hemen pes ettin vegankızlar ben bugün 3k'yı yaptım mı desem yapmaya mı çalıştım desem yuvarlandım mı desemne desem
en son mat üstünde uyuyordum
yok ben şu an hazır değilim beni ancak kardiyo ve ağırlık paklar spor salonunda,yarın gidiyorum nasıl olsa,sizi yalnız bırakıyorum
of ya bende düşmüştüm tam 61 e güç bela hatırlarsan ama ordan aşağı yine inememiştimbu kez ineceğiz pozitif düşünce gücü dua sabır evrene mesaj tarzı psikolojik yolu mu denesek valla ne yapsak biz dagatesi dediğin gibi o diyetlerle 1 verip iki alıyoruz sonra onuda veremiyoruz o daha sıkıntılı
hemen pes ettin veganbizde bugünlere kolay gelmedik ama matlarda mı yuvarlandık yerlerde m, yuvarlandık ama pes etmedik gerekirse ağrıdan oturamadık yürüyemedik ama pes etmedik ama tabi hazır değilim diyorsan senin vucudun tabiki sporu bırakmada tamamen
evet dagatesim gelmiş yazmışCanim hoop hopp kacma. Oyle oyle alisiyor vucut. 50 sn yapamiyorsan 20 sn yap.bu hareketler tam sıkılasma hareketi. Ilk gunden kaciyor
aynı şeyleri yazmışızJulliam yapsrken hatirliyor musun. Ne debelenmistik
olur canım arada insanız sonuçta toparlarsın hafta içi hemhergün spor yapacaksın diye bir kaide yok mümkün olduğunca dikkat et yani sonuçtaslm arkadaşlar iki gündür doğru düzgün vakit bulup yazamadim ben de iki gündür yemek saatlerime dikkat edemedim sağlıksız ve yasak olan hicbirsey yemedim ama duzensiz yedim spor da yapamadim sadece bu aksam 20 dk egzersiz yapabildim
ay yapamadım hiç ama ya,bir de hep yanlış yapıyormuşum gibi geldi.Canim hoop hopp kacma. Oyle oyle alisiyor vucut. 50 sn yapamiyorsan 20 sn yap.bu hareketler tam sıkılasma hareketi. Ilk gunden kaciyor
toparlaarim inşallah canm yarın diyetisyenle görüşmem varolur canım arada insanız sonuçta toparlarsın hafta içi hemhergün spor yapacaksın diye bir kaide yok mümkün olduğunca dikkat et yani sonuçta
yok yoookhemen pes ettin veganbizde bugünlere kolay gelmedik ama matlarda mı yuvarlandık yerlerde m, yuvarlandık ama pes etmedik gerekirse ağrıdan oturamadık yürüyemedik ama pes etmedik ama tabi hazır değilim diyorsan senin vucudun tabiki sporu bırakmada tamamen
olsun kimse her gün yürüyemiyor kitoparlaarim inşallah canm yarın diyetisyenle görüşmem var
spor yapamadim yuruyemedim diye vicdan azabı çekiyorum yeminle ya
evet benim ölçülerimde çok değişmedi ya jilliandan sonra kilo alsamda o kadar sıkılaşmışım ki sabah ölçülerimi alıp biyere yazmıştım ama şu an ölçülerim o jillianın sonunda ölçtüğümden az hala program bittikten sonrada incelme devam etmişti zaten bir süre bendeki sıkıntı incelme değil ya tartı mesela geçen hafta ölçmüştüm belim 84 tü bu hafta 81.5 civarı halbuki bu hafta sabitim kilo da veremedim düşün en azaından biyerlerden etki var boşa değil diye motive olmaya çalışıyorumCanim bazi hareketler cidden zamanla oturuyor ama yanlis yaptigini dusunuyorsan salonda basla. Mat hareketleri bence cok onemli.
bluegreeneyes arada oluyor. Onemli olan sagliksiz yememk. Yarim toparlarsin
deadline ama cook guzel incelmistik. Benim benim bilsigin 60 olmustu goguslerim 90 a dusmustu tabi popom 90 olamadi ama en azindan 3 haneli degildi. bir turlu olcu alamadim hep yemekten sonrs aklima geliyor
evet canm kaçak yapmadimolsun kimse her gün yürüyemiyor kihaftanın 5 günü yapsan bile tamam zaten sıkma canını,kaçak yapmamışsın zaten bir şey olmaz
canım senin belin nasıl 84,81 falan? benim belim 76 cm sende nasıl öyle elma tip mi senin vücudun?evet benim ölçülerimde çok değişmedi ya jilliandan sonra kilo alsamda o kadar sıkılaşmışım ki sabah ölçülerimi alıp biyere yazmıştım ama şu an ölçülerim o jillianın sonunda ölçtüğümden az hala program bittikten sonrada incelme devam etmişti zaten bir süre bendeki sıkıntı incelme değil ya tartı mesela geçen hafta ölçmüştüm belim 84 tü bu hafta 81.5 civarı halbuki bu hafta sabitim kilo da veremedim düşün en azaından biyerlerden etki var boşa değil diye motive olmaya çalışıyorum
günaydın sendromsuz pazartesi sabahindanGünaydınnnnn beybiler
Sendromsuz pazar ertesilerden merhabaaa yıllar sonrabirazcık şımarma saatlerindeyim!!
Eki Görüntüle 1870612
Naber nasılsın canımmmm?? Nasıl gidiyor diyetgünaydın sendromsuz pazartesi sabahindan
iyim sen nasılsınNaber nasılsın canımmmm?? Nasıl gidiyor diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?