Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-bugünkü menüm-(cumartesi)
10.15: 3 parça haşlanmış mısır ( 1.5 adet yapıyor)
12.45: 8 yemek kaşığı mantarlı barbunya yemeği,kocamaaan salata (3-4 tabak)
17.00: 4 tane incir
18.00: bol garnitürlü enginar
18.15: 1 kare %99 bitter çikolata,3 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yapacağım yapınca yazarım

Cumartesi menüm geç uyandım
11.00 peynirli yumurta salatalık domates biber zeytin iki dilim kepek ekmegi
14.00 bir avuç leblebi
15.00 4 Tane yulaflı bisküvi
19.00 fırında sebze kızartması sarımsaklı yoğurt bir dilim kepek ekmeği
Su çok icemedim
Spor gün boyu yüzdüm sayılır mı

menü güzel bisküvi hariç yulaflı da olsa işlenmiş şeker olduğu için çok sağlıksız buluyorum onları.onun dışında
yüzmek en güzel spor ne demek sayılır mı deli gibi kalori yaktırır ama çok acıktırır da.
çocukken kursa gittiğim zamanları hatırlıyorum da annem çıkışta yediklerime inanamazdı ( o zamanlar yemekle arası olmayan hatta yemeyen bir çocuktum)

fitblack dagatesi bugün cumartesi e ben başladım kol bacak karın 3k diyelim videomuza kısaca bence ben 3k mı yaptım strech ve ısınmayla beraber 40 dkyı geçmiştir birde üstüne 20 dk yoga yaptım benden tamamdır başka kimler vardı spor kulubümüzde bizim isimleri toplayalım da listeye ekleyelim

bir de zensim var 3k listesi olabilir güzel fikir

Ben acikmadim çok sicaktan sanırım yada sabah kahvaltımi iyi yapmış olmamdan oldu gayet de iyi oldu 300 gr atmisim bünyeden

Oh supersin bende bugün basliycam egzerdizlere

ya yogayı nasıl yapıyorsun
yani ben beceremiyorum,baş aşağı hareketlerini falan da yapıyor musun? hangi seviyedesin?
evet yapabiliyorum şu an başlangıç seviyesini yapıyorum aslında orta seviyeye geçmiştim ama bayadır yapmadığımdan denemek istemedim başlangıç seviyeside yeterli ya ki onu bile yapmayı baya zaman geçince başarmıştım esneklik lazım yoga için gerçekten zamanla oluyor oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…