Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

of ya ben çok iradesizim bence herşey o yüzden ha birde suyu çok az içiyorum napsam nerelere gitsem ya iki kek yedim dün kendi yaptığımdan hemen 800 gr artı çıktım yuh yani ne kadar kolay geliyor grlar ya

sabit değilim zaten 65.8 geldim sabah 800 gr fazlam var aklıma gelmişken bu gidişle senle buluşcaz
ben de 70.800 geldiğime göre 5 kilo var aramızda,bence koş artık yakalamayayım seni
şaka bir yana artık daha kalorili besleneceğim,salona da yazıldığım için. haftada 1 kilodan fazla verirsem uyarın kızlar.

of ya ben çok iradesizim bence herşey o yüzden ha birde suyu çok az içiyorum napsam nerelere gitsem ya iki kek yedim dün kendi yaptığımdan hemen 800 gr artı çıktım yuh yani ne kadar kolay geliyor grlar ya
bak ben de öyleyim aslında
çabuk kilo veririm ama çabuk da alırım.
o yüzden en çok koruma döneminden korkuyorum,sırf bu yüzden kilo verirken gitmediğim diyetisyenlere korumada gidebilirim.
keşke zor versek ama zor da alsak.oyna vücutlu olmak ne zor ya

Ya kızlar bisey sorucam callanictis egzersizleri vardı 2013 de yapmıştim eski bayanlar vardı o video yok sanirim you tube da çok hızlı inceliyor kesinlikle bulsam yapicam oda olmasa başka tavsiye edeceğiniz callan egzerisizi var mi

Ay süper canim ya çok sevindim mutlaka yaparsın
bugünkü mercimek köftesinden sonra emin değilim,hunharca yedim
bu arada canım bulgursuz yapamadım mercimeği haşlarken suyunu fazla koymuşum bulgur koymayacağımı unutup.sonra aa dedim,o yüzden bu seferki bulgurlu oldu. tarifini başka bir zaman deneyeceğim tekrar

Afiyet olsun canım mercimek köftesi olunca bende duramiyorum yenmez mi miss gibi

-bugünkü menüm- (pazar)
10.30: 15 adet antep fıstığı,2 dilim ananas
13.30: 12 adet mercimek köftesi (kocamaan bir tabak dolusu) yanında bol söğüş salata. (3 domates,3 salatalık)
17.30: 3 dilim ananas,1 avuç kabak çekirdeği,4 adet ceviz
3 lt su
3 fincan bitki çayı
1 maden suyu
spor yok,kasların dinlenme günü bugün.

olsun canım zaten bilmiyordum nasıl yapacağımı beceremezdim kesin

Ya cok kolay sen al domatesini ben sana buradan teknik destek veririm. Biz kardesim ogrenci ona da yaptik 30 kilo domates 10 kilo kirmizi biber aldik. 3 kilo da fasulye. Fasulyeleri kurutacagim. Capraz capraz kesiyorsun seriyorsun kuruyor. Kisin haslayip dible ya da yumurtali vs ya da yemegini yapiyorum. Buzlukttabyer varsa buzluga da atabilirsin domates bibrri katip hafif kavurup posetleyerek.

domatesleri ise 4 cesit yaptik. Ilk islemler ayni ama. Domatesleri kaynar suya atiyorsun biraz bekliyorsun 2 4 dk. Kabullari hemen soyuluyor. Ben soymama taraftariyim ama esim en ufak kabugu bile yemekte seciyor pek hoslanmiyor ondan soyduk. Rondada cektirdik. Ocaga 2 farkli tencerede koyduk. Kaynattik. Biraz suyu azalinca birinin icine biber ekledik. Bunlar melemen gibi tukecegiz

2. Cesit sadece suyu az azalmis domates. Bulari domates corbasi ya da yemege yogun su gibi kullanacagiz.

Sonra digeri kaynamaya devam etti. Bu arada biberlerin cekirdegini cikarttik yikadik ve rondodan gecirdik minicik oldular epey cok cektirdik yani. Sonra tencerede kaynayana ekledik. Epey koyulasti bir miktar boyle yaptik. Bunlari yemeklere salca niyetine ekleyecegiz. Cok salcamsi katu degil ama 1 yerine 2 kasik koyuyorum oluyor.

ve soon tencerede kalani epey kaynattik. Salca kivamina geldiler. Bunu icine sarimsak ceviz baharat ekleyip kahvaltiya sos gibi yapiyoruz

hepsi toplam 38 kavanoz oldu. Bu arada kaynarken tencereden alip hic kullanilmamis kavanoz kapaklarini kaynar suyun icinden alip kapatip ters cevirdik. 24 saat fln boyle bekletip havalar az serinleyene kadar serin bir yere kaldiracagiz. Ilk biberliden 6 , ikinci sade domatesten 6, en son kati salcadan 3 kavanoz yaptik ve ucuncu domates salcamsida kalan kavanozlar olmus oldu.

Sen bu kadar salca kivamina ugrasmayip biraz suyu azalinca kapatabilirsin

Ekmek tarifini de aklimdayken yazayim.

1.5 su bardagi tam bugday unu
1 su bardagi beyaz un
1 pakett kuru maya
1 yumurta sarisi
1 yemek kadigi zeytinyagi ya da tereyag
1 su bardagi ilik su

ya daaa

1 paket instant maya
3.5 4 su bardagi tam bugday unu
250 ml ilik su ki kendisi 2.5 su bardagi ediyor klasik su bardaginda
1 tatli kasigi yag

malzemeleri yoguruyorum mayalatiyorum kek kalibinj unlayip ya da borcama yagli kagit serip biraz da oyle dinlendiriyorum pisiriyoru. Bazen ilik su yerine 2 bardak ilik sut ekliyorum daha yjmusak oluyor ama sen vegansin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…