tamam canım çok teşekkürler,rezene bana da iyi geliyor özellikle regl zamanlarında.
diğer dediğin çayları da alıp yapayım, yok hiçbiri evde.
bana arka kol için,hani şu tuzluklar için önerebileceğin videolar var mı? eve 1 kiloluk dumbell almıştım,sadece kol çalışabilirim 3k olmasa da
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsinKızlar bugün pek gelemedim kuzenimin ceyizlerini hazırladık koliledik yarında yerleştirmeye gideceğiz şu saat oldu, daha yeni yatmaya geldim. İşlerim hafiflesin geleceğimmmsizde buraları boş bırakmayın beybiler müsait olanlara emanet takım hu huu
Nasilsin
iyim canm sen nasılsın..Nasilsin
iyim canm sen nasılsın..
Allah yardımcın olsun canm seninki de kolik bi bebek sanırım bazen bebeklerde uzun sürebiliyor geçiyor bu zamanlarda sadece sabır... beslenmesinden sonra gazını mutlaka alıp öyle yatr zaten dikkat ediyorsundur da bazen ne yaparsan yap oluyor gaz...
kaç kilo aldı 500 gram bile alsa yeterli olabiliyor... bazıları önermiyor sunneti o aralikta da burdaki de sıkıntı olmaz dedi bilmiyorum kiyamiyorum da sipaya 3 yastan sonra da ileriki hayatinda cinsel yönden psikolojik olarak etkileniyor diyorlar... ben erken istemistim dogunca ama babayı ikna edemedim şimdi de pisman :-(Emmiyor ki. Bu ay cok az kilo aldi. Aa ben sana diyecektim unutmustum. Bizim doktorumuz 1 ve 6 yas arasi sunneti kesinlikle yaptirmayin demisti
tamamdır çok teşekkür ederimfitblack yukarıdaki videolar daha başlangıç ama çok etkili onlarla başla dumbell lı videoda vardı onuda bulurum sana bir ara
ayy canım nasıl sütlü kahve istiyor bir bilsenHerkese günaydın
Çarşamba menüm
12.00 kıymalı yumurta salatalık domates zeytin peynir bir avuç çiğ fındık
15.00 sütlü neskafe
17.00 iki kuru kayısı
19.00 iki parça fırında tavuk bol salata ayran
Spor yok arkadaşıma gittim
kolay gelsin canım tamam biz buradayızKızlar bugün pek gelemedim kuzenimin ceyizlerini hazırladık koliledik yarında yerleştirmeye gideceğiz şu saat oldu, daha yeni yatmaya geldim. İşlerim hafiflesin geleceğimmmsizde buraları boş bırakmayın beybiler müsait olanlara emanet takım hu huu
ben hamlamaktan gelemedim uyudum hep geçen
Selam kizlar. Ay herkes kaybolmus. Nasilsiniz.. ben gelemedim. Bu hafta kabus gibi. Oglusun ne derdi varsa saatlerce katila katila agliyor. Kolik desem o aglamalar gecmisti. Kucagimda saatlerce gezdirip duruyorum. Emzirmeyi de kucagimda yoksa cok agloyor.
Eh benim saglikli beslenme yalan oldu. Of arti xikmam umarim hic tartilamadim. Cok hazirimsi yedik.
Canım alakası yok benim ki 8 yaşında oldu gayet de farkındaydı herşeyin ve psikolojisi etkilenmedi hiçkaç kilo aldı 500 gram bile alsa yeterli olabiliyor... bazıları önermiyor sunneti o aralikta da burdaki de sıkıntı olmaz dedi bilmiyorum kiyamiyorum da sipaya 3 yastan sonra da ileriki hayatinda cinsel yönden psikolojik olarak etkileniyor diyorlar... ben erken istemistim dogunca ama babayı ikna edemedim şimdi de pisman :-(
Yok canım şekerli hiç birşey icemiyorum artık :)ayy canım nasıl sütlü kahve istiyor bir bilsenşekerli mi içiyorsun canım? aslında ben badem sütümle yapabilirim ama şekersiz içemediğimden tümden bıraktım.eskiden resmen bağımlısıydım. şimdi yeşil çaylara talim oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?