bugün 70.800 geldim zaten bana da olurmuşum gibi geliyor,spor destekli yaparım sankifitblack bence sen verirsin 2.5 kiloyu MaşaAllah iyi gidiyor senin kilolar
orası da doğrusen genelde bu saatlerde yediğin için öyle geliyorama normal dediğine sevindim böyle saatlere uymayınca vicdan yapıyorum
sabit değilim zaten 65.8 geldim sabah 800 gr fazlam varolsun yaz görelim
sonra niye sabitim
orası da doğru
evet aslında erken yemek lazım benim normaliteme bakma sen kendi yolundan devam et bence
ben de 70.800 geldiğime göre 5 kilo var aramızda,bence koş artık yakalamayayım senisabit değilim zaten 65.8 geldim sabah 800 gr fazlam varaklıma gelmişken bu gidişle senle buluşcaz
bak ben de öyleyim aslındaof ya ben çok iradesizim bence herşey o yüzdenha birde suyu çok az içiyorum napsam nerelere gitsem ya iki kek yedim dün kendi yaptığımdan hemen 800 gr artı çıktım yuh yani ne kadar kolay geliyor grlar ya
çok doğru o,ama uykuyu tercih ediyorum heperken yigince daha iyi veriyorum ben bu zamana kadar yüzden veremiyormusum sen de erken yiyebilsen keşke
bi alissan düzenini korursun ama ışte baslayabilmek önemliçok doğru o,ama uykuyu tercih ediyorum hepgece 2'de yatıyorum falan
onu düzene sokmam lazım kesinlikle off!
Ay süper canim ya çok sevindim mutlaka yaparsınbugün 70.800 geldim zaten bana da olurmuşum gibi geliyor,spor destekli yaparım sanki
bugünkü mercimek köftesinden sonra emin değilim,hunharca yedimAy süper canim ya çok sevindim mutlaka yaparsın
Afiyet olsun canım mercimek köftesi olunca bende duramiyorum yenmez mi miss gibibugünkü mercimek köftesinden sonra emin değilim,hunharca yedim
bu arada canım bulgursuz yapamadım mercimeği haşlarken suyunu fazla koymuşum bulgur koymayacağımı unutup.sonra aa dedim,o yüzden bu seferki bulgurlu oldu. tarifini başka bir zaman deneyeceğim tekrar
baharatını falan da bol koydum pek güzel olduAfiyet olsun canım mercimek köftesi olunca bende duramiyorum yenmez mi miss gibi
olsun canım zaten bilmiyordum nasıl yapacağımı beceremezdim kesinBugun hic gelemedim. Sonra bir daha yapamayiz diye pazara gitmisken kisliklari halledelim dedim..fitblack cok ani oldu beraber yapalim demistik sozumu tutamadim
olsun canım zaten bilmiyordum nasıl yapacağımı beceremezdim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?