tamam pazartesi ölçüleri yazalımtamam pazartesi alim ölçüyü evde mezura yokbenim de göğüsleri ve bel yüksek çıkar muhlemelen
anladım canım o zaman çok ıkıntı yokmuş,ben paketli pudinglerden yaptığını sanıyordum bir de poğaçayı vs de dışardan alıyorsun sanıyordum. ev yapımı da olsa aşırıya kaçmamak lazım yine de tabii
canım ben de çok hafif sporlar yapıyorum,hatta yapamıyorumhafifi bile
geçen spor salonundaki hoca hadiiiiii yaparsın 100 kilo insanlar yapıyor bunu aç bacağını aççç diye bağırıyordu
yani sporda ben de tırtım şu an,alışmaya çalışıyorum.
ölçüye gelince benim basenlerim 110 cm. bunu söylüyorum ve susuyorumölçünü al ki ona göre kıyaslayalım bence,tartıdan daha önemli
semizotunun yemeğini ben de çok yapıp yerdim ama pişirince omega-3'lerden pek eser kalmıyormuş kızlar.
o yüzden salatasını vs yapmak daha mantıklı,çiğ yemek lazım
ay ben çok uslu bir bebekmişimannem hala söyler,çok kolay büyütmüş beni. ne uykuda ne başka şeylerde sorunum olmamış hiç
ya o zaman ben ondan zayıflıyorum
içtim diyelim 250-300 ml hemen wc
hatta doktora mı gitsem diyorum vücudum suyu direk boşaltıyor normal mi acaba
ya o zaman ben ondan zayıflıyorum
içtim diyelim 250-300 ml hemen wc
hatta doktora mı gitsem diyorum vücudum suyu direk boşaltıyor normal mi acaba
şu sebzeleri doğramayı bırakmam lazım ama nasılCanim ben oyle disaridan pogaca yemeyeli yili gecmistir belki yillar olmustur. Paketli hemen hemen hicbbisey yok. Kabartma tozu nisasta vs de cogunlukla sertifikali urun kullaniyorum. O yuzden onlarda da icim rahat. Oyle disarida her yerde yemem. Eeti nerden sunu nerden bunun sosunda ne var fln deli ederim garsonlari. Hatta bazen geri kalkarim cevabi begenmeyipevde de boyle pogaca yemeyeli 2 sene rahat olmustu. Puding meshur tatlim gelene gidene puding yaparim onun haricinda yapmazdim. Ama bence hormonlarim cok oynak. Ondan oluyor. Yine kanamam basladi az az da olsa. Etkiliyor maalesef .
Bende esimde usluymus. Bizde bizimki de sakin olur diyorduk. Bugun doktor cool bir bebek bu dediileri de coolugunh kaybederse ben seni cool dogurduydum kendin ettin diyecegim disarida oyle de evde gel bi gor diyemedim doktora
Semizi hep yogurtlu salata yaparim cogu zaman ona da usenirim yikar yerim dogramak da bu yaprakli yiyeceklerde besini olduruyor.
Vycudun aliskin degil o yuzden. Hamlayinca bikr farkediyor. Surekli yer hareketlerinde ter atmiyorum derdim meger aliskinmisim. Hamilelikte nasil hamladiysam simdi ter atiyorum.
Bugun ben de olctum. Gun ortasinda oldugu icin ne kadsr saglikli bilmiyorum ama aynada kalcam kocaman gorundu eskiye gore. Belim gogsum incelmis ama popo ayni. Su yan simit de azalmis 1 ay onceye gore. Hepsinde hemen hemen4 5 cm var ama popo ayni. Biraz bacak calismam lazim.
olsun yaz görelimben bugün pek güzel şeyler yemedimmisafirim vardı ya napayım ah ah
pazartesi alalim aylk takip ederiztamam pazartesi ölçüleri yazalım
günaydın ben de de haftaiçinden alışkanlık hemen aciyom gözleriHerkese günaydın mutlu pazarlar
Bugün ailecek evdeyiz erken uyandım malum yarın iş başı yapicam
bence hiç saçma olmamış.Günaydın
bu da benim cumartesi menüm evde olmadgm için çok saçma oldu
11:00 1 kasık labne,1domates,1yumurta omlet, 2.5 dilim tam buğday ekmeği
15:00 3 kasık bol sebzeli bulgur pilavı,yarım kase çorba,azar azar kavun ve karpuz
17:30 bir salkım üzüm küçük
20:00 4 kasık et döner,bol sumakli soğan salatası, 3 kasık semizotu yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan kiraz copuyle karışık yeşil çay
2 litre su
15 dakika karın ve bacak egzersizleri
Bende aciyordum ama izindeyim diye gece geç yatıp geç uyaniyordum :)günaydın ben de de haftaiçinden alışkanlık hemen aciyom gözleri
ara öğünler felan şaştıbence hiç saçma olmamış.
sen benim saçma menüleri görmemişsin
3 hafta mı kaldı bayramaYarindan itibaren bayrama kadar Karatay tarzı beslenicem kızlar. Bir ara yapmıştım haftada en az 1 kilo gidiyordu.21 gün var sanırım bayrama atarım inşaAllah şu 3 kiloyuda alisirsam devam ederim
yeniden baktım bana hala çok normal geliyorara öğünler felan şaştı
Hahaha bende öyle arkadaşa dedim 60 olayım sana gelicem yiycez içicez :)3 hafta mı kaldı bayrama
benim de bayramda 69 olmaktı hedefim.
yani 2.5 kilo vermem gerekiyor benim de.
şu 69'u bir görsem o gün ödül yapacağım kendime.istediğimi yiyeceğim valla
sen genelde bu saatlerde yediğin için öyle geliyoryeniden baktım bana hala çok normal geliyor
düşün halimi
ben de kendim yapmayacağım vegan mekanlar buldum müthiş,içli köfteler mi dersin yaş pastalar mı dersinHahaha bende öyle arkadaşa dedim 60 olayım sana gelicem yiycez içicez :)
Kendinde yapmiycam yani ona yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?