10 gune kalmaz alisirsin. Ama kas agrin coksa egitimi verene soyleteşekkür ederim canımağırlığı sadece 10dk çalışıyoruzdur toplasan ama kollarım vs vasat şu an tutmuyor
bu hamlamam ne zaman geçer acaba
umarım denk gelmez valla çekilmiyorBende olacağım daha var al benden de o kadarşu şişkinlik çok gıcık birşey diğer haftada kuzenimin nikahı var olsamda bitse diye bekliyorum...
tamam canım yarın soracağım zaten ama hayatımda ilk defa ağırlık çalışıyorum normaldir o yüzden.kas gevşetici al diyor arkadaşlarım ama ilaca karşı olduğum için dayanacağımAlışık olmadığın için böyle olması normal spor hocana bir danış derim ben canım. Neden böyle olmuş?
Kahvaltıyı alelacele evden çıktım ancak onu yedim. Zaten de çok da yemek istemem oda ayrı :))))
Şımaracağım bakkteşekkürler cicimmm
Deadline bakkk demiştim yakında sıkılır diye gelmez o gelmez
Çok güzel menün canım
ay o makinalar çok korkutucu geliyor bana,insan kendini bir garip hissediyordur.Kuzum ya ben yarin dizim icin kurula girecegim. Ilac alacagim icin sut sagip 24 saat enziremeyecegimden birikim yapmaya calisiyprum . Sut sag enzir geru sag geri emzir kisir bir dongudeyim ve deli gibi acim!!! doymak bilemiorum ondan keyfim de yok.
ben de öyleyim şu an ama benimki regl şişkinliği,seninki nedenSorma april. Ben de h.sonu dugune gidecektim neredeyse dumduz olan karjim bir sisti. Sanirsin 10 kilo fazlam kalmis!! Cok keyfim kacti cook
hiç acıması yok ki10 gune kalmaz alisirsin. Ama kas agrin coksa egitimi verene soyle
Bende ilk defa denedim canım yeniyor yani suyunu iyive çekmesi ve beklemesi karşılaştırıyortamam canım çok sağ ol
mercimek en sevdiğim şey zaten,köftesini de bulgurdan dolayı sık sık yapamıyordum.bunu bir deneyeyim tuttururum inşallah
yok black kaçmadım bu hafta çok yoğunum malum izinler açıldı herkes izne çıktı izne çıkmamaya direnen bana tüm hastalar kaldı eve kendimi zor atıyorum desem yeritamam canım yarın soracağım zaten ama hayatımda ilk defa ağırlık çalışıyorum normaldir o yüzden.kas gevşetici al diyor arkadaşlarım ama ilaca karşı olduğum için dayanacağım
dead kaçtı mı yoksa yinehayır inanmam deadline nerdesiiiinn. ay bu kız gidip 6 ay gelmiyormuş bir de
strech videosu yap black yapabildiğin kadar kasları gevşetiyor ben hiç kas gevşetici almadım birde onlar ödem yapıyor ben hep strech videolarından yapıyodum iyi geliyorhiç acıması yok kigerçi 10 dk sürüyordur en fazla.
çok sıkı bir diyet+spor yapmamız gerekiyor dedi.şekerli meyve bile yemeyecekmişim vs vs
ama dinleyemem o kadar zaten hızlı kilo veriyorum ölürüm herhalde.
Kaptan nasilsin evde olmak nasil
Sorma april. Ben de h.sonu dugune gidecektim neredeyse dumduz olan karjim bir sisti. Sanirsin 10 kilo fazlam kalmis!! Cok keyfim kacti cook
tamam canım yarın soracağım zaten ama hayatımda ilk defa ağırlık çalışıyorum normaldir o yüzden.kas gevşetici al diyor arkadaşlarım ama ilaca karşı olduğum için dayanacağım
dead kaçtı mı yoksa yinehayır inanmam deadline nerdesiiiinn. ay bu kız gidip 6 ay gelmiyormuş bir de
İyi akşamlar herkese salı menüm
11.00 4 mercimek köftesi peynirli yumurta salatalık domates zeytin biber küçük salkım üzüm
15.00 iki mercimek köftesi
17.00 bir avuç kuru meyve karışımı
20.00 5 kaşik patates kavurması 4 mercimek köftesi
Bu ara eşim geç geliyor akşam yeejel ge oluyor maalesef
Spor 45 dk leslie 3 k egzersizleri bol su içtim
bu da benim salı menüm
8:00 bir dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost, 1 kapya biber 1 salatalık
10:30 1 elma
12;30 bir kase cacık
15:30 1 küçük şeftali
19:00 1 tavuk but haşlanmış yarım küçük patates, 3 kasık bulgur pilavı, 3 tane cig köfte
3 litre su
spor maalesef yok bu akşam
3 fincan yeşil çay,1 fincan kiraz çöpü çayı
Bazen olur öyle şeyler canını sıkma yarın biraz daha dikkatli olursun bebemmmevetApriL_2007 aynen zaten vicdan yaparak yedim (hatamin farkindayim ) eşim almış gelmiş dayanamadim
Günaaaaydıııınnnnn <3Günaydınnnnn
tamam canım çok teşekkürler,rezene bana da iyi geliyor özellikle regl zamanlarında.yok black kaçmadım bu hafta çok yoğunum malum izinler açıldı herkes izne çıktı izne çıkmamaya direnen bana tüm hastalar kaldı eve kendimi zor atıyorum desem yeribirde kalan vakitlerde de manyak olduğumdan uyuyup uyanıp spor yapıyorum tabikisi biyere gitmedim
strech videosu yap black yapabildiğin kadar kasları gevşetiyor ben hiç kas gevşetici almadım birde onlar ödem yapıyor ben hep strech videolarından yapıyodum iyi geliyorpapatya çayı melisa çayı yada zencefil çayıda rahatlatan kasları gevşetmeye yardımcı çaylar tabi ayrı iç üçünü karıştırma hangisi varsa diye üçünü yazdım ha bana rezene de iyi geliyor mesela ama seni bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?