Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

65.1 di gecen cuma

keten prenses gelmenle mezunjyetin bir olacak desene. Cok sevindim. Oncesi sonrasi bekliyoruuuz

Kuzum süper gitmiş, darısı başımıza ama ben bu hafta kuzen evlilik hazırlığı nedeniyle karmakarışık yedim aralar hiç yok artı dayım bide üstüne regl de olamadım bakalım artık haftaya çok asılacağım!! Ümitsiz vaka şuan ben offf...

Ya aslinda grcen hafta birddn 64.1 deb 65 e cikmsti tabi onun geri gitmesi bile super

Yaniii kalıcı kilolar vermemiz dileğiyle asıl önemli olan o
Kesinlikle. Simdi 2 kilo kaldi hamilelik oncesine ama vucudum cok limbirimbir. Spor yapip biraz sıkı olmasi lazim. 63 u gordugume ondan cok sevindim. simdi hedefim 61.9 vr sonra 59.9 ve 58 de hirakacagim. 55 demistim ama 55 suan cok utopik geliyor. Vermek yeri e 58 ve sıki olsam daha guzrl olacak

Aslında ütopik değil kuzum inan o kiloya inince, 55i isteyeceksin. Tabiki birazcık daha yolun var onu daha sonra konuşuruz bebeğim. Az kaldı olacak olacak senden korksun kilolar!

Sor canım her daim hazırım cevaplamaya avcılık yetiştiricilik ürünleri ile ilgileniyoruz

İlginç meslek başarılar dilerim daima. Konuyla ilgili önümüze bişey çıktığında kapını tıklatacağız desenee :)))) ilksin burada bu konuda...

Haklisin canım daha aktif olmalıyız ama ben bu ara yogunum malum av sezonu açılıyor :)

Kolaylıklar dilerim canım, av sezonu mu ürpertici @eclecticvegan duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…