Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu da benim cuma menum
7:30 peynir 6 zeytin1 domates 1 salatalik 1 dilim tam buğdayı ekmeği
10:30 iki tane mürdüm erik
12:45 yarım kâse çorba 5 yemek kaşığı taze fasulye yemeği (mübarek elimin ayarı yok yemek yaparken 3 gün yedim) 1 dilim tam buğdayı ekmeği
16:00 1 şeftali
18:00 8 yemek kaşığı semizotu yemeği yarım bardak yoğurt 1 dilim tam buğdayı ekmeği
21:30toplam bir porsiyon olacak şekilde kavun karpuz ve üzüm azar azar yedim

2 fincan yeşil çay 1 fincan kiraz çöpü çayı
2,5 litre şu
maalesef spor yok

Menun harika. Semizotu yemegini nasil yapiyorsun. Ispanak gibi mi. Icinde pirincvs var mi. Ay bugun bakayim varsa ben de yapayim.

Selam kızlar iki gündür denizdeyim fırsat bulamadım cokda yoruldum menülerim saçma sapan suyuda çok icemedim artık işe başlayınca düzene girerim

-bugünkü menüm- (cumartesi)
haftasonu keyfi yaptım ve uyanamadım,kahvaltı yok
12.00: 2 tabak soya kıymalı pazı yemeği
16.00: 2 tabak istiridye mantarlı güveç
18.30: 2 dilim ananas, 4 ceviz
4 lt su
4 fincan bitki çayı ( yeşilçay + papatya-passiflora )
1 maden suyu
spor: koşu bandında 45 dk yürüyüş

anladım canım o zaman çok sıkıntı yokmuş,ben paketli pudinglerden yaptığını sanıyordum bir de poğaçayı vs de dışardan alıyorsun sanıyordum. ev yapımı da olsa aşırıya kaçmamak lazım yine de tabii

ben ölçü almaya korkuyorum suan o rakamlari görmeye hazır değilim... bi de ben hafif sporlar yapabiliyorum sadece bacağım hala duzelmedi tam olarak
canım ben de çok hafif sporlar yapıyorum,hatta yapamıyorum hafifi bile
geçen spor salonundaki hoca hadiiiiii yaparsın 100 kilo insanlar yapıyor bunu aç bacağını aççç diye bağırıyordu
yani sporda ben de tırtım şu an,alışmaya çalışıyorum.
ölçüye gelince benim basenlerim 110 cm. bunu söylüyorum ve susuyorum ölçünü al ki ona göre kıyaslayalım bence,tartıdan daha önemli

Menun harika. Semizotu yemegini nasil yapiyorsun. Ispanak gibi mi. Icinde pirincvs var mi. Ay bugun bakayim varsa ben de yapayim.
semizotunun yemeğini ben de çok yapıp yerdim ama pişirince omega-3'lerden pek eser kalmıyormuş kızlar.
o yüzden salatasını vs yapmak daha mantıklı,çiğ yemek lazım

tamam pazartesi alim ölçüyü evde mezura yok benim de göğüsleri ve bel yüksek çıkar muhlemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…