Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok geçmiş olsun @Merops kiloyu boşver önce sağlığına bak düzelsin veririz kilolari... dualarim seninle canm...

inşallah başka birşey yokrur canm besisin düzelsin de yeterki kilo olsun... biz 6 ay gaz sancısı çekmiştik sabaha kadar ama çok şükür rahatladı seninki de rahatlar biran önce inşallah ..

Canımmm çok geçmiş olsun ya umarım bişey yoktur. Acil şifalar diliyorum Rabbim'den sonucu yaz merak ettim seni!

Canımmm bebişin durmamış sana ceza yok Salih iyi olsunda sen yine yaparsın seni bilmezmiyim. Artıyıda dert etme bebeğim yine eksiler gelir

-kilo bildirimi-
geçen hafta: 72.100
bu hafta: 71.500
fark: 600 gr
reglime rağmen iyi gitmiş,+ çıkmadım en azından.

Çokkk güzel gitmiss süpersin bebeğim

Evet canım izindeyim uyumadimda tüm halıları bayramda yikamaya vermistim. Birini hiç çıkarmadım paketinden meğer nemliymiş kuflenmis olduğu yerde onu yikadim çamaşır astım katladim sonra bir uyku bastırdı az uyuyayim dedim bu saatte uyanmisim

Geçmiş olsun canım boşver cezayı önce saglik iyi haberlerini bekliyoruz

regl oncesiydim bi de yeşil çaya basladm ya ondan ödem gitti haftaya sen beni gecersin sende bu azim oldukca hem de senin hedefe az kaldı
belki hedefimi düşürürüm
takımlar yarışıyordu ama herkes bir yerlere kaçtı
beraber yarışmaya var mısın o zaman kilomuz aynı neredeyse

teşekkür ederim canım

tamam hadi bakalım O ama sağlıklı bir şekilde veriyoruz
oyy tabii ki,yoksa geri alırız yarışıyoruz diye şey etmeyeceğiz tabii ki
bol bol spor ve sağlıklı beslenme sıkılaşma.
aa aklıma bir fikir geldi bak.
ölçü alıyor musun sen?

***1.TAKIM 479. ETAP ***

deadline (65//) sabit
Merops (75,4/76,1/ -0,7/ %-0,92 )
blackswannina94 (72.1/71,5/0,6/%0,83)
Keten prenses (63.9/63/0,9/%1,41)
andelib (66.8/) bildirimde ve paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye edildi
zensim ( 64 /63,3/0,7/%1,93)

1.Takım Ortalaması:%0,542

Son düzenleme:
-bugünkü menüm- (cuma)
09.45: 1 tabak çeri,salatalık,biber,6 zeytin,maydanoz
14.00: 7 çiğ badem, 4 çiğ ceviz
15.00:1 tabak soya kıymalı pazı yemeği, 2 tabak istiridye mantarlı güveç
19.00: 4 tane incir,1 avuç kabak çekirdeği (öğlen çok şiştim yiyemedim akşam yemek,ama kalorili bir şeyler aldım)
3.5 lt su
4 fincan bitki çayı ( yeşil çay + hibiskus )
spor: 15 dk bisiklet, 5 dk eliptik, 15 dk yürüyüş, 15 dk ağırlık, 10 dk kol pilates= toplam 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…