Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben yarışmaya ne zaman dahil olcam ya :-(
mucu hedefin 50 mi
mucu60 takıma geliş tarihi 7 ağustos başlangıç kilo 73.6 hedef 50 geçen hafta 73.0
bu arada 2 günle bu haftayı kaçırıyorsun 5 ağustosta taıma gelseydin bu hafta listeye giriyordun ama 7 sinde gelmişsin yani haftaya listedesin canım kurallara göre 2 cuma geçmesi gerekiyorda

tüh ya ben de bu hafta iyi kilo vermiştim takıma faydam olur diye seviniyordum... neyse artk önümüzdeki maçlara bakacaz

Bize kalsa hemen alırız da, genel kurallar böyle haftaya İnşaAllah listedesin tatlimmm balımmm

Herkese günaydın erken uyandım esimi işe gönderdim uyusam mı diye dusunuyorum :) Haftaya iş başlıyor bir an evvel duzene girmeliyim
Uyumaa alıştır kendini yoksa zor gelir. Sen izinde miydin? Tatlımm

Cuma tartı sonucu
Geçen hafta 64 bu hafta
63.3 giden 700 gr bayrama kadar 60 olaydim iyiydi

Süpper gitmiş harikasın

.bu da benim tartı sonucum
geçen hafta 73.0
bu hafta 71.7
uçan kilocuk 1.300 baaaay

Süperrr ötesi baby harikasın

kızlar günaydın

kg 76,10

aldım sanırım biraz..iki gündür hastanelerdeyim.koah'tan şüphelendi doktorlar dua edin bana zaten astım hastasıydım çok moralim bozuldu.göğüs hastalıklarına gidicem bugün yine.

Gunaydin kizlar.

Yarin bebisin doktoruna gidecegiz umarim sadece huysuzlugyndandir bugun yine bir bagiris ile gune basladu sagolsn.

Guc bela tartildim.ve aglamak istiyorum.

Gecen hafta 64.0

bu hafta 65.1

wcye cikma sorunum var umarim o yuzdendir.

zensim deadline 3k yi 3 gun yapamadim. Cezami onumuzdeki bir hafta ceksem ?

canım çok geçmiş olsun,umarım kötü bir şey çıkmaz

canım saçmalama şu an bence,tartıyı boş ver.
umarım sadece huysuz bir bebiştir o kadar bir sağlık sorunu çıkmasın da. buraya da yaz haber bekliyoruz senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…