Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayyyy kolaylıklar dilerim kuzummm bol şans çabucak akşam olsun İnşaAllah

Sisstttt mısır yok
Sağol canım.Evet akşam olsa da yürüyüşe çıksam gecen hafta evdeydim yürüyüş aklıma bile gelmedi evde yaptım sporumu. Sanırım beni iş yeri bunaltıyor çıkıp hava almak istiyorum .

benim listemde de var da kaptan yasak derse de uyariz yani onun önerileri önemli masallah çok güzel vermiş kilolari kaptanımız

Öylesi yasak değil yağsız tuzsuz olacak istediğin kadar ye :)))

Sağol canım.Evet akşam olsa da yürüyüşe çıksam gecen hafta evdeydim yürüyüş aklıma bile gelmedi evde yaptım sporumu. Sanırım beni iş yeri bunaltıyor çıkıp hava almak istiyorum .

Ahhhh o işyeri psikolojik bunaltıyor insanı malesefff, sonrasında yapabiliyorsan ne mutlu sana ne iş yapıyorsun canim?

Öylesi yasak değil yağsız tuzsuz olacak istediğin kadar ye :)))

Ahhhh o işyeri psikolojik bunaltıyor insanı malesefff, sonrasında yapabiliyorsan ne mutlu sana ne iş yapıyorsun canim?
Su Ürünleri Mühendisiyim canım aslında mesleğimiz zevkli arazi işi olunca ama daireye tıkılıp kalınca daral geliyor :)

Pazartesi menüm
Chia tohumlu peynirli yumurta
Zeytin bir çay bardağı çiğ fındık
Salatalık domates biber
10.30 sade Türk kahvesi
12.30 bir kase yoğurt bir kase çorba
14.30 bir su bardağı yeşil çay
19.00 bir tabak yeşil fasulye bir kase cacık
Spor 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
3 lt su

Selam kizlar. Bugun oldukca duzgun bir menum oldu. Hemen yazayim

sabah 7 de kalktim ama kahvaltimi ancak 10 muydu 10m30 muydu oyle biseyde yaptim.

2 yumurta 2 dilim ekmek ve salatalik

oglen degisik saatlerde salatalok2 erik ve 1 elma ve 2 kuru kayisi yedim. Bir de yarim kirmizi biber

aksam 1 kase corba ve 6 7 kasik sebzeli bulgur pilavi yedim.

su 3 litre

sporum henuz yok

simdi biraz uzum yiyecegim.

bu da benim pazartesi menüm
09:00 küçük bir dilim kaşar 5 zeytin 1 domates 1salatalık 1 kapya biber 2 dilim tam bugday ekmeği
10:30 şekersiz nescafe
12:45 5 tane küçük boy sebze dolmasi (karışık biber kabak) yarım bardak yoğurt
15:30 küçük bir dilim salkım üzüm
18:00 tam bugday makarnali peynirli bol yesillikli salata( 4 kasık makarna bir dilim beyaz peynir)
21:30 azck karpuz yicem şimdi
2,5 litre su
40 dakika yürüyüş

kızlaaar geleceğim
çok yoğunum yazamadım geçmişi okuyup geleceğim bu akşam
kaçamak yaptım bir de şimdiden söyleyeyim

ahaha bunu okumadan itiraf etmiştim
ama ondan giremedim değil valla dün bütün gün dışardaydım şimdi de çıkmak zorundayım.
neyse bu akşam suçumu itiraf ederim

Eeee yıllardır buradayiz biliyoruz biz hissederiz. Amannn o zaman bugün dikkat kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…