Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyim sen nasılsın abla mi desem ne desem bilemedim ben küçüğüm sanırım senden
diet iyi gidiyor hafta sonu biraz duzensiz yedim ama yasak hicbirsey yemedim.. 4 kilo oldu bir ay oldu dün
İyiyim canım bende eşimle gezmelerdeyim. Haha sen bilirsin canımm ama april de oda güzell

Selam herkese bende bu hafta izinliyim evdeyim o yüzden pek düzenli yemek yemiyorum sabah öğle birleşti bende ama yinede yediklerime dikkat ediyorum sporu ihmal etmiyorum

Ama nasıl bir psikolojiyse boş duramıyorum hep bir şeyler yapasım var halbuki yan gel yat olmam lazım zaten 5 güncük iznim var.Dinlenmem gerek ama yok ille birşeyler yapıcam şansıma havalarda bozuk kendimi dısarı da atıp evden kaçamıyorum

Selam herkese pazartesi menüm
12.30 yumurta salatası salatalık zeytin peynir bir avuç çiğ fındık yarım şeftali
14.30 sade Türk kahvesi
16.30bir avuç leblebi
19.30 bulgursuz mercimek köftesi cacık az musakka
Spor 45 dk 3 mil leslie
Beraber yaptığımız 3k egzersizleri
Bol su

-bugünkü menüm-(pazartesi)
sabah spor salonuna aç gitmem istendi,o yüzden;
12.00: 1 muz
13.15: 5 kepçe ezogelin çorbası,1 tabak avokadolu salata,1 dilim tb ekmek,1 tatlı kaşığı tahin+pekmez
18.15: 2 tabak köz salatası,8 çiğ badem
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 20 dk bisiklet, 10 dk ağırlık, 45 dk yürüme

canım bulgursuz mercimek köftesini nasıl yaptın?

canım bulgursuz mercimek köftesini nasıl yaptın?
Bir su bardagi mercimeği bir buçuk su bardağı su ile haşladim suyu az geldi goz karari biraz daha su koydum iyice suyunu çekip yumuşacık olana kadar bekledim sonra altını kapatıp ağzı kapalı 3 4 saat bekledim katılaşıyor .Soğanı az yağ ve salça ile kavurup bir saatde öyle beklettim.
Yumuşak oluyor ama dagilmiyor.Yesilliklerini baharatlarini koyup sıktım bulgursuzda olsa dagilmadi hafif ıslak köfte gibi oldu ama tadı harika
Bu şekilde bulgursuz olunca sınırsız yiyebiliyoruz

günaydın
dünkü menum (pzt )
7;30 bir dilim light peynir,1domates,1 salatalık,3 zeytin
10;30 iki tane mürdüm erik
12;00 iki tane kabak sandal lor peynirli,salata
15;30 7 tane küçük yaprak sarma
18;00 5 kasık nohut yemeği,6 kasık makarna(iki dilim ekmek yapıyor),salata
21;00 küçük bir porsiyon karpuz bir bardak süt

3 litre su
20dk yürüyüş 30 dakika açık havada spor aletleriyle çalıştım karnım aciyor bu gün

Çokkk güzel menün

Pazartesi günü menüm
Sabah 09
İki dilim ekmek
İki dilim peynir

Öğle 14
3 parça el kadar göğüs fileto
Yoğurt
Salata

Akşam 20
Bir domates
Bir dilim peynir
Bir muz

Ara 22
Üzüm valla bir tabak saymadım
4 kaşık meyveli yoğurt

Biraz karışık oldu dışarda olduğum ve eşimin izinde olması nedeniyle bu hafta birazcık tuhaf geçebilir şimdiden söylüyorum.

2 lt su
1.5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…