- 7 Ağustos 2016
- 5.159
- 20.558
- 348
teşekkür ederim can sen de zamanında az vermemissin yaniSen de masallah guzel veriyorsun canim
bu da benim cuma menum
7:30 peynir 6 zeytin1 domates 1 salatalik 1 dilim tam buğdayı ekmeği
10:30 iki tane mürdüm erik
12:45 yarım kâse çorba 5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği (mübarek elimin ayarı yok yemek yaparken 3 gün yedim)1 dilim tam buğdayı ekmeği
16:00 1 şeftali
18:00 8 yemek kaşığı semizotu yemeği yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğdayı ekmeği
21:30toplam bir porsiyon olacak şekilde kavun karpuz ve üzüm azar azar yedim
2 fincan yeşil çay 1 fincan kiraz çöpü çayı
2,5 litre şu
maalesef spor yok
soğan biber kavur azck bulgur ve salça koy üzerine semizotunu koy tuzunu ve domatesini koy harika oluyorMenun harika. Semizotu yemegini nasil yapiyorsun. Ispanak gibi mi. Icinde pirincvs var mi. Ay bugun bakayim varsa ben de yapayim.
Aciklanmadi sanirim canim.ben de gormedim bulamadim yabiGünaydın kızlar dün sonuçlar paylasilmadimi ben mi bulamadım
Aynı benGunaydiin kizlar
Oglus sadece huzursuzmus baska derdi yokmus cok sukur
Aynı benbende hep aglarmisim huysuzmusum bir döneme kadar hastaneye gidince susarmisim annemler kaç kez gece götürmüş beni o yuzden
Selam kızlar iki gündür denizdeyim fırsat bulamadım cokda yoruldum menülerim saçma sapan suyuda çok icemedim artık işe başlayınca düzene girerim
anladım canım o zaman çok sıkıntı yokmuş,ben paketli pudinglerden yaptığını sanıyordum bir de poğaçayı vs de dışardan alıyorsun sanıyordum. ev yapımı da olsa aşırıya kaçmamak lazım yine de tabiihazir degil kendim yapiyorum az sekerli. Ya sut icemiyorum. Maalesef hamileyken yogurttan tiksindim biraz cok fazla yiyemiyorum. Gunde 1 kase yiyebiliyorum ama emzirdigim icin daha cok sut yigurt vs tuketmem lazim. O yuzden ben de puding yapiyorum. Muhallebi mi desem. Bugday unu az seker az nisasta bol sut. Yoksa peketli hic urun tuketmiyorum desem yeri. Eve de girmez. En kotu seylerim iste pogaca yapiyorum esime ondan yersem yogurt yemeyip puding yersem bir de cekirdek.tek sut sade neden icmiyorsun dersen cok fena gaz ve kabizlik yapiyor.boyle nedense daha az etkiliyor
canım ben de çok hafif sporlar yapıyorum,hatta yapamıyorumben ölçü almaya korkuyorum suan o rakamlari görmeye hazır değilim... bi de ben hafif sporlar yapabiliyorum sadece bacağım hala duzelmedi tam olarak
oh çok sevindimGunaydiin kizlar
Oglus sadece huzursuzmus baska derdi yokmus cok sukur
semizotunun yemeğini ben de çok yapıp yerdim ama pişirince omega-3'lerden pek eser kalmıyormuş kızlar.Menun harika. Semizotu yemegini nasil yapiyorsun. Ispanak gibi mi. Icinde pirincvs var mi. Ay bugun bakayim varsa ben de yapayim.
ay ben çok uslu bir bebekmişimAynı benbende hep aglarmisim huysuzmusum bir döneme kadar hastaneye gidince susarmisim annemler kaç kez gece götürmüş beni o yuzden
ya o zaman ben ondan zayıflıyorumSuyu ici0 idrara cikarken 30 kalori gibi bir rakam yakiliyormus
tamam pazartesi alim ölçüyü evde mezura yokcanım ben de çok hafif sporlar yapıyorum,hatta yapamıyorumhafifi bile
geçen spor salonundaki hoca hadiiiiii yaparsın 100 kilo insanlar yapıyor bunu aç bacağını aççç diye bağırıyordu
yani sporda ben de tırtım şu an,alışmaya çalışıyorum.
ölçüye gelince benim basenlerim 110 cm. bunu söylüyorum ve susuyorumölçünü al ki ona göre kıyaslayalım bence,tartıdan daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?