Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

işte ben kütük yutmuş gibi olduğum için

şu kilolardan kurtulayım da ben de atılacağım o maceralara

Selam herkese sabah erken uyandım geri yattım 12.30 da uyandim
Evi silip supureyim dedim bir yandan da kendimi telkin ediyorum fazla derine inme sen izindesin tatil yap
Neyse yüzden sildim supurdum hava bulutlu yürüyüşe ciksam mi diye düşünüyorum

çık bence havalar çok güzel

-bugünkü menüm- (pazar)
10.15: 9 tane siyah zeytin,1 tabak çeri domates,1 tabak salatalık,maydanoz
12.15: 5 kepçe çorba (mercimek mi desem ezogelin mi desem bilemedim,içinde patates ve havuçta var kafama göre yaptım ) 2 tabak salata
16.20: 1 muz
17.00: 5 çiğ badem
18.00: 16 kaşık barbunya yemeği,15 kaşık köz salatası,15 adet kabak çekirdeği
spor: koşu bandında yürüyüş : 45 dk

deadline dagatesi kızlar bence de sizde direnç var,çünkü beslenme şeklinize göre vermemeniz pek normal değil,vücudu şaşırtsanız mı acaba
ben uzun zamandır deniyorum ama olmuyor kolay kolay ne yapsak bilemedik biz dagatesiyle belli bir kilonun altına inemedik ben hep 63 64 te takılıyorum dagateside oyle burayı aşsak eminim mükemmel olacak

ben uzun zamandır deniyorum ama olmuyor kolay kolay ne yapsak bilemedik biz dagatesiyle belli bir kilonun altına inemedik ben hep 63 64 te takılıyorum dagateside oyle burayı aşsak eminim mükemmel olacak

fitblack

evt ya ben guc bela 61 e dusmustum ama epey zorlanmistim nasil sasisrtacagiz onu da bilmiyorum. Sagliksiz diyetler bizde 2 ver 5 al oluyor

benim de o kilolarda duracak muhtemelen ama vücudu şaşırtma yöntemleri olmalı diyetisyene mi gitseniz

fitblack

evt ya ben guc bela 61 e dusmustum ama epey zorlanmistim nasil sasisrtacagiz onu da bilmiyorum. Sagliksiz diyetler bizde 2 ver 5 al oluyor
of ya bende düşmüştüm tam 61 e güç bela hatırlarsan ama ordan aşağı yine inememiştim bu kez ineceğiz pozitif düşünce gücü dua sabır evrene mesaj tarzı psikolojik yolu mu denesek valla ne yapsak biz dagatesi dediğin gibi o diyetlerle 1 verip iki alıyoruz sonra onuda veremiyoruz o daha sıkıntılı

kızlar ben bugün 3k'yı yaptım mı desem yapmaya mı çalıştım desem yuvarlandım mı desem ne desem
en son mat üstünde uyuyordum
yok ben şu an hazır değilim beni ancak kardiyo ve ağırlık paklar spor salonunda,yarın gidiyorum nasıl olsa,sizi yalnız bırakıyorum

Canim hoop hopp kacma. Oyle oyle alisiyor vucut. 50 sn yapamiyorsan 20 sn yap.bu hareketler tam sıkılasma hareketi. Ilk gunden kaciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…