Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam canım yarın soracağım zaten ama hayatımda ilk defa ağırlık çalışıyorum normaldir o yüzden.kas gevşetici al diyor arkadaşlarım ama ilaca karşı olduğum için dayanacağım
dead kaçtı mı yoksa yine hayır inanmam deadline nerdesiiiinn. ay bu kız gidip 6 ay gelmiyormuş bir de

Kuzum ya ben yarin dizim icin kurula girecegim. Ilac alacagim icin sut sagip 24 saat enziremeyecegimden birikim yapmaya calisiyprum . Sut sag enzir geru sag geri emzir kisir bir dongudeyim ve deli gibi acim!!! doymak bilemiorum ondan keyfim de yok.
ay o makinalar çok korkutucu geliyor bana,insan kendini bir garip hissediyordur.
ayrıca acıkman çok normal çok kasma bence ve sağlıklı şeylerden doyana kadar ye.

10 gune kalmaz alisirsin. Ama kas agrin coksa egitimi verene soyle
hiç acıması yok ki gerçi 10 dk sürüyordur en fazla.
çok sıkı bir diyet+spor yapmamız gerekiyor dedi.şekerli meyve bile yemeyecekmişim vs vs
ama dinleyemem o kadar zaten hızlı kilo veriyorum ölürüm herhalde.

İyi akşamlar herkese salı menüm
11.00 4 mercimek köftesi peynirli yumurta salatalık domates zeytin biber küçük salkım üzüm
15.00 iki mercimek köftesi
17.00 bir avuç kuru meyve karışımı
20.00 5 kaşik patates kavurması 4 mercimek köftesi
Bu ara eşim geç geliyor akşam yeejel ge oluyor maalesef
Spor 45 dk leslie 3 k egzersizleri bol su içtim

yok black kaçmadım bu hafta çok yoğunum malum izinler açıldı herkes izne çıktı izne çıkmamaya direnen bana tüm hastalar kaldı eve kendimi zor atıyorum desem yeri birde kalan vakitlerde de manyak olduğumdan uyuyup uyanıp spor yapıyorum tabikisi biyere gitmedim

strech videosu yap black yapabildiğin kadar kasları gevşetiyor ben hiç kas gevşetici almadım birde onlar ödem yapıyor ben hep strech videolarından yapıyodum iyi geliyor papatya çayı melisa çayı yada zencefil çayıda rahatlatan kasları gevşetmeye yardımcı çaylar tabi ayrı iç üçünü karıştırma hangisi varsa diye üçünü yazdım ha bana rezene de iyi geliyor mesela ama seni bilmem

bu da benim salı menüm
8:00 bir dilim tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost, 1 kapya biber 1 salatalık
10:30 1 elma
12;30 bir kase cacık
15:30 1 küçük şeftali
19:00 1 tavuk but haşlanmış yarım küçük patates, 3 kasık bulgur pilavı, 3 tane cig köfte

3 litre su
spor maalesef yok bu akşam
3 fincan yeşil çay,1 fincan kiraz çöpü çayı

Kaptan nasilsin evde olmak nasil

Teşekkürler canım valla şuanda tam anlayamam çünkü eşim 1 haftalık izinde. Ev günleri yaniii haftaya başlayacak bugünler zaten eşim evde olduğu için süper geçiyor. Ama bence oda iyi geçecek çünkü çok mutluyum

Sanada geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur. He heee sağ emzir ne kalori yakmışsındır sen Ohhh

Sorma april. Ben de h.sonu dugune gidecektim neredeyse dumduz olan karjim bir sisti. Sanirsin 10 kilo fazlam kalmis!! Cok keyfim kacti cook

Yokkk yani çözümü de olmuyor seni anlıyorum canım. Seninde mi regl?

He heee yapar mı yapar derken gelmiş bakalım

Mercimek kofteli menün baya doyurucu olmuş sanırsam. Diyetlerde pek patates önerilmiyor haberin olsun tatlımm ben yemiyorum mümkün olduğu kadar. Gerisi güzell spor da var daha ne olsun
ben bugün 3 k mı yaptım dagatesi zensim birde birazdan 1o dk yoga yapacağım stres için yoga tarzı bi videoyydu bulursam

Oooo spordaki azme bak süpersin harikasın

Güzel canım menün fakat ya pilav ya çiğ köfte olmalıydı tek hata o

Salı günü menüm

Sabah 10
1 yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates Salatalık
Zeytin

Öğle 14
2 tavuk pirzola
Bir bardak ayran
Salata

Ara 17
Bir bardak süt
3 burçak bisküvi

Akşam 19
Bir domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

Ara 21
1 haşlanmış mısır

Ara 23
1 bardak ayran

2 lt su
1 saat yürüyüş

günaydın kızlar ikig ündür hasta hasta calısıyorum fena bronşit oldum..bugün biraz daha iyi gibiyim..akşam sporumu yapıcam.

tamam canım çok teşekkürler,rezene bana da iyi geliyor özellikle regl zamanlarında.
diğer dediğin çayları da alıp yapayım, yok hiçbiri evde.
bana arka kol için,hani şu tuzluklar için önerebileceğin videolar var mı? eve 1 kiloluk dumbell almıştım,sadece kol çalışabilirim 3k olmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…