Sor canım her daim hazırım cevaplamaya avcılık yetiştiricilik ürünleri ile ilgileniyoruz
Aslında ütopik değil kuzum inan o kiloya inince, 55i isteyeceksin. Tabiki birazcık daha yolun var onu daha sonra konuşuruz bebeğim. Az kaldı olacak olacaksenden korksun kilolar!
İlginç meslekbaşarılar dilerim daima. Konuyla ilgili önümüze bişey çıktığında kapını tıklatacağız desenee :)))) ilksin burada bu konuda...
Kolaylıklar dilerim canım, av sezonu mu ürpertici @eclecticvegan duymasın
Norvec somonuyla ilgili soylentilwr var dogru mu acaba. Deniz akvaryumunda adini hatirlayamadim baska bisey diyordum. Denizin icinde cevrilmis goletimsi yerde yetistirildigi ve yemlerdr domuz urunu oldugu soyleniyor.hatta parcacigi ile beslendogini bile okudum. Arastiramadim da ama bi tuksinti geldi bi tek karadeniz somonu yiyorum artik ama onu da cok tuketmiyorum. Bur de genel olarak hangi baliklar hangi zamanda soyler misin.
Haftada 2 balik yiyordum sezonda ondan illa donup dolasip ayni seyi de yiyemiyorsun . Umarim dogru degildir.Öyle miymişilk defa duydum zaten bir kez yemiştim hamsiden başka bişey sevmediğim için ama yinede aklımız da bulunsun. Nedir ne değildir? zensim cvbı varsa sende memnun oluruz :)))))
Haftada 2 balik yiyordum sezonda ondan illa donup dolasip ayni seyi de yiyemiyorsun . Umarim dogru degildir.
Ay cok buanldim cok sicak. Esim de izin alacakti alamadi.iyice bunaldim.Umarım canım
Ay cok buanldim cok sicak. Esim de izin alacakti alamadi.iyice bunaldim.
Canım bizde Norveç somonu yetistirilmiyor yetiştiriciliği yapılan ülkeye bakrak evet duyumların doğru diyeyimNorvec somonuyla ilgili soylentilwr var dogru mu acaba. Deniz akvaryumunda adini hatirlayamadim baska bisey diyordum. Denizin icinde cevrilmis goletimsi yerde yetistirildigi ve yemlerdr domuz urunu oldugu soyleniyor.hatta parcacigi ile beslendogini bile okudum. Arastiramadim da ama bi tuksinti geldi bi tek karadeniz somonu yiyorum artik ama onu da cok tuketmiyorum. Bur de genel olarak hangi baliklar hangi zamanda soyler misin.
Balıklar tezgaha dolacak canim başka av bilmemAslında ütopik değil kuzum inan o kiloya inince, 55i isteyeceksin. Tabiki birazcık daha yolun var onu daha sonra konuşuruz bebeğim. Az kaldı olacak olacaksenden korksun kilolar!
İlginç meslekbaşarılar dilerim daima. Konuyla ilgili önümüze bişey çıktığında kapını tıklatacağız desenee :)))) ilksin burada bu konuda...
Kolaylıklar dilerim canım, av sezonu mu ürpertici @eclecticvegan duymasın
Canım bizde Norveç somonu yetistirilmiyor yetiştiriciliği yapılan ülkeye bakrak evet duyumların doğru diyeyim
Türkiye de yem olarak hamsi kullanılıyor ve denetim altında yem fabrikaları
Karadeniz somonu yani alabalık
Levrek çipura kültürü yapılan bu ürünleri her mevsim yiyebilirsin
Avcılığın yasak olduğu dönemde av ürünlerini tuketmemelisin çünkü ureme döneminde oluyorlar
Buraya alabilirsem aticam hangi zamanda hangi balık listesini ama şimdi markete gidip yemek yiycem
Canım bizde Norveç somonu yetistirilmiyor yetiştiriciliği yapılan ülkeye bakrak evet duyumların doğru diyeyim
Türkiye de yem olarak hamsi kullanılıyor ve denetim altında yem fabrikaları
Karadeniz somonu yani alabalık
Levrek çipura kültürü yapılan bu ürünleri her mevsim yiyebilirsin
Avcılığın yasak olduğu dönemde av ürünlerini tuketmemelisin çünkü ureme döneminde oluyorlar
Buraya alabilirsem aticam hangi zamanda hangi balık listesini ama şimdi markete gidip yemek yiycem
Balıklar tezgaha dolacak canim başka av bilmem
Kalp kalp kalp
tesekkurler zensim. Biz ulke selamete ererse veesim izin qlabilirse karadeniz turu yapacagiz orduya gecen sene gittik. Bu sene sadece yemege duracagiz guzel bir yer ve yiyeliim.
Cambasi miydi bi yayla var alabalik coftlugi var. Hayatimdaki en guzel bugulamayi yedim orada. Of of. Sirf onun icin bi daha giderim ama esim balik yemeye oraya gidilmez diyor
Ayy kıyamamİnşaAllah alır bu yaz hiç mi izni yok?
İstanbul bugün iyi sıcak ama bunaltmıyor. Daha kötü günleri de vardı ondan...
Sen kocayı buldun da, balığa yaylaya çık
Bir izni var ama eylulde alabilecek onlarda izin ocak ayinda planlaniyor sonra cok zor degismesi. Ara izin alma hakki da kalmadi hepsini dogumda kullandi
Benim eşimin de öyle bide kura çekiyorlar uyuz bir durum. Bizde oyüzden ramazan bayramında tatile gittik. Onunki Ağustos benimki temmuzda idi. Napcannnn mecbur kaderimize katlanacagizneyse yine de bol şanslar belki bigün fırsat çıkar çıkmasa da eylülde ki tatilinizin hayaliyle yaşa bebeğim
Benim onceki isimde oyleydi. Hastane icin bile alamiyordum. Umarim cikariz. Ekio birer birer dokuldu daha yola cikmadan. Bi annem bir de biz kaldik. Annem de memleket karisik gidilmez karadenize fln diyor cikiyor. Baska nereye gideceksek
geliyorum kaptan netim bitti ancak eve gelince yaziyorum yarın akşam yenilenecek netim... pasamla biraz oynim de yazcam yinedagatesi @deadline @keten prenses zensim bluegreeneyes @Merops ve ben takıma daha sık gelmeliyiz kızlar. Bunu unutmayalım yoksa takım sıkıcı bir hal alır ve hevesler kaçar. Biz varsak takım var beybiler lütfen menüler ve sporlar hergün yazılsın ve hemen yazıp da kaçmak da olmasın ok ???
Eşine soyle canım balik için gidenler var oraya :)Kalp kalp kalp
tesekkurler zensim. Biz ulke selamete ererse veesim izin qlabilirse karadeniz turu yapacagiz orduya gecen sene gittik. Bu sene sadece yemege duracagiz guzel bir yer ve yiyeliim.
Cambasi miydi bi yayla var alabalik coftlugi var. Hayatimdaki en guzel bugulamayi yedim orada. Of of. Sirf onun icin bi daha giderim ama esim balik yemeye oraya gidilmez diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?