- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bu sabah tartildim. Cumadan vok umutluyum coook
Canımmm hoşgeldin biraz kendinden bahsedermisin??Merhabalar ben geldim :)
63.8 i gordum insallh kalir daha da azalurNassıl güzel bir haber budarısı başımıza
HosgeldinMerhabalar ben geldim :)
63.8 i gordum insallh kalir daha da azalur
Ben geldim fistiklar
Bu arada 1 kilom kaldı mezuniyetine
Evet canım bir kilom var resim atarım sana son kilomda gitsinHoşgeldin sık sık gel ama takım canlansın.1 kilo mu kaldı süpermiş fıstığım hadiiiiii bakalım gitsin kilolar
Tamam canım, çalışmak sana yaradı desene gitti kilolarEvet canım bir kilom var resim atarım sana son kilomda gitsin
Kaç gitmiş peki?? Öncekini unuttum
65.1 di gecen cuma
keten prenses gelmenle mezunjyetin bir olacak desene. Cok sevindim. Oncesi sonrasi bekliyoruuuz
Kuzum süper gitmiş, darısı başımıza ama ben bu hafta kuzen evlilik hazırlığı nedeniyle karmakarışık yedim aralar hiç yok artı dayım bide üstüne regl de olamadım bakalım artık haftaya çok asılacağım!! Ümitsiz vaka şuan ben offf...
YaniiiYa aslinda grcen hafta birddn 64.1 deb 65 e cikmsti tabi onun geri gitmesi bile super
Kesinlikle. Simdi 2 kilo kaldi hamilelik oncesine ama vucudum cok limbirimbir. Spor yapip biraz sıkı olmasi lazim. 63 u gordugume ondan cok sevindim. simdi hedefim 61.9 vr sonra 59.9 ve 58 de hirakacagim. 55 demistim ama 55 suan cok utopik geliyor. Vermek yeri e 58 ve sıki olsam daha guzrl olacakYaniiikalıcı kilolar vermemiz dileğiyle asıl önemli olan o
Sor canım her daim hazırım cevaplamaya avcılık yetiştiricilik ürünleri ile ilgileniyoruzTan olarak ne is yapiyorsun bilmiyorum ama zihnimde ilk canlanan oooo balik isini soracak biri oldu :)))
Haklisin canım daha aktif olmalıyız ama ben bu ara yogunum malum av sezonu açılıyor :)
Kesinlikle. Simdi 2 kilo kaldi hamilelik oncesine ama vucudum cok limbirimbir. Spor yapip biraz sıkı olmasi lazim. 63 u gordugume ondan cok sevindim. simdi hedefim 61.9 vr sonra 59.9 ve 58 de hirakacagim. 55 demistim ama 55 suan cok utopik geliyor. Vermek yeri e 58 ve sıki olsam daha guzrl olacak
Sor canım her daim hazırım cevaplamaya avcılık yetiştiricilik ürünleri ile ilgileniyoruz
Haklisin canım daha aktif olmalıyız ama ben bu ara yogunum malum av sezonu açılıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?