işte ben kütük yutmuş gibi olduğum içinevet yapabiliyorum şu an başlangıç seviyesini yapıyorum aslında orta seviyeye geçmiştim ama bayadır yapmadığımdan denemek istemedimbaşlangıç seviyeside yeterli ya ki onu bile yapmayı baya zaman geçince başarmıştım esneklik lazım yoga için gerçekten zamanla oluyor oda
yavaş yavaş oluyor ya tabi orta seviyeden yukarıya geçemem ondan sonrası profosyonellik bana orta başlangıç yetiyor burda takılırım mis gibiişte ben kütük yutmuş gibi olduğum için
şu kilolardan kurtulayım da ben de atılacağım o maceralarayavaş yavaş oluyor ya tabi orta seviyeden yukarıya geçemem ondan sonrası profosyonellik bana orta başlangıç yetiyor burda takılırım mis gibipilates falan da yapmıştım zamanla esnedim bende normalde kütük gibiydim bir zamanlar
şu kilolardan kurtulayım da ben de atılacağım o maceralara
Ben de bir turlu 63.9 a inemedim. Insallah bu hafta inerim69dan sonra başlayabilirsin ben o kilolardaydayken başlamıştım gerçi şimdide 65 kiloyum bişey değişmemiş
ay kilolar çok sinir inmiyorrrrBen de bir turlu 63.9 a inemedim. Insallah bu hafta inerim
Direnc var bence bizim 64 63lerdeay kilolar çok sinir inmiyorrrr
çık bence havalar çok güzelSelam herkese sabah erken uyandım geri yattım 12.30 da uyandim
Evi silip supureyim dedim bir yandan da kendimi telkin ediyorum fazla derine inme sen izindesin tatil yap
Neyse yüzden sildim supurdum hava bulutlu yürüyüşe ciksam mi diye düşünüyorum
ben uzun zamandır deniyorum ama olmuyor kolay kolay ne yapsak bilemedik biz dagatesiyle belli bir kilonun altına inemedik ben hep 63 64 te takılıyorum dagateside oyle burayı aşsak eminim mükemmel olacak
ben uzun zamandır deniyorum ama olmuyor kolay kolay ne yapsak bilemedik biz dagatesiyle belli bir kilonun altına inemedik ben hep 63 64 te takılıyorum dagateside oyle burayı aşsak eminim mükemmel olacak
benim de o kilolarda duracak muhtemelen ama vücudu şaşırtma yöntemleri olmalı diyetisyene mi gitsenizben uzun zamandır deniyorum ama olmuyor kolay kolay ne yapsak bilemedik biz dagatesiyle belli bir kilonun altına inemedik ben hep 63 64 te takılıyorum dagateside oyle burayı aşsak eminim mükemmel olacak
of ya bende düşmüştüm tam 61 e güç bela hatırlarsan ama ordan aşağı yine inememiştimfitblack
evt ya ben guc bela 61 e dusmustum ama epey zorlanmistim nasil sasisrtacagiz onu da bilmiyorum. Sagliksiz diyetler bizde 2 ver 5 al oluyor
ya bir ara baya düşündüm gidecektim ama kaldı ya olabilir aslında birde öyle takılsam mı napsambenim de o kilolarda duracak muhtemelen ama vücudu şaşırtma yöntemleri olmalı diyetisyene mi gitseniz
bence olabilir 1 ay kadar gitsen bile o dirençten kurtulabilirsin,anlatırsın böyle böyle tıkandım diyeya bir ara baya düşündüm gidecektim ama kaldı ya olabilir aslında birde öyle takılsam mı napsam
kızlar ben bugün 3k'yı yaptım mı desem yapmaya mı çalıştım desem yuvarlandım mı desemne desem
en son mat üstünde uyuyordum
yok ben şu an hazır değilim beni ancak kardiyo ve ağırlık paklar spor salonunda,yarın gidiyorum nasıl olsa,sizi yalnız bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?