Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım kulak ağrısı olmasın o çok ağlatıyor bebekleri

-dünkü menüm-(çarşamba)
10.00: yarım muz,2 kaşık yulaf+chia,soya sütü azıcık,2 tabak çeri domates,8 zeytin,maydanoz,biber
13.45: 2 tabak soya kıymalı ıspanak yemeği,1 tabak salata
17.00: 2 çay bardağı antep fıstığı kalorisini hesapladım 600 cal falan etti yedikçe de yiyesim geldi,tutamadım valla kendimi.o yüzden akşam yemeği iptal
3 lt su
4 fincan yeşil çay
1 maden suyu
spor: koşu bandında 45 dk yürüme

Yok canım şekerli hiç birşey icemiyorum artık :)
Aslında bir müddet icemeye çalışsan alisirsin bu seferde şekerli icemiyorsun tadını alamiyorsun çayın kahvenin
zaten çok şekerli içmezdim ama rafine şekeri tümden kestiğim için içemem diye düşündüm,sonra bir deneyeyim.
türk kahvesini bile sütlü ve şekerli içerdim ben ahh ahh :)

-bugünkü menüm-(perşembe)
09.30: 2 kaşık yulaf+chia,azıcık soya sütü,1 muz,2 tabak çeri,3 salatalık,8 zeytin,maydanoz,biber
13.45: 5 çiğ badem
14.15: 1.5 çiğ mısır (3 parça ve evet çiğ yedim bayılırım)
18.15: 2 tabak (20 yemek kaşığı,valla yedim) barbunya yemeği,ekşili sumaklı soğan salatası
3 lt su
2 fincan yeşil çay
spor: 30 dk bisiklet,20 dk yürüyüş, 10 dk ağırlık

hala regl şişkinliğim var yarın + çıkmasam bari
galiba bu hafta da takımcak kötüyüz,kimsecikler yok zaten

kızlar bu arada kan sonuçlarımı aldım şükür sadece demir eksikliğim var diğerleri normal. besinlerle olmaz dedi,istemeye de olsa takviye almaya başladım
yalnız ilk sonuçlarıma bir hemşire baktı ve ilk defa böyle bir şey gördüm dedi,ekranı doktora gösterdi.o da tamam sorun yok dedi ama hemşirenin o tepkisi korkuttukan şekerim düşükmüş,doktor sorun yok dedi ama neden ki acaba?

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Çok teşekkür ederim canım İnşaAllah...

Kuzum geçmiş olsun diyeyim ama geçmiyor ki bu ara kötüsünüz. Umarım iyi günler mışıl mışıl uyuyacağı günler gelir bebişin

Öyleler bazen tuhaf tepkileri oluyor bu insanların sen doktoruna güven. Birde ispanyol a danış istersen alanı değil ama belki bildiği bişeyler olabilir tecrübe edindiği...

Neyi alintiladim ne çıktı
İşte bundan telefonu sevmiyorum
olsun canım ben anladım seni
valla antep fıstıklarından ve 2 tabak dolusu barbunyadan sonra vee reglden sonra ben kendimden pek bir şey beklemiyorum
+ çıkmam belki iyi kötü spor yaptım ama iyi de veremedim gibi. sonuncu olmayız inşallah

evet canım danışayım ama yok ki ispanyol doktorum sana bir şey sorabilir miyim

ya ben bu hafta bir garibim böyle her tarafım ağrıyor kırgınlık baş ağrısı gözümde kızarıyor sürekli göz nezlesi mi oldum ne birde bugün regl oldum onunda ağrısı yorgunluğu tam oldu bana çabuk kendime gelirim umarım ya herkeste izinde yoruldum bayram olsa da ben de tatil moduna girsem 9 gün mis gibi

***1.TAKIM 479. ETAP ***

deadline (65//)
Merops (75,4//% )
blackswannina94 (72.1//%)
Keten prenses (63.9//%)
andelib (66.8/)
zensim ( 64 //%)

1.Takım Ortalaması:%

Canım alakası yok benim ki 8 yaşında oldu gayet de farkındaydı herşeyin ve psikolojisi etkilenmedi hiç
bilemiyorum ki ya öyle duydum ben de 3 yaşına kadar yaptirsam diyordum ışte kararsizim çiş öğrenme işini bi atlatalım da bakacaz artk bi daha doktorumuza sorup ona göre hareket ederiz... seninki maşallah büyükmüş bayağı..

bu da benim perş menüm
08:00 peynirli yağsız omlet bir domates 1.5 dilim tam bugday ekmeği
10:30 sütlü şekersiz nescafe
12:45 6kasık yeşil fasulye yemeği, yarım bardak yoğurt, bir dilim tam bugday ekmeği
16:00 1 şeftali
18:00 3 tane köfte bolcaaa salata 1 dilim tam bugday ekmeği
21:00 bir fincan sütlü kahve

2,5 litre su
3fincan yeşil çay,1fincan kiraz çöpü cayi
35 dakika hafif tempolu yürüyüş koşmayı denedim ama hala ameliyat yerim duzelmemis heralde canm çok yandı kosamadim

çok yoruldun ondan,tatilde iyice toparlarsın kendini.yogaya sarıl çok iyi gelir şu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…