- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Yaklaşık 1.5 / 2 sene sürdü canım. Halada devam ediyorum günleri pek saymıyorum.teşekkür ederim...
arkadaşlar senin 50 kg kadar verdiğini söylediler ne kadar zamanda verdin
aynen almak büyük korku ama tebrik ederim çok güzel vermissin benim de bi 18-19 kilo kadar vermem gerek simdiYaklaşık 1.5 / 2 sene sürdü canım. Halada devam ediyorum günleri pek saymıyorum.yine almak en büyük korkumuz oluyor hepp
Herzaman yardımcı olurum canım aklına takılan bir şey olursa. Sende verirsin hiççç canını sıkmaaynen almak büyük korku ama tebrik ederim çok güzel vermissin benim de bi 18-19 kilo kadar vermem gerek simdi
teşekkür ederim idolümsunHerzaman yardımcı olurum canım aklına takılan bir şey olursa. Sende verirsin hiççç canını sıkmacokkkkk teşekkürler.
tamam canım çok sağ olBir su bardagi mercimeği bir buçuk su bardağı su ile haşladim suyu az geldi goz karari biraz daha su koydum iyice suyunu çekip yumuşacık olana kadar bekledim sonra altını kapatıp ağzı kapalı 3 4 saat bekledim katılaşıyor .Soğanı az yağ ve salça ile kavurup bir saatde öyle beklettim.
Yumuşak oluyor ama dagilmiyor.Yesilliklerini baharatlarini koyup sıktım bulgursuzda olsa dagilmadi hafif ıslak köfte gibi oldu ama tadı harika
Bu şekilde bulgursuz olunca sınırsız yiyebiliyoruz
teşekkür ederim canımAaa ne güzel salona mı başladın? Hadiiiiii başarılar dilerim daima canım gitsin yağlar
afiyet olsun çok dengeligünaydın
dünkü menum (pzt )
7;30 bir dilim light peynir,1domates,1 salatalık,3 zeytin
10;30 iki tane mürdüm erik
12;00 iki tane kabak sandal lor peynirli,salata
15;30 7 tane küçük yaprak sarma
18;00 5 kasık nohut yemeği,6 kasık makarna(iki dilim ekmek yapıyor),salata
21;00 küçük bir porsiyon karpuz bir bardak süt
3 litre su
20dk yürüyüş 30 dakika açık havada spor aletleriyle çalıştım karnım aciyor bu gün
ohh yürüyüş süperPazartesi günü menüm
Sabah 09
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
Öğle 14
3 parça el kadar göğüs fileto
Yoğurt
Salata
Akşam 20
Bir domates
Bir dilim peynir
Bir muz
Ara 22
Üzüm valla bir tabak saymadım
4 kaşık meyveli yoğurt
Biraz karışık oldu dışarda olduğum ve eşimin izinde olması nedeniyle bu hafta birazcık tuhaf geçebilir şimdiden söylüyorum.
2 lt su
1.5 saat yürüyüş
Bende olacağım daha var al benden de o kadarbugün regl oldum bir şişkinim bir şişkiiiin. rezene çayı gömeyim bari
teşekkür ederim canımağırlığı sadece 10dk çalışıyoruzdur toplasan ama kollarım vs vasat şu an tutmuyor
bu hamlamam ne zaman geçer acaba
ohh yürüyüş süper
sen yine de kahvaltıyı daha sağlam yapmaya çalış,onun dışında bana hiç tuhaf gelmedi.benimkilerin yanında aşırı normal
-bugünkü menüm- (salı)
09.30: yarım avuç kadar kabak çekirdeği,2 domates,1 salatalık,4 zeytin,3 badem,maydanoz,2 yk yulaf,1 hurma,2 yaban mersini,azıcık chia tohumu
13.30: 5 yk haşlanmış baharatlı barbunya
15.50: 1 avuç kabak çekirdeği
16.45: 8 yk barbunya yemeği,3 tabak salata
3+ lt su
4 fincan bitki çayı
spor: bisiklet 25dk, yürüyüş 60dk, ağırlık 10dk. toplam 95dk
Alışık olmadığın için böyle olması normal spor hocana bir danış derim ben canım. Neden böyle olmuş?
Kahvaltıyı alelacele evden çıktım ancak onu yedim. Zaten de çok da yemek istemem oda ayrı :))))
Şımaracağım bakkteşekkürler cicimmm
Deadline bakkk demiştim yakında sıkılır diye gelmez o gelmez
Çok güzel menün canım
Sorma april. Ben de h.sonu dugune gidecektim neredeyse dumduz olan karjim bir sisti. Sanirsin 10 kilo fazlam kalmis!! Cok keyfim kacti cookBende olacağım daha var al benden de o kadarşu şişkinlik çok gıcık birşey diğer haftada kuzenimin nikahı var olsamda bitse diye bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?