- 7 Ağustos 2016
- 5.159
- 20.558
- 348
evet onu biliyorum o yüzden de yedim de ama saat de geçti yabluegreeneyes 1 bardak yagsiz tuzsuz misir 1 dilim ekmek yerine geciyor. Aslinda ekmegon az tuketilsigi bir gun yenolebilor.
benim listemde de var da kaptan yasak derse de uyariz yaniAma ama diyetisyenler veriyor yagsiz tuzsuz ve 1 bardak diye. Ondan seeettiydiim. Sen yemez diyosan yenmez tabi
Sağol canım.Evet akşam olsa da yürüyüşe çıksam gecen hafta evdeydim yürüyüş aklıma bile gelmedi evde yaptım sporumuAyyyykolaylıklar dilerim kuzummm bol şans çabucak akşam olsun İnşaAllah
Sisstttt mısır yok
benim listemde de var da kaptan yasak derse de uyariz yanionun önerileri önemli masallah çok güzel vermiş kilolari kaptanımız
Sağol canım.Evet akşam olsa da yürüyüşe çıksam gecen hafta evdeydim yürüyüş aklıma bile gelmedi evde yaptım sporumu. Sanırım beni iş yeri bunaltıyor çıkıp hava almak istiyorum .
Su Ürünleri Mühendisiyim canım aslında mesleğimiz zevkli arazi işi olunca ama daireye tıkılıp kalınca daral geliyor :)Öylesi yasak değil yağsız tuzsuz olacak istediğin kadar ye :)))
Ahhhh o işyeri psikolojik bunaltıyor insanı malesefff, sonrasında yapabiliyorsan ne mutlu sanane iş yapıyorsun canim?
Tan olarak ne is yapiyorsun bilmiyorum ama zihnimde ilk canlanan oooo balik isini soracak biri oldu :)))Su Ürünleri Mühendisiyim canım aslında mesleğimiz zevkli arazi işi olunca ama daireye tıkılıp kalınca daral geliyor :)
ahaha bunu okumadan itiraf etmiştimKaçamak peşindeler
ahaha bunu okumadan itiraf etmiştim
ama ondan giremedim değil valla dün bütün gün dışardaydım şimdi de çıkmak zorundayım.
neyse bu akşam suçumu itiraf ederim
Hahahahahahaha supermis
ahaha bunu okumadan itiraf etmiştim
ama ondan giremedim değil valla dün bütün gün dışardaydım şimdi de çıkmak zorundayım.
neyse bu akşam suçumu itiraf ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?