Canım kulak ağrısı olmasın o çok ağlatıyor bebekleriSelam kizlar. Ay herkes kaybolmus. Nasilsiniz.. ben gelemedim. Bu hafta kabus gibi. Oglusun ne derdi varsa saatlerce katila katila agliyor. Kolik desem o aglamalar gecmisti. Kucagimda saatlerce gezdirip duruyorum. Emzirmeyi de kucagimda yoksa cok agloyor.
Eh benim saglikli beslenme yalan oldu. Of arti xikmam umarim hic tartilamadim. Cok hazirimsi yedik.
zaten çok şekerli içmezdim ama rafine şekeri tümden kestiğim için içemem diye düşündüm,sonra bir deneyeyim.Yok canım şekerli hiç birşey icemiyorum artık :)
Aslında bir müddet icemeye çalışsan alisirsin bu seferde şekerli icemiyorsun tadını alamiyorsun çayın kahvenin
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Selam kizlar. Ay herkes kaybolmus. Nasilsiniz.. ben gelemedim. Bu hafta kabus gibi. Oglusun ne derdi varsa saatlerce katila katila agliyor. Kolik desem o aglamalar gecmisti. Kucagimda saatlerce gezdirip duruyorum. Emzirmeyi de kucagimda yoksa cok agloyor.
Eh benim saglikli beslenme yalan oldu. Of arti xikmam umarim hic tartilamadim. Cok hazirimsi yedik.
kızlar bu arada kan sonuçlarımı aldım şükür sadece demir eksikliğim var diğerleri normal. besinlerle olmaz dedi,istemeye de olsa takviye almaya başladım
yalnız ilk sonuçlarıma bir hemşire baktı ve ilk defa böyle bir şey gördüm dedi,ekranı doktora gösterdi.o da tamam sorun yok dedi ama hemşirenin o tepkisi korkuttukan şekerim düşükmüş,doktor sorun yok dedi ama neden ki acaba?
Evet kimsecikler yok yarın takimca gumlemesek bari artıyi gorucez gibime geliyoray kızlar günler karışmış dünkü diye yazdığım bugünkü menüm,diğeri de dünküneyse artık
Neyi alintiladim ne çıktıEvet kimsecikler yok yarın takimca gumlemesek bari artıyi gorucez gibime geliyor
olsun canım ben anladım seniNeyi alintiladim ne çıktı
İşte bundan telefonu sevmiyorum
evet canım danışayım ama yok kiÇok teşekkür ederim canımİnşaAllah...
Kuzum geçmiş olsun diyeyim ama geçmiyor ki bu ara kötüsünüz. Umarım iyi günler mışıl mışıl uyuyacağı günler gelir bebişin
Öyleler bazen tuhaf tepkileri oluyor bu insanların sen doktoruna güven. Birde ispanyol a danış istersen alanı değil ama belki bildiği bişeyler olabilir tecrübe edindiği...
gecen hafta da ben hamlamistim ama iki güne geçti seninki de geçer formuna kavusursun senben hamlamaktan gelemedim uyudum hep geçen2 haftaya geçer sanırım.
bilemiyorum ki ya öyle duydum ben de 3 yaşına kadar yaptirsam diyordum ışte kararsizim çiş öğrenme işini bi atlatalım da bakacaz artk bi daha doktorumuza sorup ona göre hareket ederiz... seninki maşallah büyükmüş bayağı..Canım alakası yok benim ki 8 yaşında oldu gayet de farkındaydı herşeyin ve psikolojisi etkilenmedi hiç
hiç sorma hiç
çok yoruldun ondan,tatilde iyice toparlarsın kendini.yogaya sarıl çok iyi gelir şu araya ben bu hafta bir garibim böyle her tarafım ağrıyor kırgınlık baş ağrısı gözümde kızarıyor sürekli göz nezlesi mi oldum ne birde bugün regl oldum onunda ağrısı yorgunluğu tam oldu banaçabuk kendime gelirim umarım ya herkeste izinde yoruldum bayram olsa da ben de tatil moduna girsem 9 gün mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?