Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

MaşaAllah canım marifetli hatun

pazar menüm
7:30 4 zeytin bir dilim peynir bir domates 1.5 dilim tam bugday ekmeği
10:30 küçük bir salkım üzüm
13:00 yarım kase çorba yarım bardak yoğurt yarım dilim tam bugday ekmeği
17:30 bir şeftali
20:30 yarım kase çorba yarım bardak yoğurt 2 tane biber 3 tanesi kabak olmak üzere 5 küçük dolma
21:30 bir bardak patlamış mısır

2,5 litre su
10 dakika twist 5 dakika yatarak bisiklet sürme

Günaydınnnnn 1.Takım

Biraz gelemiyorum ama farkındayım kuzenim bu hafta sonu evleniyor valla onun koşuşturmacasi içerisindeyim. Geçen haftada eşle takıldık artı yine hazırlıklar sanırım haftaya rahatlıyorum Ohhh be 7/24 buralardayım minnoşlar sizler de gelin ama boş bırakmayın buraları üzülürüm...

kızlar bu arada ben domates de kuruttum domates severlere duyurulur @eclecticvegan
Hamarat hatunlar ben daha hiç bir şey yapamadım kışlık eee yeni yeni ev hanımlığa geçiş sürecindeyim vakit kalmadı bakalımmm bulursam güzel bişeyler bende yaparım kısmet sizde afiyetle yiyin kuzummm

Herkese günaydın bugün iş başlıyor düzenime girerim artık

Ayyyy kolaylıklar dilerim kuzummm bol şans çabucak akşam olsun İnşaAllah

Sisstttt mısır yok

teşekkürler kaptan sen de ev hatunusun artık yaparsın

kaptaaaan nasilsiiiin ozledim seniii

canim ben de alacktim ama sabah yone bir bagiris ile gune basladik alamadim.
@eclecticvegan
göğüs.100
bel.88
basen.107
masallah olculerim pek bi fena

kaptaaaan nasilsiiiin ozledim seniii

canim ben de alacktim ama sabah yone bir bagiris ile gune basladik alamadim.
Bebeğim saol iyiyim Çokkk iyiyim hatta sen nasılsın?? Bende özledim seniii ve takımı çok yogundum azcık gelemedim ama şu nikah bitsin artık daha çok geleceğim :))))) yani her zaman ki gibi sen napıyorsun??

Evde olmak harika demi ben cok yoruluyorum bu aralar pek giremiyorum cunku tum gun ya disarida ya evde kucagimda geziyor. Kolik moduna geri dondu bitecegi yerde anlamadim neden.

Evde olmak harika demi ben cok yoruluyorum bu aralar pek giremiyorum cunku tum gun ya disarida ya evde kucagimda geziyor. Kolik moduna geri dondu bitecegi yerde anlamadim neden.
Evvet harika ötesi hatta gerçi daha henüz hiççç bir şey anlamadım. Şimdi başlıyorum bugün evde olmanın ne demek olduğuna :)))) ya zaten evde olsunda zaten daha hareketli ordan oraya koşturmaca haklısın. Bebiş de yoruyor seni haklısın kuzummm. Kolaylıklar diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…