Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim ben oyle disaridan pogaca yemeyeli yili gecmistir belki yillar olmustur. Paketli hemen hemen hicbbisey yok. Kabartma tozu nisasta vs de cogunlukla sertifikali urun kullaniyorum. O yuzden onlarda da icim rahat. Oyle disarida her yerde yemem. Eeti nerden sunu nerden bunun sosunda ne var fln deli ederim garsonlari. Hatta bazen geri kalkarim cevabi begenmeyip evde de boyle pogaca yemeyeli 2 sene rahat olmustu. Puding meshur tatlim gelene gidene puding yaparim onun haricinda yapmazdim. Ama bence hormonlarim cok oynak. Ondan oluyor. Yine kanamam basladi az az da olsa. Etkiliyor maalesef .

Bende esimde usluymus. Bizde bizimki de sakin olur diyorduk. Bugun doktor cool bir bebek bu dedi ileri de coolugunh kaybederse ben seni cool dogurduydum kendin ettin diyecegim disarida oyle de evde gel bi gor diyemedim doktora

Semizi hep yogurtlu salata yaparim cogu zaman ona da usenirim yikar yerim dogramak da bu yaprakli yiyeceklerde besini olduruyor.

Vycudun aliskin degil o yuzden. Hamlayinca bikr farkediyor. Surekli yer hareketlerinde ter atmiyorum derdim meger aliskinmisim. Hamilelikte nasil hamladiysam simdi ter atiyorum.

Bugun ben de olctum. Gun ortasinda oldugu icin ne kadsr saglikli bilmiyorum ama aynada kalcam kocaman gorundu eskiye gore. Belim gogsum incelmis ama popo ayni. Su yan simit de azalmis 1 ay onceye gore. Hepsinde hemen hemen4 5 cm var ama popo ayni. Biraz bacak calismam lazim.

semizotunun yemeğini ben de çok yapıp yerdim ama pişirince omega-3'lerden pek eser kalmıyormuş kızlar.
o yüzden salatasını vs yapmak daha mantıklı,çiğ yemek lazım

ay ben çok uslu bir bebekmişim annem hala söyler,çok kolay büyütmüş beni. ne uykuda ne başka şeylerde sorunum olmamış hiç

ya o zaman ben ondan zayıflıyorum
içtim diyelim 250-300 ml hemen wc
hatta doktora mı gitsem diyorum vücudum suyu direk boşaltıyor normal mi acaba

ya o zaman ben ondan zayıflıyorum
içtim diyelim 250-300 ml hemen wc
hatta doktora mı gitsem diyorum vücudum suyu direk boşaltıyor normal mi acaba

Bilmiyorum canim ama rahatsizsan kegel egzersizleri var sanirim iyi geliyor emin olmamakla birlikte. Simdi ysli teyzeler gibi ben gencligimde diyecegim ama hamilelikten once acayip tutardim ben. Vucut saldi simdi kendini eskisi gibi degilim

şu sebzeleri doğramayı bırakmam lazım ama nasıl
dümdüz de yenmiyor ki
o zaman smoothie de çok yapmayayım off
ben şu an feci hamım programım değişti yine hamladım.
sen de ölçülerini yazsana,ölçü daha önemli tartıdan.

Günaydın
bu da benim cumartesi menüm evde olmadgm için çok saçma oldu
11:00 1 kasık labne,1domates,1yumurta omlet, 2.5 dilim tam buğday ekmeği
15:00 3 kasık bol sebzeli bulgur pilavı,yarım kase çorba,azar azar kavun ve karpuz
17:30 bir salkım üzüm küçük
20:00 4 kasık et döner,bol sumakli soğan salatası, 3 kasık semizotu yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan kiraz copuyle karışık yeşil çay
2 litre su
15 dakika karın ve bacak egzersizleri

bence hiç saçma olmamış.
sen benim saçma menüleri görmemişsin

Yarindan itibaren bayrama kadar Karatay tarzı beslenicem kızlar. Bir ara yapmıştım haftada en az 1 kilo gidiyordu.21 gün var sanırım bayrama atarım inşaAllah şu 3 kiloyuda alisirsam devam ederim

Yarindan itibaren bayrama kadar Karatay tarzı beslenicem kızlar. Bir ara yapmıştım haftada en az 1 kilo gidiyordu.21 gün var sanırım bayrama atarım inşaAllah şu 3 kiloyuda alisirsam devam ederim
3 hafta mı kaldı bayrama
benim de bayramda 69 olmaktı hedefim.
yani 2.5 kilo vermem gerekiyor benim de.
şu 69'u bir görsem o gün ödül yapacağım kendime. istediğimi yiyeceğim valla

3 hafta mı kaldı bayrama
benim de bayramda 69 olmaktı hedefim.
yani 2.5 kilo vermem gerekiyor benim de.
şu 69'u bir görsem o gün ödül yapacağım kendime. istediğimi yiyeceğim valla
Hahaha bende öyle arkadaşa dedim 60 olayım sana gelicem yiycez içicez :)
Kendinde yapmiycam yani ona yaptiricam

Hahaha bende öyle arkadaşa dedim 60 olayım sana gelicem yiycez içicez :)
Kendinde yapmiycam yani ona yaptiricam
ben de kendim yapmayacağım vegan mekanlar buldum müthiş,içli köfteler mi dersin yaş pastalar mı dersin
kutlama olarak öyle bir yere gideceğim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…