Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay menuyee bak agzimin suyu akti. Istiridye diyooooor

sabah cok az yemissin bence

Hibiskus de of of. Sporun da cok guzel.

fitblack listede adını değiştirdim canım bu hafta black değilsin artık ama ben black demeye devam edeceğim

Ben de black diyorum oyle kaldi agzimda. Senle ayni kiloya geri geldik dead. Toparlanmamiz lazim. April verdi kilolari black veriyor zensim ucuyor mucu onlara yetisiyor biz yerimizde hep yerimizde. Bir de onlar kaybolur imajimiz var ki evlerden iraaaak

evetya bir gün geç geliyorum diye hemen taşlamışlar geçen yine gitti gelmez diye adımız çıkmış ben regl oldum ondan sabit çıktı ya iki gün önce en azından 200 gr daha düşüktüm inşallah haftaya ineceğim ya nedir bu çektiğimiz dagatesi

Cildirmanin esigine gelio huniyi kafama gecirmeden de bitmek uzere bugun. Pazar annemle beraber gezmeye gidecegiz. Umarim biraz sakinlesir ve dellenmem soyle huzur bulurum. Insallah saglik sorunu vs yoktur.

Uzun suredir biyle sacma sapan beslenmemistim ya da beslenmiyorum mu desem. Insallah cabuk toparlarim

Kiralim su direncleri. Zalimsiiin yaglaar!

onlar kaybolur imajı mıııı anlamadım

edit : anladım anladım

dagatesi deadline
kızlar neden kilo veremediğinizi ben de anlamıyorum,ama pek menü paylaşmıyorsunuz sankim.
paylaşın da bakalım,yoksa spor iyi bence.
gerçi dagatesi senin bu hafta böyle olman çok normal ki niye takıldın.kalıcı kilo değildir o hem eminim cm olarak bir artış yoktur

ya bak sen de menü paylaşmıyorsun bir paylaş bakalım ne yiyorsuuun ne içiyorsuuun
sporun çok iyi çünkü
regl isen normal zaten takılma sen de,haftaya toptan gider

inşallah canım
o kadar kötü anlattın ki neler yedin mesela?

Lımbır lımbır hissediyorum kendimi ondan. Karnim biraz toparlanmisti o kayboldu sanki. Belki psikolojiktir bilmiyorum

Puding ve pogaca. Baska oyle sagliksiz yemedim. Ama saatleri kotu olunca bir de boyle seylerden yesem bile mutlaka spor yapar ya da ogun ile dengelerdim. Bu hafta sadece yedim.
anladım yalnız puding çok görüyorum menülerinde
neden,çok mu seviyorsun?
onların içindeki katkı maddelerini benden iyi biliyorsundur sen

Lımbır lımbır hissediyorum kendimi ondan. Karnim biraz toparlanmisti o kayboldu sanki. Belki psikolojiktir bilmiyorum
hemen lımbırdayamazsın kesin psikolojiktir,bu hafta biraz daha dikkat etmeye çalış (edebilirsen)
kalıcı kilo olmadığını göreceksin bence

anladım yalnız puding çok görüyorum menülerinde
neden,çok mu seviyorsun?
onların içindeki katkı maddelerini benden iyi biliyorsundur sen

hazir degil kendim yapiyorum az sekerli. Ya sut icemiyorum. Maalesef hamileyken yogurttan tiksindim biraz cok fazla yiyemiyorum. Gunde 1 kase yiyebiliyorum ama emzirdigim icin daha cok sut yigurt vs tuketmem lazim. O yuzden ben de puding yapiyorum. Muhallebi mi desem. Bugday unu az seker az nisasta bol sut. Yoksa peketli hic urun tuketmiyorum desem yeri. Eve de girmez. En kotu seylerim iste pogaca yapiyorum esime ondan yersem yogurt yemeyip puding yersem bir de cekirdek.tek sut sade neden icmiyorsun dersen cok fena gaz ve kabizlik yapiyor.boyle nedense daha az etkiliyor

oyy tabii ki,yoksa geri alırız yarışıyoruz diye şey etmeyeceğiz tabii ki
bol bol spor ve sağlıklı beslenme sıkılaşma.
aa aklıma bir fikir geldi bak.
ölçü alıyor musun sen?
ben ölçü almaya korkuyorum suan o rakamlari görmeye hazır değilim... bi de ben hafif sporlar yapabiliyorum sadece bacağım hala duzelmedi tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…