Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hemen pes ettin vegan bizde bugünlere kolay gelmedik ama matlarda mı yuvarlandık yerlerde m, yuvarlandık ama pes etmedik gerekirse ağrıdan oturamadık yürüyemedik ama pes etmedik ama tabi hazır değilim diyorsan senin vucudun tabiki sporu bırakmada tamamen

Ben bu sefer 58i gorurum doyorum sonucta emzirme arti spor ooo yani ama daha 63 bile olmadi bu hafta olur benceee

Julliam yapsrken hatirliyor musun. Ne debelenmistik

Canim hoop hopp kacma. Oyle oyle alisiyor vucut. 50 sn yapamiyorsan 20 sn yap.bu hareketler tam sıkılasma hareketi. Ilk gunden kaciyor
evet dagatesim gelmiş yazmış hatırlarmısın jilliana ilk başladığmız günleri hey gidi günler ne zorlanmıştım ben ya bir hafta yürüyemeiştim oturup kalkamamıştım ya

slm arkadaşlar iki gündür doğru düzgün vakit bulup yazamadim ben de iki gündür yemek saatlerime dikkat edemedim sağlıksız ve yasak olan hicbirsey yemedim ama duzensiz yedim spor da yapamadim sadece bu aksam 20 dk egzersiz yapabildim

olur canım arada insanız sonuçta toparlarsın hafta içi hemhergün spor yapacaksın diye bir kaide yok mümkün olduğunca dikkat et yani sonuçta

Canim hoop hopp kacma. Oyle oyle alisiyor vucut. 50 sn yapamiyorsan 20 sn yap.bu hareketler tam sıkılasma hareketi. Ilk gunden kaciyor
ay yapamadım hiç ama ya,bir de hep yanlış yapıyormuşum gibi geldi.
yani direndim aslında ama kramp girdi bacak hareketlerinde karın hareketlerinde de nasıl becerdiysem damar üstüne damar mı bindi derler öyle bir şey oldu sıkıştı uzandım kaldım öyle bir süre
ve yanlış yapıyorum benim hocayla çalışmam lazım,1 ay sonra katılsam aranıza

yok yoook
salona yazıldım ya ağırlık çalışacağım kardiyo ile
ama şu mat hareketleri,pilates falan şu an benlik değil gibi

kızlar dagatesi deadline ben bırakın jillian yapmayı leslie 1 mil yapsam o halde olurum
acil hoca gerek bana hoca,güç kazanmam lazım

Canim bazi hareketler cidden zamanla oturuyor ama yanlis yaptigini dusunuyorsan salonda basla. Mat hareketleri bence cok onemli.

bluegreeneyes arada oluyor. Onemli olan sagliksiz yememk. Yarim toparlarsin

deadline ama cook guzel incelmistik. Benim benim bilsigin 60 olmustu goguslerim 90 a dusmustu tabi popom 90 olamadi ama en azindan 3 haneli degildi. bir turlu olcu alamadim hep yemekten sonrs aklima geliyor

evet benim ölçülerimde çok değişmedi ya jilliandan sonra kilo alsamda o kadar sıkılaşmışım ki sabah ölçülerimi alıp biyere yazmıştım ama şu an ölçülerim o jillianın sonunda ölçtüğümden az hala program bittikten sonrada incelme devam etmişti zaten bir süre bendeki sıkıntı incelme değil ya tartı mesela geçen hafta ölçmüştüm belim 84 tü bu hafta 81.5 civarı halbuki bu hafta sabitim kilo da veremedim düşün en azaından biyerlerden etki var boşa değil diye motive olmaya çalışıyorum

canım senin belin nasıl 84,81 falan? benim belim 76 cm sende nasıl öyle elma tip mi senin vücudun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…