filtre kahve hiç içmedim evde,hep normal paketli alıp yapıyordum ama onlar da sağlıksızmışbilmiyorum ışte sana soruyorumben normal kahveyi hep cezvede yapıyorum
şimdi sen haftaya beni geçersin bu hızla gidersenyakalamaya çalışıyorum seni gördükçe gaza geliyorum
çok geçmiş olsun @Merops kiloyu boşver önce sağlığına bak düzelsin veririz kilolari... dualarim seninle canm...kızlar günaydın
kg 76,10
aldım sanırım biraz..iki gündür hastanelerdeyim.koah'tan şüphelendi doktorlar dua edin banazaten astım hastasıydım çok moralim bozuldu.göğüs hastalıklarına gidicem bugün yine.
bi araştırmak lazimfiltre kahve hiç içmedim evde,hep normal paketli alıp yapıyordum ama onlar da sağlıksızmış
regl oncesiydim bi de yeşil çaya basladm ya ondan ödem gitti haftaya sen beni gecersinşimdi sen haftaya beni geçersin bu hızla gidersen
ben hemen spora koşayım
inşallah başka birşey yokrur canm besisin düzelsin de yeterki kilo olsun... biz 6 ay gaz sancısı çekmiştik sabaha kadar ama çok şükür rahatladı seninki de rahatlar biran önce inşallah ..Gunaydin kizlar.
Yarin bebisin doktoruna gidecegiz umarim sadece huysuzlugyndandir bugun yine bir bagiris ile gune basladu sagolsn.
Guc bela tartildim.ve aglamak istiyorum.
Gecen hafta 64.0
bu hafta 65.1
wcye cikma sorunum var umarim o yuzdendir.
zensim deadline 3k yi 3 gun yapamadim. Cezami onumuzdeki bir hafta ceksem ?
kızlar günaydın
kg 76,10
aldım sanırım biraz..iki gündür hastanelerdeyim.koah'tan şüphelendi doktorlar dua edin banazaten astım hastasıydım çok moralim bozuldu.göğüs hastalıklarına gidicem bugün yine.
Gunaydin kizlar.
Yarin bebisin doktoruna gidecegiz umarim sadece huysuzlugyndandir bugun yine bir bagiris ile gune basladu sagolsn.
Gecen hafta 64.0
bu hafta 65.1
-kilo bildirimi-
geçen hafta: 72.100
bu hafta: 71.500
fark: 600 gr
reglime rağmen iyi gitmiş,+ çıkmadım en azından.
Senin bebeğin mi var?teşekkür ederim ablam canm idolüm
benimki buyudu artk bebekliktten çıkıyorSenin bebeğin mi var?
Evet canım izindeyim uyumadimda tüm halıları bayramda yikamaya vermistim. Birini hiç çıkarmadım paketinden meğer nemliymiş kuflenmis olduğu yerde onu yikadim çamaşır astım katladim sonra bir uyku bastırdı az uyuyayim dedim bu saatte uyanmisimBize kalsa hemen alırız da, genel kurallar böylehaftaya İnşaAllah listedesin tatlimmm balımmm
Uyumaa alıştır kendini yoksa zor gelir. Sen izinde miydin? Tatlımm
Süpper gitmiş harikasın
Süperrr ötesi baby harikasın
Geçmiş olsun canım boşver cezayı önce saglik iyi haberlerini bekliyoruzGunaydin kizlar.
Gecen hafta 64.0
bu hafta 65.1
belki hedefimi düşürürümregl oncesiydim bi de yeşil çaya basladm ya ondan ödem gitti haftaya sen beni gecersinsende bu azim oldukca hem de senin hedefe az kaldı
teşekkür ederim canımCanımmm çok geçmiş olsun ya umarım bişey yoktur. Acil şifalar diliyorum Rabbim'den sonucu yaz merak ettim seni!
Canımmm bebişin durmamış sana ceza yok Salihiyi olsunda sen yine yaparsın seni bilmezmiyim. Artıyıda dert etme bebeğim yine eksiler gelir
Çokkk güzel gitmiss süpersin bebeğim
olur çok iyi olur hattabelki hedefimi düşürürüm
takımlar yarışıyordu ama herkes bir yerlere kaçtı
beraber yarışmaya var mısın o zamankilomuz aynı neredeyse
anlaştık,haftaya kadar kim daha iyi kilo verirse hadi bakalım hodri meydanolur çok iyi olur hatta
tamam hadi bakalım Oanlaştık,haftaya kadar kim daha iyi kilo verirse hadi bakalım hodri meydan
oyy tabii ki,yoksa geri alırıztamam hadi bakalım Oama sağlıklı bir şekilde veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?