?