- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyiyim canım bende eşimle gezmelerdeyim. Haha sen bilirsin canımm ama april de oda güzelliyim sen nasılsınabla mi desem ne desem bilemedim ben küçüğüm sanırım senden
diet iyi gidiyor hafta sonu biraz duzensiz yedim ama yasak hicbirsey yemedim.. 4 kilo oldu bir ay oldu dün
iyi gez bakalım bizim yerimize de gezİyiyim canım bende eşimle gezmelerdeyim. Haha sen bilirsin canımm ama april de oda güzell
ohh ne güzel tadını çıkarİyiyim canım bende eşimle gezmelerdeyim. Haha sen bilirsin canımm ama april de oda güzell
canım bulgursuz mercimek köftesini nasıl yaptın?Selam herkese pazartesi menüm
12.30 yumurta salatası salatalık zeytin peynir bir avuç çiğ fındık yarım şeftali
14.30 sade Türk kahvesi
16.30bir avuç leblebi
19.30 bulgursuz mercimek köftesi cacık az musakka
Spor 45 dk 3 mil leslie
Beraber yaptığımız 3k egzersizleri
Bol su
benim de bugün salondaki ilk günümdü sadece 10 dk ağırlık çalıştım ama hiçbir yerim tutmuyorKızlarr naber?? Gez gez çok yorulmuşum yaa bacaklarımı hissetmiyorum uyudum uyuyacağım. :)))
Bir su bardagi mercimeği bir buçuk su bardağı su ile haşladim suyu az geldi goz karari biraz daha su koydum iyice suyunu çekip yumuşacık olana kadar bekledim sonra altını kapatıp ağzı kapalı 3 4 saat bekledim katılaşıyor .Soğanı az yağ ve salça ile kavurup bir saatde öyle beklettim.canım bulgursuz mercimek köftesini nasıl yaptın?
benim de bugün salondaki ilk günümdü sadece 10 dk ağırlık çalıştım ama hiçbir yerim tutmuyor
günaydın
dünkü menum (pzt )
7;30 bir dilim light peynir,1domates,1 salatalık,3 zeytin
10;30 iki tane mürdüm erik
12;00 iki tane kabak sandal lor peynirli,salata
15;30 7 tane küçük yaprak sarma
18;00 5 kasık nohut yemeği,6 kasık makarna(iki dilim ekmek yapıyor),salata
21;00 küçük bir porsiyon karpuz bir bardak süt
3 litre su
20dk yürüyüş 30 dakika açık havada spor aletleriyle çalıştım karnım aciyor bu gün
teşekkür ederim...Çokkk güzel menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?