Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sor canım her daim hazırım cevaplamaya avcılık yetiştiricilik ürünleri ile ilgileniyoruz

Norvec somonuyla ilgili soylentilwr var dogru mu acaba. Deniz akvaryumunda adini hatirlayamadim baska bisey diyordum. Denizin icinde cevrilmis goletimsi yerde yetistirildigi ve yemlerdr domuz urunu oldugu soyleniyor.hatta parcacigi ile beslendogini bile okudum. Arastiramadim da ama bi tuksinti geldi bi tek karadeniz somonu yiyorum artik ama onu da cok tuketmiyorum. Bur de genel olarak hangi baliklar hangi zamanda soyler misin.

Canim kilo vermeden ziyade o kilodan sonra fit vucut istiyorum sporla. Cunku ideal kilom 58. Ben ilk baslarken ooo veririm diye basladim ama zorlasiyor. Belki dedigin gibi cekerim hedefi yine 55 e. Ama simdilik 58 iydiur

Öyle miymiş ilk defa duydum zaten bir kez yemiştim hamsiden başka bişey sevmediğim için ama yinede aklımız da bulunsun. Nedir ne değildir? zensim cvbı varsa sende memnun oluruz :)))))

Öyle miymiş ilk defa duydum zaten bir kez yemiştim hamsiden başka bişey sevmediğim için ama yinede aklımız da bulunsun. Nedir ne değildir? zensim cvbı varsa sende memnun oluruz :)))))
Haftada 2 balik yiyordum sezonda ondan illa donup dolasip ayni seyi de yiyemiyorsun . Umarim dogru degildir.

Canım bizde Norveç somonu yetistirilmiyor yetiştiriciliği yapılan ülkeye bakrak evet duyumların doğru diyeyim
Türkiye de yem olarak hamsi kullanılıyor ve denetim altında yem fabrikaları
Karadeniz somonu yani alabalık
Levrek çipura kültürü yapılan bu ürünleri her mevsim yiyebilirsin
Avcılığın yasak olduğu dönemde av ürünlerini tuketmemelisin çünkü ureme döneminde oluyorlar
Buraya alabilirsem aticam hangi zamanda hangi balık listesini ama şimdi markete gidip yemek yiycem

Balıklar tezgaha dolacak canim başka av bilmem

Kalp kalp kalp

tesekkurler zensim. Biz ulke selamete ererse veesim izin qlabilirse karadeniz turu yapacagiz orduya gecen sene gittik. Bu sene sadece yemege duracagiz guzel bir yer ve yiyeliim.

Cambasi miydi bi yayla var alabalik coftlugi var. Hayatimdaki en guzel bugulamayi yedim orada. Of of. Sirf onun icin bi daha giderim ama esim balik yemeye oraya gidilmez diyor

Teşekkürler baby fırsatın olduğunda eklersin. Iyyy daha yemem Norveç somonu

Balıklar tezgaha dolacak canim başka av bilmem

Ayyy bende av sezonu deyince çok geniş kapsamlı düşündüm o kadarı iyiymiş

Sen kocayı buldun da, balığa yaylaya çık

Ayy kıyamam İnşaAllah alır bu yaz hiç mi izni yok?

İstanbul bugün iyi sıcak ama bunaltmıyor. Daha kötü günleri de vardı ondan...

Bir izni var ama eylulde alabilecek onlarda izin ocak ayinda planlaniyor sonra cok zor degismesi. Ara izin alma hakki da kalmadi hepsini dogumda kullandi

Bir izni var ama eylulde alabilecek onlarda izin ocak ayinda planlaniyor sonra cok zor degismesi. Ara izin alma hakki da kalmadi hepsini dogumda kullandi

Benim eşimin de öyle bide kura çekiyorlar uyuz bir durum. Bizde oyüzden ramazan bayramında tatile gittik. Onunki Ağustos benimki temmuzda idi. Napcannnn mecbur kaderimize katlanacagiz neyse yine de bol şanslar belki bigün fırsat çıkar çıkmasa da eylülde ki tatilinizin hayaliyle yaşa bebeğim

Benim onceki isimde oyleydi. Hastane icin bile alamiyordum. Umarim cikariz. Ekio birer birer dokuldu daha yola cikmadan. Bi annem bir de biz kaldik. Annem de memleket karisik gidilmez karadenize fln diyor cikiyor. Baska nereye gideceksek

Benim onceki isimde oyleydi. Hastane icin bile alamiyordum. Umarim cikariz. Ekio birer birer dokuldu daha yola cikmadan. Bi annem bir de biz kaldik. Annem de memleket karisik gidilmez karadenize fln diyor cikiyor. Baska nereye gideceksek

Hahahhyyy hakketten Karadeniz oysaki tam gidilecek yer :))))) onun gidesi yok benceee hiç bir yere

Eşine soyle canım balik için gidenler var oraya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…