Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi aksamlar çarşamba menüm
8:00 1dilim peynir,6 zeytin,1domates,1.5 dilim tam bugday ekmeği
10:30 1şeftali
12;45 haşlanmış 1 tavuk but yarım küçük patates,4 kasık bulgur pilavı,1bardak yoğurt
16:00 2 tane mürdüm erik
20:30 yarım kase çorba, 6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği, salata, yarım dilim tam bugday ekmeği

2,5 litre su
3 fincan yeşil çay
35 dk kol,bacak,karın,bel karışık egzersiz

Kızlar bugün pek gelemedim kuzenimin ceyizlerini hazırladık koliledik yarında yerleştirmeye gideceğiz şu saat oldu, daha yeni yatmaya geldim. İşlerim hafiflesin geleceğimmm sizde buraları boş bırakmayın beybiler müsait olanlara emanet takım hu huu

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Selam kizlar. Ay herkes kaybolmus. Nasilsiniz.. ben gelemedim. Bu hafta kabus gibi. Oglusun ne derdi varsa saatlerce katila katila agliyor. Kolik desem o aglamalar gecmisti. Kucagimda saatlerce gezdirip duruyorum. Emzirmeyi de kucagimda yoksa cok agloyor.

Eh benim saglikli beslenme yalan oldu. Of arti xikmam umarim hic tartilamadim. Cok hazirimsi yedik.

iyim canm sen nasılsın..
Allah yardımcın olsun canm seninki de kolik bi bebek sanırım bazen bebeklerde uzun sürebiliyor geçiyor bu zamanlarda sadece sabır... beslenmesinden sonra gazını mutlaka alıp öyle yatr zaten dikkat ediyorsundur da bazen ne yaparsan yap oluyor gaz...

Emmiyor ki. Bu ay cok az kilo aldi. Aa ben sana diyecektim unutmustum. Bizim doktorumuz 1 ve 6 yas arasi sunneti kesinlikle yaptirmayin demisti

Emmiyor ki. Bu ay cok az kilo aldi. Aa ben sana diyecektim unutmustum. Bizim doktorumuz 1 ve 6 yas arasi sunneti kesinlikle yaptirmayin demisti
kaç kilo aldı 500 gram bile alsa yeterli olabiliyor... bazıları önermiyor sunneti o aralikta da burdaki de sıkıntı olmaz dedi bilmiyorum kiyamiyorum da sipaya 3 yastan sonra da ileriki hayatinda cinsel yönden psikolojik olarak etkileniyor diyorlar... ben erken istemistim dogunca ama babayı ikna edemedim şimdi de pisman :-(

ayy canım nasıl sütlü kahve istiyor bir bilsen şekerli mi içiyorsun canım? aslında ben badem sütümle yapabilirim ama şekersiz içemediğimden tümden bıraktım.eskiden resmen bağımlısıydım. şimdi yeşil çaylara talim oldum

kolay gelsin canım tamam biz buradayız

çok ama çok geçmiş olsun. doktor ne diyor? normal miymiş katıla katıla ağlaması?

Canım alakası yok benim ki 8 yaşında oldu gayet de farkındaydı herşeyin ve psikolojisi etkilenmedi hiç

Yok canım şekerli hiç birşey icemiyorum artık :)
Aslında bir müddet icemeye çalışsan alisirsin bu seferde şekerli icemiyorsun tadını alamiyorsun çayın kahvenin

Perşembe menü
11.00 iki dilim kepek ekmeği peynir domates zeytin
14.00 bir avuç leblebi
18.00 iki kuru kayısı
19.00 4 kaşık bulgur pilavı cacık salata
Spor havuza gittik oğlumla ıkı dakika oturtmadi bol bol yüzdüm oynadık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…